Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / naprosto nepsí-etická likvidace slimáků
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 21:43
- Nahlásit

samojedy neznám povahově, tak neporadím, ale je divný, že samojed chce lovit kachny, nebo to je normální?

worick
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 22:03
- Nahlásit

kejtlin
loví, loví všechno
Tedy rád by lovil, pokud by nebyl na vodítku...
Už jsem to na fórech párkrát řešila - než jsem ho pořídila, přečetla jsem si knihu a co bylo na NETu o samojedech. A tam bylo: na rozdíl od ostatních severských plemen, od kterých se i dost povahově liší, má výrazně potlačený lovecký pud. Tak já to nějak neřešila - nevěnovala jsem této části výchovy dostatečnou pozornost. Mezi slepice chodil od mala na volno, trochu je jako štěně prohnal, ale po okřiknutí je nechal. Až jednoho dne, se mu povedla u babči ulovit a normálně ji porcoval Byl tam bez dozoru. No a od té doby loví všechno, co se hne. Ale třeba naše kočky, ježka - bez problémů, cizí kočku v zahradě - tu sice vyštěká, ale neublíží jí. Párkrát jsem ho nachytala, jak ukradl kočce ptáčka a nesl si ho v hubě nevím kam, prostě jsem mu ho zabavila a pustila - to ho zrovna nezabije... Minulý týden mi na místě, kde jsem ho sem tam pouštěla, přeběhnul přes potok a orval sousedům kohouta. Ohololil mu záda, ale kohout žije. To už jsem tam totiž přebrodila za ním

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 22:13
- Nahlásit

worick
co když je na vodítku, vyběhnul by za drůbeží?

worick
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 22:19 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

kejtlin
jo, dělá tartas, vybíhá, klidně by mi urval ruku
Mně už právě ani nebaví na něj ječet, tak mu jen řeknu, že je debil a ať toho nechá, nebo mu vypráším kožich. Pokud to nezabere , tak už zařvu fuj a nech toho a to se většinou zklidní. Ale prostě si ten cirkus neodpustí i když ví, že budu naštvaná
taky jsem zkoušela povely - dát mu sedni-lehni, chvíli ho tak podržet, než zklidní nerva, ale on, když pak řeknu jdeme, to chápe asi tak, že si odcvičil a zase může letět na slepice

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 22:22
- Nahlásit

worick
tak mu dej ostnáč a nech ho do něj naběhnout.

worick
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 22:28
- Nahlásit

kejtlin
někdy bych už měla i chuť, ale takový tyran zase nejsem, i když i prutem už dostal a prd to zabralo

kejtlin
Člen
# Zasláno: 6 Čec 2010 22:33
- Nahlásit

worick
řezat do něj nemá cenu, musí vědět, že drůbež bolí na dálku, já na svoji NO použila teda elektriku, protože nevyběhla když byla na vodítku, štvala zvěř dostala pecku dvakrát a je pokoj, žádný zvulový signál a pak pecku, hned, aby věděla, že srna bolí a pomohlo to, to není o tyranství, ale o obrovském zjednodušení života bez nervů a vytahaných rukou, budeš trpět celý život.

ketty
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 10:43
- Nahlásit

u me likviduje slimaky liska desne mu chutnaj takze je lovi a zere

Monty
Člen
# Zasláno: 24 Zář 2010 11:08
- Nahlásit

hm, tak já vám půjčím toho mého malého knírače (Sophi), té slimáci děsně chutnaj

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání