Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Pešek - jak dlouho vám vydrží?
Autor Zpráva
Pupy
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 17:09
- Nahlásit

Včera jsem Pupy koupila peška. Moc se jí líbí, jen netuším jak dlouho jí vydrží. Budeme ho brát hlavně ven atd. Ale zajímalo by mě jestli aspon něco vydrží. Mám peška od trixie, co jsem koukala na netu tak asi tu Jutu

Pupy
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 17:51
- Nahlásit

Psíček
Na lístečku bylo napsáno Trixie a co jsem koukala na netu tam je to ten samý jak Juta. Tak nevím.

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 18:58
- Nahlásit

Pupy
trixie se zdálky vyhýbám a gappay drží hodinu.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 19:02
- Nahlásit

Mucholabkahele u tebe jako u tvojich psu,nevydrzi nic,pokud to neni z betonu,neboz poradne gumy!hele,amin je taky likvidator.
Pupyam peska,taky jutoveho od gappaye,ale nenechavam ho si s tim hrat,ma to jen na vycvik jako odmenu,nebo pri cviceni,to by pesek asi neprezil,kdybych mu ho chvilku nechala.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 19:24
- Nahlásit

Pupy
mám taky gappay, někde jsme ho vyhráli takže nevím kolik stál, ale nenechávám ho psovi, aby ho trhal, přetahujeme se, hrajem si, nebo nechám psy aby se přetahovali spolu, ale jak u toho nejsem, peška seberu.věcem od trixie moc nevěřím.

Pupy
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 22:24
- Nahlásit

Já peška kupovala poprvé. Jinak Pupy se moc líbí tak příště koupím od toho gappay. Jinak mám to taky za odměnu, rozhodně jí to jen tak na kousání dávat nebudu. Děkuji

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 22:33
- Nahlásit

nemethova5
Já za to nemůžu že jsou to hovada

Hadr taky plní svou funkci

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 22:56
- Nahlásit

Mucholabkanejlepsi je kuze,ta fakt vydrzi hodne,amin si s ni hraje a kouse furt,jsem prisla na to,ze ty jutovy pesky at jsou odkohokoliv hovno vydrzi!hajan dostal kozenyho peska a teda vyvadel s nim veci a je furt jak novej,jestli se muzu priklonit tak ke kozenemu,jinak jsou jeste ringacovy pesky a s tema ja nemam zkusenost.
Pupyvsak jo,pes ho ma vzdycky dostat za odmenu,aminovy se sype i kdyz ho neskube,proste z te juty se to samovolne rozpada,asi si zas usiju svojeho z hasicsky hadice,ten vydrzel vsechno a kdosi si ho na cvicaku prisvojil.

enri
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 23:18
- Nahlásit

nemethova5
nejlepsi je kuze,ta fakt vydrzi hodne,amin si s ni hraje a kouse furt,jsem prisla na to,ze ty jutovy pesky at jsou odkohokoliv hovno vydrzi!hajan dostal kozenyho peska a teda vyvadel s nim veci a je furt jak novej,jestli se muzu priklonit tak ke kozenemu,jinak jsou jeste ringacovy pesky a s tema ja nemam zkusenost.

Náš pes je kožofil, ale koženej pešek nám dlouho nevydrží. Jak ho oslintá a pak ta kůže uschne a pořád dokola - tak ztvrdne a praskne

nemethova5
Člen
# Zasláno: 2 Čec 2010 23:25
- Nahlásit

enriprave,ze hajan byl a je taky kozofil,ale muzu s jistotou rict,ze jak to je mokry a uschne to,maximalne je to tvrdy,ma uz peska ctyri roky,a furt jak novy,nic nam nepopraskalo,zatim.

Biluška
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2010 08:54
- Nahlásit

Mám peška od Gappay. Koupila jsem ho buldočce, která každou hračku hned rozkousne. Pešek ji vůbec nezajímá a leží tady . Jiní psi na něho taky kašlou

Pupy
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2010 09:40
- Nahlásit

nemethova5
Já jsem právě viděla kůži, jenže já sem koženej ještě nikdy neviděla tak jsem šla do jiného zvěráku a koupila právě ten jutový. Tak uvidíme příště koupíme jiný)

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2010 09:50
- Nahlásit

nemethova5
kožený vydrží nejmíň, hned jak se povede zaseknout zub, je po něm. Nejdýl mi vydržel pešek z hasičské hadice koupený na slovensku.

argosek
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2010 11:09
- Nahlásit

pejšek nám vydlží jak kdy. záleží, jak se uvaží.

nemethova5
Člen
# Zasláno: 3 Čec 2010 12:57
- Nahlásit

Mucholabkakdyz ty mas 100%likvidatory,tak se nediv,jo z hasicske hadice si udelam,az me prestanou bolet ruce z rachoty,tak si ho zas usiju,jeste nekde mam doma kus hadice,musim pohledat.jinak,jak ma amin ten jutovy,tak se fakt rozpada sam od sebe,hnus,jo a nemas odzkouseny ten ringovy,uvazuju,ze si ho koupim od gappaye.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání