grian
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2010 15:52
- Nahlásit
Ahojky měla bych dotaz.Nedávno jsem se přistěhovala do Ústí a hledám někoho,kdo by občas šel na společnou procházku nebo si jen tak zablbnout se psy.Mám 1,5 roku starého NO,tudíž momentalně v pubertě .Což je taky to,co by mohlo potencionální spoluvenčitele odradit.Vyjíždí totiž na psy.Zřejmě je to ze strachu,což mi řekli i na cvičáku,kde jsem byla poprvé minulou sobotu.Zhruba ve 3 měsících ho totiž "převálcoval",(ale nepokousal),staford.Následujících 7 měsíců,jsem neviděla žádný problém,hrál si na procházkách s ostatnímí psy.Pak jsem se prestěhovala do mírně řečeno "odříznuté" oblasti,kde jsme byli odříznuti od světa jak já,tak pes,což nám určitě nepomohlo.No a teď bydlíme tady na střekovském nábřeží,pes pořádně vyrostl,takže si asi dovedete představit,jak to vypadá.Já,velkej černej pes (a mrtvej kostelník).Takže lidi vyděšený výraz v očích,někteří přechází na druhou stranu,takže si připadám,jako kdybych vedla pumu.Většinou když uvidí druhého psa,tak se začne ježit,poblafávat,někdy vrčet,pokud ale to samé udělá jiný pes na něj,tak si ho nevšímá,nebo to alespon předstírá.Né že by tedy kdovíjak vyváděl,snažím se aby chodil u nohy a na všechno si zvykal.Bohužel na psy si zvykat moc nemůže,protože nás k sobě nikdo nepustí.Ještě bych měla zdůraznit,že asi tak 8 měsíců žil v jedné domácnosti s Labradorem(psem).Za celou dobu si nic neudělali,naopak se furt navzájem olizovali v obličeji,hráli si,chodili ven,prostě dobrej tým.Jinak na tom cvičáku nejdříve vrčel,štěkal a nakonec to dopadlo tak,že ležel,kolem něj běhali psi,včetně štěnat a on byl v klidu.Dokonce jedna rotvajlerka si vzala do tlamy jeho vodítko a vodila ho po place.Takže se omlouvám za tak obsáhlou zprávu,hledám zkrátka někoho,kdo by se nebál a trošku nám pomohl se socializací.Pokud má někdo podobný problém,můžeme si navzájem pomoci.Takže to je snad vše.Děkuju za pozornost
|