Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Disky pro psy
Autor Zpráva
grian
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 11:36
- Nahlásit

Zdravím všechny.Mám dotaz ohledně létajících disků pro psy.Mám NO,který jejich chytaní zbožňuje,bohužel žádný nevydrží dýl,než řeknete třikrát za sebou létající disk.Né,že by je schválně ničil nebo kousal,prostě prasknou hned,sotva je chytí ve vzduchu.Na stránce dogshop.cz,jsem objevila závodní a odolné disky.Proto se chci zeptat,zda-li má s nimi někdo zkušenosti.Nejsou zrovna levné a já bych jich chtěla koupit víc.Za případné odpovědi Děkuji.

Maky a Trix
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 11:40
- Nahlásit

grian
já odtama disky mám, teda ty nejměkčí, protože můj pejsek nepřekusuje a ani neničí. Ale s těma odolnejma má hodně známých velmi dobrý zkušenosti, vydržej dokonce i pár tréninků s bullem, co jsem slyšela. rozhodně se ti vyplatí investovat do nich, zkus ještě obchod psihratky.cz. Maj stejný zboží a vždycky měli lepší ceny. I když už jsem dlouho nebrala, tak uvidíš.

TomášW
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 11:42
- Nahlásit

grian
my používáme tyhle od trixie. vydrží cca půlrok, jsou z docela težké gumy, lítají daleko, dají se fajně srolovat do kapsy a taky plavou, což my hodně oceňujem.

http://spokojenypes.cz/letajici-talire-pro-psy/let ajici-talir-tvrda-guma-velky-22cm-trixie?id=13403

Alexa
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 11:43
- Nahlásit

grian
koupila jsem ve zveráku takový gumový????? jsou měkký, hůř teda lítaj jak ty z tvrdýho plastu, ale stály asi 150,- Kč a i u ovčačky, která všechno rozkouš mi zatím drží bez jedinýho škrábnutí. Už je mám asi 2 měsíce a házím téměř denně. Jestli chceš zjistím ti název

zajda007
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 11:52
- Nahlásit

My máme taky ten obyč od Trixie a zatím drží pohromadě. Máme ho rok a používaný je tak obden (za talíř náš pes udělá cokoli); zimu strávil na zahradě pod sněhem Přežil i pobyt u moře.
Lítání teda nic moc, ale oceňuju, že jde srulovat.

Katka Králová
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 11:57
- Nahlásit

My máme z ty odolné z dogshopu (ty Hero) a rozhodně se vyplatěj, ty obyčejné co tam maj za 90, 120 apod. byly během dvou hodů jak cedník. Odolné maj semtam škrábanec a třeba jednu dirku, ale jinak v pohodě

brut
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 13:42
- Nahlásit

Máme doma závodní a pak ty od Trixie....závodní vydržel i překusování ( a to ho máme přes rok....sice už s prokousnutýma dírama, ale stále dobře lítá), ty od Trixie u nás jsou na jedno max. dvě venčení venčení

123helik
Člen
# Zasláno: 23 Čen 2010 15:02
- Nahlásit

grian
my máme ty odolné závodní z dogshop.cz a super - házím frisbee kamarádčině dobrmance, kterou několikrát měsíčně hlídám a ona je frisbee fanatik no a moje štěně NO je taky miluje a jelikož má jehličky, tak už dva obyčejný zničila, tak jí posílám rollery taky tyhle odolné... a k ceně - vyraž na nějakou větší frisbee akci a koupíš je za míň než polovinu jako my

grian
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 10:37
- Nahlásit

Diky všem,asi půjdu do těch Hero.

wami
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 14:18 - Změnil/a: wami
- Nahlásit

U Hera se dělávaj občas ostré odštěpky na disku, dá se to zbrousit, ale je blbý, když se to psu chytne o jazyk nebo pysky. Používám je pro tréninky a když občas vyrazíme na MiniDistance...

Pak jsem pořídila na zkoušku jeden JAWZ, mě se s ním hází hůř, je těžší, ale zatím ani škrábaneček...

PeKrato
Člen
# Zasláno: 24 Čen 2010 14:34
- Nahlásit

grian
taky mám ty obyč od Trixie, měkká guma, i docela slušně lítají a pokud je pes neroztrhne uprostřed, drří naprosto perfektně. Stávající disk máme už víc než půl roku Stojí něco přes stovku, takže pohoda. Na profi úroveň to není, ale na obyč tréningy to stačí

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání