Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Kámoš na hraní - Plzeň a dál na západ
Autor Zpráva
solanka
Člen
# Zasláno: 25 Dub 2010 08:56
- Nahlásit

Ideální by bylo Stříbro, Tachov a okolí - ale z těchto míst se nikdo neozval, tak rozšiřujeme pátrání směrem k Plzni při D 5. Hledáme v těchto místech kámoše - kámošku na pořádné vyblbnutí, nejlépe nějakého rozevlátého psího puberťáka větší postavy. Mám třičtvrtě roční ohařku z útulku, je hodná, kontaktu s pejsky má dost, ale chtělo by to nějakého podobně praštěného jako je ona. Jako protislužbu můžu nabídnout vyjížďky na hodném koni

Žanetka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:26
- Nahlásit

Ahojky,
jsem kousek od Stříbra...Milevo. Mám 18-ti měsíčního berňáka z dva měsíce frčíme ještě pro feňuli. Navíc mám také koníka a půl, ta půlka je hříbátko. Tak jestli chceš určitě se ozvi, ale pesan je spíš takovej lenoch, tak neslibuji, že to bude to pravé ořechové co hledáš. Jinak mě je 24.

Atika
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 21:24
- Nahlásit

Ahoj, jsi trochu z ruky, my jsme přímo plzeňáci. Mám (kromě dvou starších) cca 3/4 ročního psíka - voříška né teda z útulku, ale z kravína. Je to přesně rozevlátej poděs, sice má jen 12 kilo, ale s přehledem utahá dvě labradorky a potom si dává kolečka, aby se trochu proběh. Jedinej problém je, že zatím můžeme navolno lítat jen na velkých loukách daleko od silnic a pokud možno bez dalších rušivých vlivů, protože vzhledem k původu na přivolání zatím pracujeme (se střídavými úspěchy).Ale ostatní psy miluje a lítá strašně rád a pořád. Tak pokud bys někdy zamířila k Plzni, tak okolo Plzence nebo v Koterově pár vhodných luk je.

solanka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:06
- Nahlásit

Žanetka
Ahoj,
no to vypadá zajímavě - určitě bychom se třeba přijeli podívat, a zjistilo by se, jestli si psiska padnou do oka. Mě je sice o ,,něco ´´víc než 24, ale nápady prý mám někdy tak na 15 - napíšu Ti mail a když tak mi pošli tel. číslo, ozvu se.

solanka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:10
- Nahlásit

Atika
Ahoj,
no, to je škoda že nejste aspoň na druhé straně Plzně. Ale pokud bych něco tím směrem plánovala, dám vědět. Nepojedeš se třeba v červnu podívat na závody agility na Doubravku?

solanka
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:13
- Nahlásit

Žanetka
no, bohužel mail na Tebe nemůžu najít - prosím, když tak mi ho napiš. Dík.

Atika
Člen
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:48
- Nahlásit

solanka
A kdy jsou? To bych docela jela, jsem uvažovala, že bych s Bedíkem něco zkusila (až teda bude trochu poslouchat).

Žanetka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 09:33
- Nahlásit

ahoj,
mail je snajdrovaz@seznam.cz
Budu se těšit

solanka
Člen
# Zasláno: 18 Kvě 2010 22:18
- Nahlásit

Atika
Závody jsou 12. a 13. 6. na cvičáku , začínají zhruba v 9 hod, ale trvají až do odpoledne, tak se přijďte s Béďou podívat a když bude chvilka, můžem na přilehlém poli nebo louce vyzkoušet ty honičky

Žanetka
Ahoj, dík,tak jdu psát.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání