| Autor |
Zpráva |
solanka
Člen |
# Zasláno: 25 Dub 2010 08:56
- Nahlásit
Ideální by bylo Stříbro, Tachov a okolí - ale z těchto míst se nikdo neozval, tak rozšiřujeme pátrání směrem k Plzni při D 5. Hledáme v těchto místech kámoše - kámošku na pořádné vyblbnutí, nejlépe nějakého rozevlátého psího puberťáka větší postavy. Mám třičtvrtě roční ohařku z útulku, je hodná, kontaktu s pejsky má dost, ale chtělo by to nějakého podobně praštěného jako je ona. Jako protislužbu můžu nabídnout vyjížďky na hodném koni
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 20:26
- Nahlásit
Ahojky,
jsem kousek od Stříbra...Milevo. Mám 18-ti měsíčního berňáka z dva měsíce frčíme ještě pro feňuli. Navíc mám také koníka a půl , ta půlka je hříbátko. Tak jestli chceš určitě se ozvi, ale pesan je spíš takovej lenoch, tak neslibuji, že to bude to pravé ořechové co hledáš. Jinak mě je 24.
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 21:24
- Nahlásit
Ahoj, jsi trochu z ruky, my jsme přímo plzeňáci. Mám (kromě dvou starších) cca 3/4 ročního psíka - voříška né teda z útulku, ale z kravína. Je to přesně rozevlátej poděs, sice má jen 12 kilo, ale s přehledem utahá dvě labradorky a potom si dává kolečka, aby se trochu proběh . Jedinej problém je, že zatím můžeme navolno lítat jen na velkých loukách daleko od silnic a pokud možno bez dalších rušivých vlivů, protože vzhledem k původu na přivolání zatím pracujeme (se střídavými úspěchy).Ale ostatní psy miluje a lítá strašně rád a pořád. Tak pokud bys někdy zamířila k Plzni, tak okolo Plzence nebo v Koterově pár vhodných luk je.
|
solanka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:06
- Nahlásit
Žanetka
Ahoj,
no to vypadá zajímavě - určitě bychom se třeba přijeli podívat, a zjistilo by se, jestli si psiska padnou do oka. Mě je sice o ,,něco ´´víc než 24, ale nápady prý mám někdy tak na 15 - napíšu Ti mail a když tak mi pošli tel. číslo, ozvu se.
|
solanka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:10
- Nahlásit
Atika
Ahoj,
no, to je škoda že nejste aspoň na druhé straně Plzně. Ale pokud bych něco tím směrem plánovala, dám vědět. Nepojedeš se třeba v červnu podívat na závody agility na Doubravku?
|
solanka
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:13
- Nahlásit
Žanetka
no, bohužel mail na Tebe nemůžu najít - prosím, když tak mi ho napiš. Dík.
|
Atika
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2010 22:48
- Nahlásit
solanka
A kdy jsou? To bych docela jela, jsem uvažovala, že bych s Bedíkem něco zkusila (až teda bude trochu poslouchat).
|
Žanetka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 09:33
- Nahlásit
ahoj,
mail je snajdrovaz@seznam.cz
Budu se těšit
|
solanka
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2010 22:18
- Nahlásit
Atika
Závody jsou 12. a 13. 6. na cvičáku , začínají zhruba v 9 hod, ale trvají až do odpoledne, tak se přijďte s Béďou podívat a když bude chvilka, můžem na přilehlém poli nebo louce vyzkoušet ty honičky
Žanetka
Ahoj, dík,tak jdu psát.
|