| Autor |
Zpráva |
Barča85
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 21:43
- Nahlásit
Ahojky, v půlce května jednu na čundr a s sebou beru i svoje tři psiska...Jedno je zlatý retriever a dva kříženci..Goldenku neřeším, jedna z kříženek se mnou spí ve spacáku, ale ta druhá s námi jede poprvé a ta už se mi do spacáku teda fakt nevejde. Je krátkosrstá, srst jako boxer, váží 10 kilo..Tak nevím, jestli nepořídit spacák, trochu se bojím, aby jí nebyla zima, když bude spát pod širákem...Co vy na to, nějaký zkušenosti??
Myslela jsem, že bych objednala tenhle :
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Dub 2010 23:41
- Nahlásit
Barča85
tak přes ni přelož deku, nebo já koupila tenkrát v second handu za pár kaček takovej vak nebo pytel nebo jak se tomu říká,dává se to dětem do kočáru. mám tři a psiska v nich spí v zimě i na gauči,zalezou si tam a je jim tam dobře
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 10:08
- Nahlásit
Většinou když spíme na nějakym takovym divnym místě jako je stan nebo něco podobně nepohodlnýho, hlídám si jenom, aby mi pes nenastydl od spoda, aby měla vždycky pod sebou něco, co hřeje a nepropustí vlhkost. Nahoru se dá přes psa případn přehodit svetr nebo deka, ale dospod jí dávám karimatku a na to ještě pelíšek. Teď, když už je starší a měla problém s bolením zad, nechala jsem jí ušít flísovou mikinu s výhřevnou zádovou částí. Pokud jezdíte často a chce se ti za spacák vyhazovat peníze a pes v něm bude spát (třeba můj pes nesnáší bejt přikrytej), tak proč ne....jen moje malá osobní zkušenost je spíš to tepelně izolovat odspoda.
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:16
- Nahlásit
kejtlin
Dobrý nápad, podívám se do sekáče
Gerda
Jasně, od spoda, to je jasný. Jezdíme docela často, karimatuku dávám i pod tu goldenku, ale ta si většinou stejně vybere nějaký místečko sama. Tak uvidíme, ten spacák se dá rozepnou a je z něj deka, tak by se dal využít jako pelíšek třeba na výstavu nebo závody...
|
Gerda
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 13:42
- Nahlásit
Barča85
asi opravdu tou nejlevnější a stejně účinnou variantou bude návštěva sekáče, tam kolikrát i príma deku koupíš za dvacku a nebudeš muset vyhazovat stovky za spacáky
|
Barča85
Člen |
# Zasláno: 18 Dub 2010 21:58
- Nahlásit
Gerda
No, nakonec jsem neodolala a spacák objednala, objednávala jsem i jiný věci, tak se to svezlo při jednom..Naštěstí není moc drahý, tak uvidíme, jak se bude Baiely líbit..
|