| Autor |
Zpráva |
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:09
- Nahlásit
jen tak mě napadlo u sklenky červeného, čistě ze sociologického a psychologického hlediska, proč tu diskutujou skoro samé ženy??
|
impact
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:16
- Nahlásit
zuzanarosakova
Hmmm, já u lahve bílého přemýšlím nad tím proč??
Asi proto, že se žencký radši hádaj.
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:21
- Nahlásit
impact
Asi proto, že se žencký radši hádaj.
aha...a já doufala, že proto, že jsou citlivější než chlapy a problémy pejsků se jich víc dotýkaj ale asi máš pravdu
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:49
- Nahlásit
To by mě taky zajímalo proč ste tu samy ženský no ono se stačí koukat kolem sebe,neznám žádnýho pejskaře,jenom pejskařky
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:51
- Nahlásit
staropramen
no ono se stačí koukat kolem sebe,neznám žádnýho pejskaře,jenom pejskařky
chlapi holt dělaj byznys
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:52
- Nahlásit
Tak proto sem chudej
|
Pumpa
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:55
- Nahlásit
staropramen
to neřikej, páč je to tu samá ženská a ty slyšej jen na prachy...
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:55
- Nahlásit
staropramen
- nic si z toho nedělej! Hlavně, že máš dobré srdce!
A jak je Ti tady mezi babama dobře!
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 22:58
- Nahlásit
staropramen
jasně, prachy nejsou důležitý...vůbec
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 23:02
- Nahlásit
zuzanarosakova
Prý nejsou! Ale každý je sakra potřebujeme!
Kuva, ale gde brát na žvanec pro hladovce?
.
Teď jsem si umyla hlavu a že si to přistříhnu a ne a ne najít nůžky! Tak jsem zneužila na psy .
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 23:05
- Nahlásit
LiVr
jo to já se jednou chtěla takhle pročísnout a nemohla jsem najít hřeben, tak jsem vzala ze šuplíku přítelův, ale ouha...byl to prostříhávák se žiletkou no naštěstí jsem to zjistila brzo ...jinak můj hřeben jsem pak našla totálně zežvejkanej na psím pelechu
|
LiVr
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 23:07
- Nahlásit
zuzanarosakova
- no to je mazec! Já si kdysi místo deospreje nastříkala pěnu na holení!
|
worick
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 23:31
- Nahlásit
Já si už několikrát na elektrický kartáček místo pasty pumpnula mýdlo na ruce - móóóc dobrý
Ale k otázce: řekla bych to taky - chlapi dělají byznys a ženské se starají jak o děti tak o psy....
Po návratu z práce mají chlapi své koníčky: pivo, sport a jen menšina jsou koníčkem pejskaři
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 9 Dub 2010 23:34
- Nahlásit
worick
Po návratu z práce mají chlapi své koníčky: pivo, sport a jen menšina jsou koníčkem pejskaři
jako třeba můj frajer naše psy zbožnuje, Když dorazí z práce, tak se s nima třeba hodinu válí po zemi a to klidně v obleku
ale prostě to vydělávání je na něm, takže je rád, že po práci zalehne a ne že by ještě vypisoval někde na forech
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 07:29
- Nahlásit
zuzanarosakova
ale prostě to vydělávání je na něm, takže je rád, že po práci zalehne a ne že by ještě vypisoval někde na forech - přesně tak nějak a jeho práce taky obsahuje hromadu práce na počítači, takže pokud tu něco tvoří, tak jak sám říká: ,,rozhodně ne blbiny"
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 07:41
- Nahlásit
worick
,,rozhodně ne blbiny"
No toto.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 07:48
- Nahlásit
zuzanarosakova
ale prostě to vydělávání je na něm, takže je rád, že po práci zalehne a ne že by ještě vypisoval někde na forech
jeho práce taky obsahuje hromadu práce na počítači
Moje taky.
worick
chlapi dělají byznys a ženské se starají jak o děti tak o psy....
Žiješ v předminulým století?
Kurňa to jsem tu jediná ženská co pracuje,nebo co?
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 07:55
- Nahlásit
Biluška
Moje taky.
moje taky
Ne, já pracuju, starám se jak o psa, tak o byt, o auto a o všechno.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 08:06
- Nahlásit
makrel
Ne, já pracuju, starám se jak o psa, tak o byt, o auto a o všechno.
Uf, už jsem se lekla, že jsem fakt nějaká divná Aspoň vím, že v tom nejsem sama
K tomu dotazu - většina kynoložek jsou ženy a dívky. Stačí se podívat kolem sebe . Najde-li se výjimečně chlap-kynolog tak v padesáti procentech případů má "hrozně ostrého" psa, nejčastěji německého ovčáka, popř. picbula. Každému na potkání vysvětluje, že ten pes je ostrý jak žiletka, že slouží u vojáků (policajtů), popř. že u nich sloužil (či sloužit bude), nebo alespoň pochází z jejich chovu
Další část chlapů se psem pouze venčí pejska své manželky či dcery, neberou ho jako opravdicky svého a je-li s ním nějaký problém říkají manželce "laskavě něco udělej, aby přestal pořád okusovat ten nábytek"
No a pak je ještě Strejda, pan argosek, Benda, ChVD, staropramen a Děda Ispidich a ti sem chodí
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 08:09
- Nahlásit
u nas je to taky rozdeleny spravedlive... ja chodim do prace, platim hypoteku, inkaso, jidlo, zvirata a muz kupuje benzin a stara se o poplenici na koleckach...
ja bych to videla spis proto, ze zeny jsou citlivejsi, vice asi resi vse ohledne zvirat, deti... na foru o autech nebo o zvukarine zas budou vetsinou chlapi... my se s muzem perem zasadne po veceru, jestli ja budu cumet na cz-pes nebo on na midi
|
worick
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 08:29
- Nahlásit
Biluška
Žiješ v předminulým století? - u nás to tak prostě je a jelikož nejsem zrovna moc ,,podnikatelský typ", tak mi tenhle model vyhovuje
makrel
Ne, já pracuju, starám se jak o psa, tak o byt, o auto a o všechno - a nejsi třeba chlap??
cernej caj
my se s muzem perem zasadne po veceru, jestli ja budu cumet na cz-pes nebo on na midi - no právě - on sem jde pracovat a já ,,vypisovat blbiny na CZ-psa"
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 08:31
- Nahlásit
worick
a nejsi třeba chlap?? jenom napůl, když chodím vypisovat blbiny
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 08:36 - Změnil/a: pawLINka
- Nahlásit
Tak já můžu říct, že i můj chlap je pejskař. Máme to pomyslně rozdělené - 2 psi jsou jeho a 2 moji. Je to teda samozřejmě jen obrazné, ale funguje to tak.
Rád se psama i cvičí, dělal figuranta (kvůli zádům už nemůže), radí lidem kolem nás s výchovou, vymýšlí blbosti na trénování pro picbumy a nejraději ze všeho chodí na procházky se psama. Co ovšem nemá rád a nechápe je mé vypisování na cz-psovi.
On si místo toho radši zajde se psama ven.
Tak si myslím, že je takových víc. My ženské prostě rády plkáme.
Biluška
chlap-kynolog tak v padesáti procentech případů má "hrozně ostrého" psa, nejčastěji německého ovčáka, popř. picbula.
Nebudu to brát jako urážku.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 08:37
- Nahlásit
Biluška jojoo presne taak vsak na vycvik a na cvicaky taky prevazne chodej zensky mazeeeeeeeeeeeeeeeec chlapi pokud to nejsou psovodi a jak si rekla neslouzi nikam nechodej da se rict a ty co slouzili zas maj pocit ze nemusej neb vedi vsechno a vse umi ikdyz nekdy otom pochybuju ...........jinak par svetlich vyjimek jeeee
|
gabifi
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 09:35
- Nahlásit
podle výzkumu se chlapi baví převážně o práci, sportu a sexu. Ženský si prý povídají o všem možném. Podle stejného výzkumu muži mluví víc než ženy.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 09:44
- Nahlásit
gabifi chaaaaaaaaaaa dobree
|
zuzanarosakova
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 11:10
- Nahlásit
Biluška
jako já taky pracuju, ale zlehka, nepřehánim to, neni to zdravý
|
Cesmina
Člen |
# Zasláno: 10 Dub 2010 18:01
- Nahlásit
o ono se stačí koukat kolem sebe,neznám žádnýho pejskaře
Ja znam jednoho pejskare, co si odkoupil starsiho vyrazeneho policejniho NO a ted ma jako jeho naslednika dalsiho NO. Pes ma asi tri roky a je uplne v pohode. Libor ho jako sveho prvniho psa od stenete zvladl ukazkove sam (bez cvicaku a tak).
A vim jeste o nekolika pejskarich, ale o tech vic z dalky.
Ja mam pocit, ze chlapi ty psy bud v pohode zvladaj a nebo kdyz se neco pokanka, tak to spis resi radikalne a nebo jeste radikalneji :=((, a moc se radsi nechlubi "svym selhanim".
A spousty veci taky neresi (takze si o tom taky nepovidaj).
Muj kolega mi byl taky davam za vzor, ze ma retrivra, co ho posloucha (ne jak ten muj zmetek) a pak jeho pes pokousal nekolik lidi z rodiny a nejednou se ztratil.
Nebo nas hospodsky mel psa a postaveni ve smecce si vybojoval lopatou a od te doby mel opravdu podrizeneho jedince.
No proste z podstaty chlapa nevidim moc duvodu, proc by se zde nebo jinde mel chlap zviditelnovat a kdyz se k tomu prida nepomer pejskaru a pejskarek, tak nam zde zbude nakonec jen staropramen :=))
|
stamir
Člen |
# Zasláno: 11 Dub 2010 17:14
- Nahlásit
Nie je tu iba staropramen.
Z chlapov som tu napriklad ja - starychren...
Moc toho nenakecam, tak som neviditelny.
Ale pravda je ze aj v nasom klube je viac bab ako chlapov.
|
ketty
Člen |
# Zasláno: 12 Dub 2010 18:32
- Nahlásit
zuzanarosakova
|