| Autor |
Zpráva |
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:11
- Nahlásit
Vlčáčková
Třeba na sebe chtěla upozornit, protože sis všímala telky místo ní.
čoveče, to asi ne, protože jsem se právě věnovala jí a ostatním, než to udělala, vlastně jsem sedla a ona toto....já se musela v duchu smát, přišlo mi to srandovní a ještě jsem to neviděla. Kdysi Bára jaoo štěně mi dělala tyto naschvály, když chtěla, abych ji honila, což jsem rychle prokoukla, dělala že nic nevidím a ona toho nechala, neboť hrátky nebyly...
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:28
- Nahlásit
Ahoj, tak jsem do útulku volala a bylo mi řečeno, že Ben je opravdu udanej a že měl štěstí, protože tam vskutku dlouho nepobyl (tři nebo čtyři týdny). Ale nic bližšího mi neřekli.No tak nezbývá než věřit,že se dostal do dobrých rukou.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:30
- Nahlásit
eva valoi
evi, škoda, že nevíš, ke komu se dostal, ale určitě se bude mít dobře, moc mu to přeju
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:31
- Nahlásit
Eninka
Aha.
eva valoi
Tak ono to štěstí není jenom v tom rychlém odchodu, ale taky v místě, kam a ke komu pes jde.
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:41
- Nahlásit
pravděpodobně si ho vzala ta eva hrušková, co psala přes ten facebook
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:42
- Nahlásit
eva valoi
škoda, že nereaguje na tvůj vzkaz, ale taky si myslím, že to tak dopadlo, tak snad nebude zdravotní sestřička zlá na pejsky
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:44
- Nahlásit
Eninka
škoda, že nereaguje na tvůj vzkaz
Proč by měla reagovat na vzkaz někoho, kdo toho psa do útulku dal? Já se jí ani trochu nedivím.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:45
- Nahlásit
Baico
na vzkaz někoho, kdo toho psa do útulku dal?
chceš se dohadovat? Jestli ne, tak toho nech
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:47
- Nahlásit
Baico
Kuš
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:50
- Nahlásit
Eninka
eva valoi
Tak jsi mu měla najít domov sama, když ti teď tak trhá žíly,kdo si ho vzal.
Nový majitel nemá žádnou povinnost hlásit nějaké pani, jak se pejsa má. Tu povinnost má jedině vůči útulku.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:51
- Nahlásit
Baico
Tak jsi mu měla najít domov sama, když ti teď tak trhá žíly,kdo si ho vzal
hele, to už tady stokrát bylo, dej už s tím pokoj a vrať se do hrobu, vlastně do žumpy, i když to vyjde vlastně nastejno
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:54 - Změnil/a: Baico
- Nahlásit
Eninka
vrať se do hrobu
Jasně ty mladice
Já jen nechápu, proč se stará o psa,o kterýho nestála a teď se diví, že nový majitzel nereaguje na její, jistě velmi inteligentní dotazy.
Edit: Neměla by jsi si doma radši uklidit ten prochcanej koberec?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:56
- Nahlásit
Baico
Nebuď protivná, o inteligentnosti dotazů nic nevíš, tak nerej.
Ačkoliv souhlasím, že mohla psíka ještě pár dní podržet a hledat nového pána intenzivněji sama.
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:56
- Nahlásit
Baico
Určitě nemá žádnou povinnost mi něco hlásit. Takhle to vůbec nebylo myšleno. Prostě bych ráda věděla, jak se pes má, je to to, co ti vadí? Jestli se to dozvím nebo ne, to už je jiná věc a já s tím stejně nic neudělám.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:57
- Nahlásit
Baico
Já jen nechápu, proč se stará o psa,o kterýho nestála a teď se diví
tak nechápej, tvoje věc
vrať se do hrobu
Jasně ty mladice
vidíš, vždyť ty ani nechápeš, že to bylo obrazně řečeno, s věkěm to jaksi nesouviselo, ale nechápavému těžko něco vysvětlovat
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:57
- Nahlásit
Vlčáčková
o inteligentnosti dotazů nic nevíš
Tak umím číst, tak je mi jasné, v jakém duchu se ty dotazy asi nesly.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:59
- Nahlásit
Eninka
le nechápavému těžko něco vysvětlovat
To máš pravdu, ale alespoň nemám prochcanej koberec od psů
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 21:59
- Nahlásit
eva valoi
kašli na vysíračský příspěvky, to ti snad za to nestojí...
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 22:00
- Nahlásit
Baico
alespoň nemám prochcanej koberec od psů
žumpa se s tebou nebaví, že prudíš tady?
|
eva valoi
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 22:00
- Nahlásit
Vlčáčková
No obávám se, že bych takhle rychle nového majitele nenašla. Nicméně třeba to, že jsem byla s útulkem v kontaktu atd. pes nemusel jít do karantény a hned ho mohli nabídnout k adopci. Prostě to, že jsem si psa nechat nemohla ještě nemusí snad znamenat, že jsem nějaká necitlivá mrcha.
Nakonec u nás by to ten pes prostě momentálně opravdu nevyhrál. Nechci, aby to vypadalo jako nějaký alibismus, ale po zvážení všech okolností jsem to udělala právě i kvůli němu. Aby dostal šanci na kvalitní psí život.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 22:02
- Nahlásit
Eninka
žumpa se s tebou nebaví, že prudíš tady?
Podle čeho tak soudíš? Že v Žumpě nepřibývají příspěvky neznamená, že spolu nekomunikujeme jinak.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 22:04
- Nahlásit
Baico
podle příspěvků nesoudím, nepočítám je, ale že potřebuješ vířit dokola co už bylo řečeno stokrát dokola.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 22:05
- Nahlásit
Baico
Tak umím číst, tak je mi jasné, v jakém duchu se ty dotazy asi nesly.
Heleď, jedna moje jihočeská sestřenice umí taky číst, dokonce i psát, ale ty sračky, co vyvozuje z toho, co je jí jasné, bych Ti nepřála slyšet!
Což tedy neznamená, že Tě s ní jakkoliv hodlám srovnávat, protože s takovým prvokem, jako je ona, nejde srovnat skoro nikdo.
Celkově ale myslím, že je lepší nepředjímat a nedomýšlet se. Ber to tak, že se zeptala, protože měla zájem to vědět.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 22:06
- Nahlásit
Eninka
No v tuhle chvíli se jen bavím nad tím, že si čuba dovolí se vychcat na koberec přímo před tvýma očima. Je evidentní, že ty fakt doma šéfem nejsi
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 22:09
- Nahlásit
Baico
v tuhle chvíli se jen bavím
tak se baffff
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 22:10
- Nahlásit
Baico
[i]No v tuhle chvíli se jen bavím nad tím, že si čuba dovolí se vychcat na koberec přímo před tvýma očima. Je evidentní, že ty fakt doma šéfem nejsi[/i]
No tak ale po tom je Ti ovšem lautr hovno, že jo. Fena to udělala poprvé a o Tvůj sarkasmus kvůli tomu tu nikdo nestojí.
|
Baico
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 22:13
- Nahlásit
Vlčáčková
No tak ale po tom je Ti ovšem lautr hovno,
No to se pleteš. Ve chvíli, kdy se to objevilo na veřejně přístupném fóru, tak má každý právo to komentovat, a to i sarkasticky.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 22:16
- Nahlásit
Baico
na veřejně přístupném fóru, tak má každý právo to komentovat, a to i sarkasticky.
tak se vykecej, když ti to udělá dobře
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 22:20
- Nahlásit
Baico
No to se pleteš. Ve chvíli, kdy se to objevilo na veřejně přístupném fóru, tak má každý právo to komentovat, a to i sarkasticky.
No to se pleteš Ty. Každopádně vysírání nesmění nic na tom, že Ti do toho, co si s kým píše, nic není.
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 28 Říj 2011 22:21
- Nahlásit
Eninka
Tak tady podle obrázků hledám domeček, který se mi líbí. Stojí u takové té zpevněné cesty, kterých není moc a dají se poznat na snímku z družice. A v celý tý vesnici je jen jedna taková, jinou najít nemůžu, a na týhle ten barák není. Jsem z toho jelena.
|