Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Prosím o pomoc..přepravka na psa-větší plemeno aneb PRASE JEDE
Autor Zpráva
radkah
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 15:53
- Nahlásit

Obracím se na vás s prosbou o půjčení převozky... . Stěhujeme se a potřebujeme nějak humálně převézt prase-miniprase Montyho. Půjčila jsem přepravku na kočku, tam se sice vejde, ale je to bakelitová věc, bez větších otvorů. Za prvé myslím, že jí zlikviduje-chápej-čumákem zruší mřížku a za druhý je tam jak v kobce. Pokud by někdo z Prahy mohl půjčit výstavní klec nebo přepravku na psa budu ráda. Je samozřejmostí, že v případě likvidace nahradím škody-můžu dát zálohu za zboží. Myslela jsem, že prase uspím Sedalinem, ale zkušenosti odborníků jsou chabé a nerada bych způsobila praseti smrt...nebo riskovala přeměnu z milujícího chrochty na vražednýho rypáka. Pokud jste ochotni pomoc napište sem nebo na můj email-hally01@seznam.cz....spojím se s vámi a budu Vás opěvovat každé ráno, po dobu několika let...mé potencionální ratolesti budou jméno vašer slýchat již od kolébky a ody na vás pěti....prostě budu vděčná jako prase. Díky Radka

Dáška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 15:56
- Nahlásit

radkah
Já teda přepravku žádnou nevedu, ale chcu fotky čuněněte

radkah
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 15:58
- Nahlásit

Jo-chtěla jsem ještě poiprosit, zda by potencionální půjčitel mohl být z Prahy. Jsem sice pojízdná, ale můj vůz 15litrů na sto kilometrů si vezme a..... .

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 15:59
- Nahlásit

radkah
Já jen kvůli tomuhle ......budu Vás opěvovat každé ráno, po dobu několika let...mé potencionální ratolesti budou jméno vašer slýchat již od kolébky a ody na vás pěti....prostě budu vděčná jako prase.........lituju,že mám jen malo kenelu a klec.

radkah
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:00
- Nahlásit

Dáška
Prase jsem nefotila-popralo se s dogou a má hojící se rány, padá mu srst za krkem-spí namáčklej na radiátoru a nějak mu asi nefunguje termoregulace, bo dle mě se spálil...tak je namazanej Betadfinem a vypadá jak posranej. Kdybych ho vyfotila, tak mám doma zejtra vochránce a matka nesnáší návštěvy.

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:01
- Nahlásit

radkah
Kdybych ho vyfotila, tak mám doma zejtra vochránce a matka nesnáší návštěvy.

Ty si fakt roura!

ketty
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:03
- Nahlásit

radkah
jezis ty mas ale doma veselo chudak prasatko takovi zazitky ..mazec ..bouzel taky nemam zadnou klec prepravku ..

radkah
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:05
- Nahlásit

jablunka
mám depku...stěhuju dva byty-zatím na chatu-mezitím dělat dům 100kiláků vod chaty...doga má falešku a opět kojí Pepku-omezila jsem jídlo a zvýšila nároky na pohyb-nepomohlo nic...porod za dveřma. Matka se chce oběsit..prase si jí obmotalo, nerespektuje jí a anarchuje...chtěla jsem se opít, ale nepřišla sociálka..Roman si zpívá, jen co oko otevře je našláplej optimismem...pláču-často, ale o samotě

radkah
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:08
- Nahlásit

radkah
ježiš to vyznělo nepatřičně-omezila jsem jídlo a zvýšila nároky na pohyb DOZE...sobě nééé, mám o 7víc, než před rokem, chodím v teplákách-maj gumu a čověk se v nich cejtí pořád fit.....porod se taky týká dogy-jak má tu falešku-nám děti nějak nejdou....estli to nebude těma teplákama.

jablunka
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:15
- Nahlásit

radkah
omezila jsem jídlo a zvýšila nároky na pohyb-nepomohlo nic...porod za dveřma.
ježiš to vyznělo nepatřičně-omezila jsem jídlo a zvýšila nároky na pohyb DOZE...sobě nééé, mám o 7víc, než před rokem, chodím v teplákách-maj gumu a čověk se v nich cejtí pořád fit.....porod se taky týká dogy-jak má tu falešku-nám děti nějak nejdou....estli to nebude těma teplákama.

Právě si mě zabila.....budeš se muset postarat o moje děti!!!!!

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:16
- Nahlásit

radkah
Jen blby napad, jsem daleko a nepomuzu, ale na prevoz slepic se pouzivaj bezne takovy bedynky velky s dourama plechovy - mozna zkusit kontaktovat nejakyho chovatele drubeze ci chovatelsky klub, na pidi prase by to melo stacit.

Biluška
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:35
- Nahlásit

radkah
Mám celou sadu klecí - asi deset, všech možných velikostí . Kdybys náhodou měla cestu do Oryjentu tak se pro nějakou zastav, chci být blahořečena a chci, aby o mě byli vyprávěny pohádky dětem

kachna_
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:49
- Nahlásit

Fifi
to jsou od vajec? Tu máme - Zbraslav.
radkah
nebo tuhle http://www.happyanimals.cz/prepravky/ferplast-prep ravka-atlas?v=427135003. Je na cca 10kilového psa

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 16:55
- Nahlásit

kachna_
to jsou od vajec?
Ja nevim, jak vypada bedna od vajec krom papirovy. Tohle jsou zdedeny bedynky na drubezi prepravu, a docela velky. Jen napad.

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:29
- Nahlásit

radkah
ty si roura nejstrašnější, mám jen látkovej domek, ten tvý svini nepučim, nemůže jet prostě na kšírách? My tak prase kámošce vezli...sundali sme kšíry z kočárku na mimino a zapli do nich prasátko...

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 18:54
- Nahlásit

radkah

tvoje příspěfky sou naprosto děsný a vůbec se nedivim,že chováš prase..jen je mi líto matky...trochu..
hele klec má ispidich,jen nevim jak je velký čuně,tak mu cinkni..

corgi
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:28
- Nahlásit

Mám ten Ferplast Atlas 60x40x38cm, ale jsem od Klatov

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:46 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

radkah
hele mám tu velkou klec nevim rozměry musela bych jí vytahovat a měřit(něco jako 100x80xněco), ale Alexa se tam v poho vejde, ale nevim essi by se ti vešla rozložená do auta, mě se teda nevejde. A nejsem z Prahy a teda máš mě taky na svědomí, normálně musím umejt nojbůk

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:50 - Změnil/a: davidkova renata
- Nahlásit

Alexa
A nejsem z Prahy

sim tě dyk vona ví! to sou ty co byli u vás na cvičáku s Adolfem..tim vošklivým buldochem)))))

Alexa
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 19:59
- Nahlásit

davidkova renata
to sou ty co byli u vás na cvičáku s Adolfem..tim vošklivým buldochem)))))

sem asik blbá néééé?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 20:03
- Nahlásit

Alexa
sem asik blbá néééé?

no já to neřekla

Gerda
Člen
# Zasláno: 31 Bře 2010 21:56
- Nahlásit

davidkova renata
ispidich,jen nevim jak je velký čuně
Jako děda? Mě přišlo, že je to slušnej člověk...

Dáška
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 11:23
- Nahlásit

radkah
rase jsem nefotila-popralo se s dogou a má hojící se rány, padá mu srst za krkem-spí namáčklej na radiátoru a nějak mu asi nefunguje termoregulace, bo dle mě se spálil...tak je namazanej Betadfinem a vypadá jak posranej. Kdybych ho vyfotila, tak mám doma zejtra vochránce a matka nesnáší návštěvy.
Tož to je blbý a ochránců se neboj, tady v republice skoro žádný nejsou.
Gerda
Jako děda? Mě přišlo, že je to slušnej člověk...
Občas

bea
Člen
# Zasláno: 1 Dub 2010 11:37
- Nahlásit

Mám klec dost velkou - stěhovali jsme v ní kokra do Jižní Ameriky - ale je na chalupě a jedeme tam za 2 hodiny . jestli chceš, přivezu ti ji.

radkah
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 15:34
- Nahlásit

Chtěla jsem poděkovat všem, kteří se snažili při hledání přepravky. Právě probíhá stěhovací maraton-peru 13pračku..není kde sušit. Prase vyžaduje 100% pozornost, chodí za mnou, rypákem mě nadzvedává tu nohu, která je v kroku připravena došlápnout, což je nejen nesportovní , ale absolutně stabilitu beroucí. Jsem furt na zemi, naštěstí prase neútočí a nechá mě v klidu vstát. Snažím se vymýšlat ódu na ISDPCH..jde to dost ztuha, bo se na něj těžko hledá rým-v pondělí si k němu jedu pro klec a hurá na přechodné bydliště do Říčan. Snažím se vypočítat za jak dlouho rozryje matce pěstěnou zahrádku-plochu rypáku dělím hendykepem, pokud mě bude ještě chvilku srát zlomím mu nožičku v kolínku, a násobím metrem čtverečním..vyšla mi dost neuspokojivě krátká doba, která se nedá srovnat s léty, po která mě matka nebude chtít vidět. Přátelé, kamarádi, kynologové...dyby vám nějaký hovadu tvrdilo, že je to s prasetem jako se psem, tak mu hned dejte pravej hák. Vono to může bejt v něčem dost podobný, ale sama dost postrádám neúčinnost povelu "DOPRDELE NA MÍSTO A HNED". Chtěla jsem jen vyvrátit ten mýtus, že nejdůležitější je přivolání-prase se vode mě nehne a mám problém s odvoláním...trochu si připadám jako soudružka Davídková, která má psa vycepovanýho a jedinou touhou na dlouhých vycházkách je tedy "můžes si jít doprdele už někam hrát"-Renato ani nevíš jak jsme si blízké....Jo sorry za to Jílový, ale jak stěhujeme, tak jsme nestíhali..budu připravena příští týdny-chata je kousek. Tak se těším, děkuji všem a držte palce.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:17
- Nahlásit

radkah
Snažím se vymýšlat ódu na ISDPCH..jde to dost ztuha
ispidich třikrát kých
hned krásnější se zdá mu svět
k doktorovi běží hned
s nadějí když pánbůh dá
že bude z toho ebola
Renato ani nevíš jak jsme si blízké....
jj..taky mám takový tepláky

hele budem v jílovým tuty 25.4. a možná aji tejden předtim,tak třá to klapne..ozvi se nějak..

makrel
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:20
- Nahlásit

radkah
mám problém s odvoláním...trochu si připadám jako soudružka Davídková, která má psa vycepovanýho a jedinou touhou na dlouhých vycházkách je tedy "můžes si jít doprdele už někam hrát"
Okamžitě se přidávám do klubu. Myslíte, že na odvolání-alias poslání do prdele bude fungovat taky stopovačka?

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:22
- Nahlásit

makrel
Myslíte, že na odvolání-alias poslání do prdele bude fungovat taky stopovačka
Ne..jediný co pomáhá sou pamlsky odhazované v dál...
ofšem je to řešení trošku krátkozraké a dočasné řekla bych

Alexa
Člen
# Zasláno: 3 Dub 2010 18:26 - Změnil/a: Alexa
- Nahlásit

makrel
bude fungovat taky stopovačka?
když její jeden konec uvážeš za strom tak jo

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání