| Autor |
Zpráva |
leila
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 16:38
- Nahlásit
Krásné prožití Vánočních svátků a spustu úspěchů v roce 2010 Vám přejí
Leila Macečková a foxlice Entita
Pochlubte se i svýma PFkama ;) My letos šli cestou jednoduchosti...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 16:47
- Nahlásit
leila
Ráda bych se pochlubila, ale když není sníh, tak nevím co s tím. Neumím moc fotky upravovat a vyřezávat, takže letos asi nebude nic.
Původně jsem měla v plánu nechat si udělat pohlednice.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 16:53
- Nahlásit
pawLINka
jojo bez snehu to neni ono , ale ja to vyresila takto abych mohla posilat zpatky znamim kteri uz v cetnem zacali posilat i kdyz pravda svedove a finove uz maji snehu na rozdavani
Ale pry ma o vikendu padat, tak uvidis treba to jeste stihnete ;)
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 16:55
- Nahlásit
leila
No tady u nás se asi sněhu nedočkám... To bych musela asi do vyšších poloh. Ale třeba mě to překvapí
Doufám...
|
leila
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 17:02
- Nahlásit
pawLINka
uvidíme, taky bych ráda sníh, aby si malá konečně trochu užila, je to letní štěně takže sníh ještě nezažila - jsem zvědavá jak bude ragovat...
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 17:32
- Nahlásit
PFku ještě nemám, taky čekám na sníh. Ale nejspíš to vzdám a udělám z nějaké loňské zasněžené fotky, i když tam pes bude ještě jako mlaďoch. Zato jsem (díky neschopence) měla letos čas vytvořit kalendář, kdyžtak pokoukejte zde - malá ukázka tady:
|
leila
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 17:38 - Změnil/a: leila
- Nahlásit
corgi
Týý jo krásné :-o Ten se ti doopravdy povedl Hlavně ta náádherná lištička
OT: nevíš náhodou jestli už Jerrynka od Marty nerodila, teda předpokládám, že vy corgaři jste malá rodinka - termín má sice v neděli, ale prý jich na sonu bylo mooc - nedovedl vet určit páč šli později a už to nebylo průsvitné či co...
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 18:43 - Změnil/a: corgi
- Nahlásit
leila
Vím o koho jde, znám matku i otce štěňat, dokonce od vidění i majitele (což u mě není zrovna pravidlem), ovšem nejsme tak malá rodinka, abychom se znali nějak víc - takže nic nevím Spíš mám přehled o Pembrocích, Cardigany tu má na starost Tutuli
Jo, a děkuji za pochvalu kalendáře
|
Ančí a Žufrik
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 19:43
- Nahlásit
My jsme na sníh taky nečekali, hold je PFko málem letní
|
ankaras
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 19:56
- Nahlásit
corgi
čaouky, taky jsem udělala prarodičům kalendář z Ayrin a Rika vyšlo to moc krásně, hned bych si ho nechala. Dělala jsem to přes www.fotostar.cz a můžu doporučit.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 20:10
- Nahlásit
Ančí a Žufrik
Pěkné a originální
ankarascorgi
Já si dělala kalendář loni, i letos jsem chtěla, ale předběhla mě kámoška a poslala mi z Finska - sice moc pěkný, ale asi v něm nepoznám jaký měsíc zrovna je páč nějaké Tammikuu Helmikuu
|
vlk
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 20:26
- Nahlásit
leila
dyk to máš jednoduchý - Tamikuu je leden, Helmiku únor.... ... ty neumíš finsky ???
|
leila
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 20:34
- Nahlásit
vlk
ty neumíš finsky ???
No právě, v tom bude ten problém , ale asi se kvůlivá kalendáři začnu učit Ale na druhou stranu jsou tam mooc čananý jména, alespoň nějaká inspirace pro štěňátka
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 20:40
- Nahlásit
leila
Ale na druhou stranu jsou tam mooc čananý jména, alespoň nějaká inspirace pro štěňátka
Nemůžeš na štěně volat Tamikuu ani Helmikuu, je to děsně nesrozumitelný Budeš dělat zmatky chudákům pořadatelům závodů co pak musí tyhle děsný jména vyvolávat na start Víš jak mě s tím lidi vždycky serou? A ještě jsou nakrkaní když to člověk přečte blbě Kdyby se fšichni psi jmenovali Alík, Puntík a Bobík bylo by to mnohem jednodušší
|
leila
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 20:48
- Nahlásit
Biluška
Nemůžeš na štěně volat Tamikuu ani Helmikuu, je to děsně nesrozumitelný
Toz samo ze na ne nebudu volat Tamikuu, ale jako vevnitr v tom kalendari jsou canany finsky jmena tra Heikki nebo Väinäimö
No ale kvuliva tobe vrh A pojmenuji Alik, Azor, Asta
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 20:50
- Nahlásit
leila
Väinäimö
jaxe to čte probůch?
|
leila
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 20:59
- Nahlásit
davidkova renata
jaxe to čte probůch?
tož to nevím, ale vypadá to vznešeně ale bude se to číst asi nějak jak [Vajnajmu] po domácky řečený Vajný
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 21:01
- Nahlásit
leila
davidkova renata
Väinäimö
jaxe to čte probůch?
Vidíte to, jo? A TOHLE mi pak přijde na závody, já na startu zařvu "nachystá se Lída Vopršálková a Vejnamó" a Vopršálková se nakrká, že to není žádnej Vejnamó, ale Vainejmé a to poslení é je spolknutý
No ale kvuliva tobe vrh A pojmenuji Alik, Azor, Asta
Jak chceš, můj první vrh bude Analfabet, Algorytmus, Alkoholik, Abstinent a pochopitelně Akcie
|
leila
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 21:09
- Nahlásit
Biluška
Vidíte to, jo? A TOHLE mi pak přijde na závody, já na startu zařvu "nachystá se Lída Vopršálková a Vejnamó" a Vopršálková se nakrká, že to není žádnej Vejnamó, ale Vainejmé a to poslení é je spolknutý
No vidíš to si to máš zjistit anebo říct, že to jméno jako znáš v jiným jazyce a tam se to jako řekne takdle
Jak chceš, můj první vrh bude Analfabet, Algorytmus, Alkoholik, Abstinent a pochopitelně Akcie
To á už na A mam nachystanych jmen.. jeste aby se vydarilo mala vyrostla do krasy a my stastne nakryli psiska by mohli být Atel, Acer, Apatche, aPasak a fenecky Aplle, Ajsíkjů a Adobe
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 21:12
- Nahlásit
leila
a fenecky Aplle, Ajsíkjů a Adobe
Tak to by taky šlo, to je dost dobrý
|
leila
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 21:20
- Nahlásit
Biluška
Tak to by taky šlo, to je dost dobrý
to vis foxl si nezaslouzi jen tak obycejna jmena kor, kdyz to bude taková echt kref
|
Alexa
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 21:44
- Nahlásit
Biluška
"nachystá se Lída Vopršálková a Vejnamó"
hlavně že to není Lída Vopršálková a Vemeno
hele pracovní název mýho novýho štěněte je Magor jak se ti to bude volat?????
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 11 Pro 2009 22:57
- Nahlásit
Biluška
Kdyby se fšichni psi jmenovali Alík, Puntík a Bobík bylo by to mnohem jednodušší
Nu tak to s Ríšou splňujem, ne? Přece na něj nenechám volat Ferží Čičiko.......
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 19:06
- Nahlásit
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 19:17
- Nahlásit
Alexa
hele pracovní název mýho novýho štěněte je Magor jak se ti to bude volat?????
Magor je genižální jméno, skoro tak dokonalý jako Pošuk a Degen
corgi
u tak to s Ríšou splňujem, ne? Přece na něj nenechám volat Ferží Čičiko.......
gdybys na něj volala Čičiko tak by si každý myslel, že je to kočka, to fakt nemůžeš
Zkusím sem taky dát péefko co mi vyrobila Leila, když se to nepovede tak to sem třá dá ona
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 19:19 - Změnil/a: Biluška
- Nahlásit
Hurá, zadařilo se Tak tady máte naše péefka z dílny Leily.
|
Fík
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 20:50
- Nahlásit
leila
áš krásný PF, můžeš mi poradit, jak na to? Jsem úplný "tupec počitačovy" :-D
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 20:58 - Změnil/a: Dines
- Nahlásit
Pardon za OT
Fík
- neobnovíme téma o pudlících?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 20:59
- Nahlásit
leila
super PF co mají nápad
ehm kdybys náhodou radila tak prosím dvakrát, pomalu, tučně a nahlas , neumím sem ani vložit fotku, takže je všem jasný jak na tom s počítačem jsem.
|
leila
Člen |
# Zasláno: 17 Pro 2009 21:39
- Nahlásit
Fík kejtlin
holky děkuji, ale nevím co bych poradila, jsem hodně špatný učitel
Já momentálně používám photofiltre protože počítač s photoshopem padl za vlast Entitě Pak nějaký nápad a hurá na věc
Pokud by jste chtěli udělat PF tak mi písněte a pošlete fotečku já něco vymyslím Samozdřejmě zdarma v rámci studia
Mail kdyžtak info@foxterier.net
|