| Autor |
Zpráva |
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 13:26
- Nahlásit
Náš starý pes si začal nedávno velmi intenzivně hrabat pelechy, když se ukládá, před tím to nikdy nedělal, jen takový ten náznak - a to jen občas.
Máte pro to nějaké vysvětlení? Jediné, co mne napadlo, že ho víc bolí klouby, tak si to chce načechrat, aby to měl nakypřené a lepší se mu leželo.
|
TomášW
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 13:32
- Nahlásit
dejavu
ten nas to dela uz 5 let od mala, nikdy jsem neprisel na to proc, ale je to sranda ho pozorovat jak se vzteka kdyz mu to nejde(je to kavalir), ale zas znam psy kterym je jedno na cem lezi a jak je to tlaci....takze bych v tom asi zadnou extra logiku nehledal, nicmene je to zvlastni ze si ted vzpomnel, ze nacechrane je to lepsi
|
brut
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 13:33
- Nahlásit
dejavu
Nám to dělala Denynka od nějakých 11 let. Viditelně jí nic nebylo a tak jsme její hrabání přičítali věku a chutí měkčího pelíšku. Paradoxem je, že nechtěla polštář nebo jiné "změkčovadlo", ale své oblíbené deky, které si nahrabala tak jak potřebovala. Někdy jí trvalo dost dlouho, než byla spokojená s tvarem, vrstvou atd...
|
jeje
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 14:35
- Nahlásit
Moje psiska tym davaju najavo, ze to treba oprat...
|
hipík a tonička
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 15:26
- Nahlásit
dejavu
Tonička si hrabe pelíšky od své aférky s Hipíkem . Když to udělala poprvé, významně se na Hipíka dívala, ten vrazil hlavu mezi ramena a začal zvracet .
Od té doby Tonička s vervou hraboší - klouby jí nebolí...
brut
Někdy jí trvalo dost dlouho, než byla spokojená s tvarem, vrstvou atd...
jj, stejně tak Tonka
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 16:56
- Nahlásit
dejavu
podle me si to jen "uklizi" a "naklepava" aby se mu proste lip spalo..
muj pes to v pelechu nedela...ale naopak, kdyz vleze do postele na polstar..lehne...neco se mu nezda, tak vstane, zacne hrabat, tocit se..zbesile se u toho tvari, jeste hazi hlavou dozadu :d a kdyz uz je to dle jeho predstav, tak se spokojene zabori :d
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 17:11 - Změnil/a: dejavu
- Nahlásit
hipík a tonička
tak to nemá chybu
nika00
jo, ale mně jde o to, proč to dělá teď na stáro, když to dřív nedělal
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 17:12
- Nahlásit
stele si to, me to delaji vsichni, nez jsme meli Rozu, tak vsichni 3 klasicky zdrchali deku do koule, dedek mel jeste vychytavku, ze se tocil tak dlouho, dokud to nemel vymereny hlavou na malej polstar, co mel v pelechu nebo tak, aby mu hlava vysla pekne na operku u gauce. Pak prisla Roza, ktera objevila novou taktiku s dekou na gauci, odhrne ji ze strany a zeleze pod ni jak do tunelu. A dedek to na stary kolena v 9letech okoukal a od ty doby uz nehrabe deku z operadla, aby si uvalel kouli, ale stanuje jako Roza. A jestli je starsi tak to klidne muze byt z duvodu, aby mel mekky podklad.
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 17:16
- Nahlásit
dejavu
jeste me napadlo, jeden pes mi to obcas dela, kdyz mu dam kost a on moc nezere ty barevny drceny buvolky a pak to uklizi do pelechu, nez je nouze a sezere ji. Dokud ji tam ma, tak si to prestele nekolikrat denne, aby jako naaaahodou nevykoukla. Jestli tam nema nejakej poklad?
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 17:19
- Nahlásit
Steph
nemá
|
nika00
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 09:28
- Nahlásit