| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 23 Říj 2009 16:24
- Nahlásit
Chtěl by někdo?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 14:43
- Nahlásit
kejtlin
Já beru. Jestli teda přijedou - už mi dvakrát nepřijeli
Budu objednávat tenhle nebo příští týden , jestli chceš něco na zkoušku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 24 Říj 2009 17:10
- Nahlásit
kachna_
Ahoj, tak jo, budu brát poprvé a nevím jak to chodí, zaujalo mě hovězí hrubomletý, vzala bych asi 4 kg a kuřata v akci2+1, to by stačily ty 3.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2009 10:18
- Nahlásit
kejtlin
jo a v Mělníce NovZoo (cestou od autobusovýho nádraží k nemocnici) má mražený Bakero - hovězí vnitřnosti, je to mletý nahrubo a stojí to 18 Káčé a vypadá to dobře.
Jinak by asi šel brát i Falco - jenže mám na něj malej mražák, tam je minimální odběr 2500 bez dph (tuším) a já mám mražák tak na půlku
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2009 12:48
- Nahlásit
kachna
Vím, kde to je, ale prej se vnitřnosti nemaj dávat často, jsem asi 8km od mělníka.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2009 13:37
- Nahlásit
kejtlin
No jo, ale kterym směrem ? My jsme v Bosyni - to je směr Kokořín
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 25 Říj 2009 21:13
- Nahlásit
kachna_
Já jsem libiš směr neratovice.
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 08:26
- Nahlásit
kachna_
kejtlin
ja jsem z Melnika a beru tady:
Jiří Pružina
Řepínská 2405
276 01 Mělník
tel: 315 627 027
mob: 602 391 350
Otevírací doba:
Po-Pá: 9:00-17:00
ja beru jenom mlety a hovezi svalovinu. sami to vydelavaj a balej a sami susej nejaky ty mlsky. To mlety se taky pohybuje kolem 18-19 Kc. Vetamix bych nekdy zkusila. Ale momentalne mam mrazak tak na 2 kg masa pro cokla. cca za 2 mesice se budem stehovat a mela bych mit i vetsi lednicku
tak pak se k vam klidne muzu pripojit.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 15:08
- Nahlásit
Barka
Vidíš, sakra, to bysme mohli, když už k němu chodí Michal na cvičák
kejtlin
Budu objednávat příští týden, tak bysme se pak nějak domluvili, že bych ti to třeba hodila až pojedu nakupovat do Mělníka
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 19:21
- Nahlásit
kachna_
Jasně, klidně si pro to na mělník přijedu, stačí pak upřesnit kde a kdy a budu tam
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 26 Říj 2009 20:00
- Nahlásit
kachna_
ja tam chodim taky
jinac bych vubec nevedela ze prodava maso.......zadna reklama
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 08:00
- Nahlásit
Barka
Jaký má prosím tě sortiment? My se teď na cvičák ještě nějakou dobu nedostaneme (kombinace mimino, stěhování, rekonstrukce, Michalova práce v Praze), takže se nemůžu zeptat přímo
|
Barka
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 08:16
- Nahlásit
kachna_
celej nevim. ja beru jen par veci.
zkusim se ho zeptat. snad o vikendu bych ho mela videt.
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 27 Říj 2009 11:17
- Nahlásit
kejtlin
kachna_
Holky ráda bych se k Vám s Vetamixem přidala, sem taky kousek od Mělníka - směr M.Boleslav a Vetamix kupuji přes ten zveráč Novzoo, oni tam objednávají nějaké kuřecí a tak sem si u nich objednala nějaké kusové, ale oni si samozřejmě přirazí na ceně.
Jinak to Bakero mleté hovězí, co tam prodávají mi smrdí vepřovým, hádala bych se, ale řekla bych, že jsou to pomleté vepřové vnitřnosti.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 11:12
- Nahlásit
nikihoney
Budeš něco chtít? Volají vždy den předem, tak bych to dneska navečer objednala.
kejtlin
hovězí hrubomletý: 4 kg
kuřata: 2+1 kg v akci
Kdy to dovezou bohužel nejsem schopná ani odhadnout, byly s tím teď problémy, až bude maso, tak se hned ozvu, obyčejně dorazil odpoledne, ale jednou i v půl devátý večer. Peníze mám, s tím problém není.
Takže kde: Asi u Tesca hypermarket (ten u drog. Eva), kdy: ví bůch (čtvrtek večer, nebo pátek večer/odpoledne)
kejtlin
kdyby neměli už kuřata, můžu ti přenechat 2-4 kg docela luxusních křídel, měla jsem je v reklamaci a díky tomu teď mají víc kostí, než je dobré, takže se jich s klidným svědomím zbavím.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 11:28
- Nahlásit
kachna_
jasně v pohodě, kdyby nebyly kuřata tak křídla beru, klíd´o ty 4kg, ještě prosím propočítej předběžnou cenu at´ vemu peníze akorát, abych nejela třeba s 1000kč.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 19:15
- Nahlásit
Objednáno, zbývá jen držet palce
nikihoney
Když to stihneš zítra do dvanácti, ještě to jde přidat
kejtlin
abych nejela třeba s 1000kč.
když ti nebude vadit, že nemám nazpátek
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2009 19:57
- Nahlásit
kachna_
tech 1000kč asi bude posledních do výplaty, tad´ jsem nechala u vera 1200kč během 2 dnů.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 09:34
- Nahlásit
kejtlin
Není hrubomletý. Není skoro nic, takže jsem objednávku nedělala.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 11:10
- Nahlásit
kachna_
hm tak to je bezva,tak snad příště
|
Nori
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 11:14
- Nahlásit
kachna_
Není skoro nic
Co????? To snad neee
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2009 17:57
- Nahlásit
kachna_
Nebyla sem na netu od včera, až teď.Ale čtu, že jste nakonec neobjednávaly. Já sem minulý týden brala přes novzoo kapra-sumečka, držky, telecí a kuřecí ořez a měli vše.Teď sem docela zásobená, včera sem koupila v Tescu nějaké kuřecí ve slevě.
Až budete zas objednávat, písněte. Dík
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 21:16
- Nahlásit
kejtlin
Objednáno, jen místo kuřete, které již nebylo v akci jsem vzala stehna, která jsou v akci.
nikihoney
Promiň, byla jsem bez netu, objednávku mám ještě z minulého týdne, ale jestli něco potřebuješ, můžu postrádat hovězí srdce, drůbeží žaludky 1x, hovězí játra
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2009 21:28
- Nahlásit
kachna_
já zapomněla, dostala jsem včera od kamaráda 17 kohoutů pro psy, už tak bude potíž je uskladnit, ale jestli jsi už objednala tak asi reaguju pozdě vid´?
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2009 11:50
- Nahlásit
kachna_
jestli je maso pro mě nevratně objednané, tak kdybych si to vzala až v pondělí nebo v úterý vadilo by ti to? do tý doby zkrmim část kohoutů a bude místo v mrazáku, myslíš, že by to takhle šlo?
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 13 Lis 2009 21:39
- Nahlásit
kejtlin
Narvala jsem to do mražáku. Měla jsem ho nejdřív odmrazit. Těch 5mm námrazy po stranách mi bolestně chybělo
|
nikihoney
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2009 20:50
- Nahlásit
kachna_
Omlouvám se ti, byla sem týden na dovolené.
Hovězí srdce a drůbeží žaludky bych si vzala, jestli ještě můžeš postrádat. Kdyžtak se domluvíme po meilu, ten můj je : michelle.peg@seznam.cz
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Lis 2009 21:26
- Nahlásit
nikihoney
zítra odjíždím na týden na dovolenou, potom klidně
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 18:02
- Nahlásit
Nevíte, dá se sehnat na Mělníku relativně levná netučná ryba (do 70 kč/kg)? Potřebuju něco dietního pro šeltičku.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 9 Pro 2009 19:53
- Nahlásit
kachna_
jestli by ti stačili cejni, tak jsem volala bráchovi, at´ mi nějaký nachytá, budu to vědět zítra večer jestli nějaký má. jo a byli by zadarmo samozřejmě.
|