| Autor |
Zpráva |
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 20:12
- Nahlásit
Ahoj lidi, co děláte, aby na vás nesedla depka? Odpoledne jsem chtěla jít se psy ven, ale po tom co mi vichr profouknul i teplou bundu zatímco jsem nakrmila králíky a slepice a psi na mě koukali stylem nechceš jít nedejbože s námi ven, dokonce i velký byli dobrovolně zalezlí v kotcích a dokonce leželi na matracích, jsem si to rozmyslela, bohužel se počasí lepšit nemá, já budu do konce října doma a to jsem se tak těšila na sundání sádry až budem procházkovat, navíc zkoušky se blíží, přijde mi, že fena s kterou jsem chtěla jít neumí nic , nepřijde je to fakt potřebuju na ní pořádně makat, mám problém v tomto počasí je to na nic protože mě funguje jen jedna ledvina a když nastydnu, tak se z toho dostávám měsíc .
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 20:18
- Nahlásit
kejtlin
co děláte, aby na vás nesedla depka
sedíme tady na czpsu
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 20:53
- Nahlásit
jj, jsme tu a to furt. Ale někde jsem četla, že od neděle se má počasí zlepšovat, sice nebude teplo, ale bude svítit slunko a nebude vítr.
Já s čubou cvičím pořád i v takovém počasí. Třeba teď v sobotu mají rotíci MR a to těm závodícím moc nezávidím. Chtěla jsem jít taky, ale fena na to ještě nemá, tak to o rok odložím. Stačí, že tam jedu v něděli vystavovat na klubovku.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 21:01
- Nahlásit
davidkova renata
A nenávidíme Davídkovou,protože jsme začali držet její dietu a chlastáme jen mlíko
kejtlin
Chci mít taky psy,co v tomhle počasí nechtěj ven. Já to akorát zkrátila na hodinu venčení se smečkou a čtyřicet minut cvičení s mladouškou. Pskům se to naopak líbí a jsou navýsost spokojený
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 21:04
- Nahlásit
kejtlin
Na Slovači už sněží, mají -1°C a 15 cm...třeba bude taky bílo a hned bude lepší nálada...jinak teda já a depka...docela krutě, ještě vzhledem k dalším problémům a stresu z práce, sice se snažím moc si ji nepřipouštět k tělu, ale pořád tady je. I tak se snažím pořád běhat venku s čoklama, to jsou moje malé sluníčka, dělají pořád bordel
|
Pavlina Moravcova
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 21:22
- Nahlásit
jana33
Mejm psům se to počasí taky hrozně líbí. Mají víc elánu a tak víc zloběj.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 21:37
- Nahlásit
z ostatních příspěvků koukám, že psíček má zas psíčkovou, nemáš čistě náhodou něco společného s chvd?
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 21:43
- Nahlásit
jana33
Chci mít taky psy,co v tomhle počasí nechtěj ven
Tak nějak Ten můj pablp je teď v ráži, konečně mu není vedro. A já díky tomu vymyslela nové velšské přísloví: "Když vítr unáší corgimu ocas na stranu, je čas jít domů."
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 21:48
- Nahlásit
My jsme šli ven jak jsem začala chystat vodítka, tak se radostně hemžili u dveří a následně u vrat, ale po asi 15min jsme se vraceli mokří, chyt nás menší deštík a psi se vraceli do tepla domova víc než ochotně, což jindy po 2-3hod říkají, že se málo prošli .Špatně jsem to na začátku napsala.
Já bych s feňulí i cvičila, ale jak nastydnu jsem v hajzlu, občas jedu i do nemocnice na kapačky a mě to tam fakt nebaví, dost se otužuju, aby se mi to nestávalo, ale toto počasí je fakt blbý.
|
kejtlin
Člen |
# Zasláno: 14 Říj 2009 21:52
- Nahlásit
Pro psíčka-jen jsem si tipla, nic jsem tím nemyslela, ale asi jsem se trefila.
|