| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 29 Zář 2009 22:18
- Nahlásit
Bruntálští a spol. číhněte:
http://www.zkracovatko.cz/6c6
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 06:45
- Nahlásit
Týká se to i Vrbna pod Pradědem (asi šest mrtvých psů) a Dívčího Hradu ( podle posledního infa čtyři )
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:11
- Nahlásit
Biluška
hajzl hnusnej, hnusnej nějakej
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:34
- Nahlásit
to Vrbno co je u clanku je ale z 07/2008 nebo to je nejaky jiny info Bilus?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:47
- Nahlásit
Steph
nn, tohle je novýho data, asi měsíc starý Sem na nervy, páč jsem přímo do Vrbna dala dvě štěňata . A ještě tam jezdím na kanysku. Pokaždé když přijedu tak mi báby před domovem důchodců hlásí komu zase umřel pes
|
Steph
Člen |
# Zasláno: 30 Zář 2009 08:56
- Nahlásit
Biluška
ty jo to je sila, hnaty mu sprerazet parchantovi a hubu mu zacpat jedem na krysy
uz jsem to poslal dal
|
lososka
Člen |
# Zasláno: 2 Říj 2009 23:25
- Nahlásit
Jéžiši to jsu zase v šoku. Já jsu z Vrbna pod Pradědem a se psem chodím po polích a loukách na volno. A zrovna dneska jsem si říkala, že letos je od nějakého hajzla traviče pokoj. A je fakt, že potkávám na loukách taková divná individua, až si kolikrát říkám, odkud se vynořili a co tam dělají brzo ráno a sami - bez psa. . To si zas musím teda dávat majzla a pes zase s náhubkem.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2009 15:50
- Nahlásit
ja bych mu koupil psa a taky mu ho otravil, at vidi, jake to je!
|
bea
Člen |
# Zasláno: 3 Říj 2009 22:20
- Nahlásit
argosek
Tak to já bych otrávila jeho
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 4 Říj 2009 13:18
- Nahlásit
bea
ale to bys sla do vezeni?
|
bea
Člen |
# Zasláno: 6 Říj 2009 10:00
- Nahlásit
argosek
Možná. Bylo to spíš řečeno obrazně, ale takové "lidi" je třeba zmlátit a hodně, nebo cokoliv jiného, aby cítili bolest, kterou udělali zvířeti. Zákon je na ně bohužel krátký. A jinak, nevěřím, že kdo tohle dokáže zvířeti udělat, ny byl schopný milovat jiné zvíře, i kdyby bylo jeho.
|