Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Nezařaditelné dotazy / Uvolněte se prosím
Autor Zpráva
LucieS
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 22:10
- Nahlásit

Proboha co je to za magora? To je ještě větší show než RD...

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 22:13
- Nahlásit

LucieS
Proc magor? Neprisel mi nikterak úděsný, a aspon ma vzdelani v oboru narozdil od RD.

LucieS
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 22:24
- Nahlásit

Jo, už jsem si ho taky vygooglila.

Magor proto, že mluví úplně z cesty.
Vzdělání MVDr. nepovažuju za relevantní, pokud jde o znalost etologie, bohužel.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 22:30
- Nahlásit

LucieS
úplně z cesty.
V cem? Myslim, ze to nebylo nejhorsi vystoupeni, kdyz do nej ryl Krausic. Pro me to proste zadna velka hruza nebyla (odmyslim-li si ty noviny na dogu ).

Ebony
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 22:30
- Nahlásit

Fifi
no nevím, když jsem četla ty odpovědi v jeho poradně......

Ebony
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 22:31
- Nahlásit

LucieS
Vzdělání MVDr. nepovažuju za relevantní, pokud jde o znalost etologie, bohužel.
mám stejnou zkušenost, že veterináři nemají mnohdy o chování psů ani páru

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 22:33
- Nahlásit

Ja to asi beru s nadhledem, bo uvolnete se neni psi poradna.
že veterináři nemají mnohdy o chování psů ani páru
Jo, s timhle musim bohuzel souhlasit.

žanda
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 22:34
- Nahlásit

kopíruju z jeho stránek-
.....,Váš pejsem má partně nadbytek mužských pohlavních hormonů,jinými slovy je rváč,podobně jako se puberťáci perou o dívky na diskotékách. Bylo by dobré posoudit,zda je toto chování přiměřené a adekátní věku,či nikoliv. Na dálku Vám těžko poradím,zkuste např. homeopatickou PLATINA 9 CH x denně 4 granulky dle obecných zásad.Pokud to nepomůže,můžete vyplnit psychodotazník a poslat mi jej k vyhodnocení.Je potřeba též vylouičit onemocnění prostaty,což bývá častou příčinoui změny chování jinak bezproblémového samce. ....
na podobnou otázku jsem od jiného MVdr dostala odpověd- nech vykastrovat......

homeopatikum mi příjde jako lepší řešení)

pokud zabere...

Ebony
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 22:39
- Nahlásit

homeopatie na vše, jak koukám...
,jednoduchou radou Vám neumím pomoci.Vyplňte psychodotazník na webu a pošlete mi jej,já jej vyhodnotím a po té navrhnu léčbu. Není náhoda,že zbyl poslední,patrně byl odstrkován ostatními štěňaty a je ukřivděný, a tak zbyl poslední. Ideální je homeopatie,Bachovy esence,ale je možné použít zklidňující léky,jako u lidí. s úctou AS

a tohle je bomba, na nestojící uši, jak prosté, a že už to všichni nepoužívají?
Moniko,nejčastější příčinou jsou škrkavky,tudíž špatné vstřebávání calciaa vit.D,podlepování je nesmysl,pár calciovek do žíly a ucho stojí jako svíce. s úctou AS

LucieS
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 22:42
- Nahlásit

Na té poradně co slovo, to perla. To samé v TV.
Asi zjistil, že z "problematických psů" je slušnej vejvar.
Bohužel takovýmhle píp laici normálně naslouchají a myslí si, že radí správně, a odnáší to psi .

Co třeba tohle?
"Dobrý den. Chtěla bych Vás poprosit o radu. Mám výmarského ohaře, 1,5 roku starého. Je to asi měsíc, co začal vrčet u jídla Dostane jídlo do své misky a jakmile se k němu přiblížím, začne vrčet a zvyšuje na intenzitě.Pokud ho pohladím, vycení na mě zuby. Poradíte mi, jak ho to odnaučit?? Děkuji, Lepešková.

Paní Lepešková,rada je velmi jednoduchá,je to atavismus,t.z.pozůstatek z přírody.Chrání se tím to.co mu patří a Vy nemáte důvod mu do misky šahat.Je-li to nutné,odvolejte nebo odveďte jej a pak šáhnete do misky. Je to podobné,jako kdyby Vám někdo bez zeptání vidličkou vzal z talíře kus masa.......... s úctou AS"

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 22:52
- Nahlásit

LucieS
laici normálně naslouchají
Vy nemáte důvod mu do misky šahat.Je-li to nutné,odvolejte nebo odveďte jej a pak šáhnete do misky.
Vidis, zrovna u laika bych s touhle radou souhlasila.

LucieS
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 22:59
- Nahlásit

Jo, úplně nejbezpečnější je vrčícího psa od misky odvést.
Zkus to a pak si to povíme.

Fifi
Člen
# Zasláno: 25 Zář 2009 23:07
- Nahlásit

LucieS
Zkus to a pak si to povíme.
Ja to zkouset nepotrebuju. Na me rotvice nevrcej u zradla a i kosti ochotne predaji, kdyz potrebuju. Jen jsem uz alergicka na modu hrabat se psum v miskach, coz kdyz cini laik, nemusi vzdy dopadnout nejlepe.
Dobra tedy, libi se mi prvni cast odpovedi: Vy nemáte důvod mu do misky šahat

Walda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2009 10:19
- Nahlásit

Fifi

úplně z cesty.
V cem? Myslim, ze to nebylo nejhorsi vystoupeni, kdyz do nej ryl Krausic.

Viděl jsem jen kousek..... tak třeba v tomhle:

Kraus ho zkoušel: "Tak co mám udělat, když na mě vrkne, moje rok a půl stará doga?"

A chlapec mu nakonec poradil: " Nemusíte jí bít rukou, můžete si vzít třeba smotaný noviny"

Dál jsem to nevydržel... je to fakt umělec, kam se hrabe RD.

Lola1
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2009 10:25
- Nahlásit

Walda
jj, s těma novinama to bylo mimo mísu...

Walda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2009 10:46
- Nahlásit

Tak jsem na to kouknul znova a ty noviny byly stejně úplně na konci, tak jsem o nic nepřišel.

Jo a hlavně vyplňte PSYCHODOTAZNÍK !!! : http://www.zvireci-psycholog.cz/docs/dotaznik-pes. xls a pak postupujte podle návodu:
...vyplňte prosím psychologický dotazník a odešlete mi ho e-mailem. Za dva dny mi prosím zavolejte na mobilní telefon.

Steph
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2009 11:14
- Nahlásit

kdyz to ctu tak jsem asi o nic neprisla - jeste ze me unavilo puldenni pretahovani o peska s psychobestiema, ze jsem usnula na konci Vondracka a nemusela jsem pred spanim premyslet, jestli bych bestiim nemela vyplnit nejaky psyhodotaznik a nakapat kapky

StaHi
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2009 18:44
- Nahlásit

tak jsem porad prave taky zkoukla (uz visi v archivu) a musim rict, ze me pan doktor prilis nepresvedcil.. jeste si asi zkusim dotaznik
..a mam otazku na dogare:
co rikate na radu (volne cituji) 'pri utoku agresivni dogy se k ni otocte zady a rychle ztuhnete jako chameleon'? (je to tesne pred koncem)

sue
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2009 19:06
- Nahlásit

ježiši marjá dneska fakt může dělat psychologa jak tak koukám kde kdo

to bylo fakt děsný, pán odborník je ,,decentně,, mimo mísu ne? no fakt odborník na slovo vzatej a k němu bych tak šla pro radu

Eda
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2009 21:17
- Nahlásit

Mně se nejvíc líbí kolonka "životopis" psa jinak dotazník je príma

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 26 Zář 2009 21:28
- Nahlásit

Ten dotazník se mi líbí, jdu ho vyplnit ohledně Frederika.
Netuším jak si poradí se psem, který nespí v posteli, neleze po nábytku a i přesto kouše

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání