| Autor |
Zpráva |
žanda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 15:35
- Nahlásit
corgi
nojo, ty bys měla i psa k tomu- tož to oni nemají,ale hlavně, že je jejich hafí nechtěj k večeři )
no minikozička- jestli smrďánkuje jako ta velká- tak taky díky ))
No hlavně to chce mít je kde ustájit, což nemám,tak že pro mě pasé stejně.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 15:48
- Nahlásit
žanda
Tož, máme zakrslýho psa, tak i zakrslý ovce by šly Taky jsou miniprasata a minikravičky, ale to už by bylo trochu příliš. Kozička zatim moc nesmrdí, zato přeskočí hravě přes 2m plot (sama je mi po kolena).
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 15:50
- Nahlásit
Dines
Sem si za účelem vypásání trávy pořídila kozu Žanetu . No snaží se holka, ale nestíhá...budu potřebovat eště asi tak tři-čtyři kozy a mohlo by to snad k něčemu vypadat
ty máš dobroučkou ovečku třeba na rožeň a on má celoročně posečíno
U nás se nic nezabíjí U nás i slepice zdechají věkem v patnácti letech
žanda
Moji sousedi měli taky kecy, že Žaneta mečí. Sem jim vysvětlila, že to je prostě moje celoživotní smůla. Fšechny slušný kozy kdákají, jenom ta moje mečí. Fšichni psi mňoukají, jenom moje smečky štěká....no nemám já pech? Soused měl eště nějaký hemzy, ale už sem ho neposlouchala, takže nevím jaký
|
Mucholabka
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 16:35
- Nahlásit
Co je to trávník?
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 16:54
- Nahlásit
Mucholabka
Co je to trávník?
Pani klid, to se vás netýká . To je taková souvislá zelená plocha, u vás se to vůbec nevyskytuje
|
staropramen
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 17:23
- Nahlásit
souvislá zelená plocha povídáš? tak v tom případě ruším téma protože tím pádem žádný trávník nemáme
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 26 Srp 2009 17:25
- Nahlásit
Biluška
jo to maj holt blbý, to hovádko nějak "kecat" musí,ale proč má ještě kecat cizí řečí-to už ty sousedi chtějí moc (
|