Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / Honitba - oznaceni???
Autor Zpráva
Mipooo
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2007 14:23
- Nahlásit

dneska nas jeden mily myslivec vykazal s patricnym krikom z lesa/pole, ze tam pobehuju psi na volno (pod vlivom) v honitbe... Hele, diskuzii tady bylo hodne, ale jak poznam, jestli nekde je honitba??? Nemusi to byt nejak oznacene? Nebo si mam zajst na mestsky urad, at mi daju nejaku mapku, nebo co???

AOZ
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2007 14:29
- Nahlásit

Mipooo
honitba asi může být kdekoliv, nemusí být označená, horší to je s honem, že neznačí ani les když tam zrovna řádí. Na úřadě ti to asi dají

Mipooo
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2007 15:17
- Nahlásit

Mipooo
no to je hezke, takze ja nemuzu nic, kdyz mi nadavaj, ze co tam delam, ale oni muzou vse??? Vyborneeeee

Biluška
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2007 15:31
- Nahlásit

Mipooo
Honitba je úplně všude. 200 metrů od posledního stavení začíná honitba, je jedno zda je to pole, les, louka, dálnice.... všude je honitba. My jsme dokonce i cvičák měli v honitbě (protože nebyl oplocený) .

AOZ
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2007 15:32
- Nahlásit

Mipooo
záleží na koho narazíš, já třeba potkala myslivce v sobotu, jel autem, lesní cestou v kopcích, ptá se poslouchá vás ten pes, já nahodila úsměv, ale jistě. A pán, aby nehonil zvěř, a já néé, to on néé. a bylo. vloni jsem jim vlezla do honu a to bylo horší

aren
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2007 15:59
- Nahlásit

Mipooo
Honitba je pozemek, na kterém je povoleno vykonávat právo myslivosti, tedy ho má pronajatý nějaký myslivecký spolek. Existují i pozemky, které honební nejsou, ale moc jich nebude. Měli by to vědět na té obci. Myslivci ty pozemky mají jako pronajaté, něco za to platí a z toho se odvíjí jejich právo buzerovat lidi, co do honitby vlezou.

Mipooo
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2007 16:10
- Nahlásit

Biluška
ja si ale nemyslim, ze honitba je vsude... Podla zakona to tak neni a na netu o nejakych konkretknych honitebnych spolcich neni takrka nic...

aren
To som uz nasiel, otazkou je, kde to zistim. Prave pisu na mestsky urad v Brne, at mi daj vedet

aren
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2007 16:13
- Nahlásit

Mipooo
Možná Ti dají vědět i na okresním mysliveckém spolku:
http://www.myslivost.cz/oms/adresarOMS.asp?from=0

mac1
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2007 16:21
- Nahlásit

Mipooo
rychlejší asi bude obrátit se na čmmj nebo na místní sdružení, lesní závod , městský úřad tě tam pravděpodobně stejně odkáže

aren
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2007 16:25
- Nahlásit

Mipooo
Koukni sem:
http://geoportal2.uhul.cz/mapserv/php/mapserv3.php ?project=honitby&layers=HON
Hádám, že to zelený jsou honitby a to šedý nejsou, tak to vidím dost beznadějně

bullvnouzi
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2007 17:02
- Nahlásit

Mipooo
OT - Byli jste na tom Maleníku?

Mipooo
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2007 18:18
- Nahlásit

aren
dik za link, tak to mam asi vyriesene

bullvnouzi
nebyli, kamarat sa stahoval v patek pryc, tak sme boli len hore u prostejova, at se s nim stihneme rozloucit, ale nakonec mel stejne strasnou kocovinu a nikam s nama nesel tak sme mohli ist na malenik - ale nic to, mame namet na dalsi vylet

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání