| Autor |
Zpráva |
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 14:23
- Nahlásit
dneska nas jeden mily myslivec vykazal s patricnym krikom z lesa/pole, ze tam pobehuju psi na volno (pod vlivom) v honitbe... Hele, diskuzii tady bylo hodne, ale jak poznam, jestli nekde je honitba??? Nemusi to byt nejak oznacene? Nebo si mam zajst na mestsky urad, at mi daju nejaku mapku, nebo co???
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 14:29
- Nahlásit
Mipooo
honitba asi může být kdekoliv, nemusí být označená, horší to je s honem, že neznačí ani les když tam zrovna řádí. Na úřadě ti to asi dají
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 15:17
- Nahlásit
Mipooo
no to je hezke, takze ja nemuzu nic, kdyz mi nadavaj, ze co tam delam, ale oni muzou vse??? Vyborneeeee
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 15:31
- Nahlásit
Mipooo
Honitba je úplně všude. 200 metrů od posledního stavení začíná honitba, je jedno zda je to pole, les, louka, dálnice.... všude je honitba. My jsme dokonce i cvičák měli v honitbě (protože nebyl oplocený) .
|
AOZ
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 15:32
- Nahlásit
Mipooo
záleží na koho narazíš, já třeba potkala myslivce v sobotu, jel autem, lesní cestou v kopcích, ptá se poslouchá vás ten pes, já nahodila úsměv , ale jistě. A pán, aby nehonil zvěř, a já néé, to on néé. a bylo. vloni jsem jim vlezla do honu a to bylo horší
|
aren
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 15:59
- Nahlásit
Mipooo
Honitba je pozemek, na kterém je povoleno vykonávat právo myslivosti, tedy ho má pronajatý nějaký myslivecký spolek. Existují i pozemky, které honební nejsou, ale moc jich nebude. Měli by to vědět na té obci. Myslivci ty pozemky mají jako pronajaté, něco za to platí a z toho se odvíjí jejich právo buzerovat lidi, co do honitby vlezou.
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 16:10
- Nahlásit
Biluška
ja si ale nemyslim, ze honitba je vsude... Podla zakona to tak neni a na netu o nejakych konkretknych honitebnych spolcich neni takrka nic...
aren
To som uz nasiel, otazkou je, kde to zistim. Prave pisu na mestsky urad v Brne, at mi daj vedet
|
aren
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 16:13
- Nahlásit
Mipooo
Možná Ti dají vědět i na okresním mysliveckém spolku:
http://www.myslivost.cz/oms/adresarOMS.asp?from=0
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 16:21
- Nahlásit
Mipooo
rychlejší asi bude obrátit se na čmmj nebo na místní sdružení, lesní závod , městský úřad tě tam pravděpodobně stejně odkáže
|
aren
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 16:25
- Nahlásit
Mipooo
Koukni sem:
http://geoportal2.uhul.cz/mapserv/php/mapserv3.php ?project=honitby&layers=HON
Hádám, že to zelený jsou honitby a to šedý nejsou, tak to vidím dost beznadějně
|
bullvnouzi
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 17:02
- Nahlásit
Mipooo
OT - Byli jste na tom Maleníku?
|
Mipooo
Člen |
# Zasláno: 2 Pro 2007 18:18
- Nahlásit
aren
dik za link, tak to mam asi vyriesene
bullvnouzi
nebyli, kamarat sa stahoval v patek pryc, tak sme boli len hore u prostejova, at se s nim stihneme rozloucit, ale nakonec mel stejne strasnou kocovinu a nikam s nama nesel tak sme mohli ist na malenik - ale nic to, mame namet na dalsi vylet
|