Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / je to vůbec možný???
Autor Zpráva
venda
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 13:10
- Nahlásit

teď jsem na jedné diskusi narazila na tohle vyprávění (z pondělka):

....tak máme o pesu víc ...ale asi ne na dlouho ...jsem to normálně dneska ořvala...ale popořádku...
u mami ve vsi, barák pod nima, umřel starej soused, co měl dva takový šílený střapáče.....policajti byli zkontrolovat barák a normálně tam (v baráku ) ty dva hafany nechali zavřený, bez vody, bez jídla, v tý zimě...a nikomu to nenahlásili...až se mami a soused ještě o barák dál potkali venku, on jí řekl, že soused umřel a že je mu divný, že tu nidko nebyl pro psy...tak se společně vlámali dovnitř a našli tam oba tak zbídačený, že si nejdřív mysleli, že jsou oba mrtví ...jeden bohužel už mrtvej byl a druhej skoro...toho si teda mami vzala k sobě, že ho asi bude muset ráno vzít k veterináři a nechat uspat, páč byl fakt děsně zbídačenej...ale prej se přes noc vzpamatoval, po žrádle, vodě, teple a hlavně něčím zájmu vyloženě pookřál a mamině už bylo líto ho nechat utratit, dkyž viděla tu vůli k životu (pejskovi je asi 14 let)...tak si ho zatím nechali, ale myslím, že jim zůstane na dožití, páč pochybuju, že o něj někdo vůbec projeví zájem za sousedem chudákem nejezdily ani jeho děti, měl jen ty psy a pokec se sousedama...rád sedával před chalupou a dával se do řeči s každým kdo prošel.

Pejsek dneska trochu promokl, odmítá totiž za jejich nepřítomnosti vlézt kamkoliv pod střechu, asi se bojí, že ho tam zas zamknou a nechaj tak jsme dneska fofrovali obě z Plzne, jakmile začalo pršet a jely psa vysušit a schovat do tepla...tak nevím, jak dlouho takhle chudák vydrží....ale na to, že vypadá jak malej krvelačnej vlkodlak, je to moc milej, hodněj a vděčnej pejsek, dokonce i naše dvě chlupatice ho vzaly automaticky do smečky .....už uvažujem o podání stížnosti na ty poliše....nedali vědět ani útulku, ani nikomu ve vsi, ani odchytový službě a prostě je tam nechali chcípnout

mně se nechce věřit, že je to pravda (teda nemám nejmenší důvod autorce nevěřit, ale nejde mi do hlavy, že by se to vážně mohlo stát) copak nemaj policajti nějakej postup a nebo aspoň rozum? a nebo ty příbuzný? nechápu

aren
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 14:56
- Nahlásit

To je fakt síla . Bohužel mě to dnes už ani nepřekvapuje.
Jste hodný, že jste se pejska ujali.

pigie
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 17:35 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit

venda
Bohuzial, ja poznam horsi pripad. Mlada zena s trojrocnym dietatom byvajuca s matkou. Matka odisla na tyzdnove liecenie v podelok rano. Pravdepodobne v utorok vecer mlada zena dostala porazku, NIK slovami NIK zo susedov nereagoval na detsky plac!!!! Dieta umrelo smedom. Mrtvu dceru a vnucku nasla matka v nedelu vecer... Podotykam, ze to je bytovka so siestimi bytmi... bez vytahu. Pocut v nej vsetko...

huskies
Člen
# Zasláno: 9 Úno 2007 20:50
- Nahlásit

pigie
tak to je sila...

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání