Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Pes a paragrafy / pes nesmi na pole???!
<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Autor Zpráva
Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:04
- Nahlásit

Anonymní
to je zajímavý příspěvek, myslím, že si každý udělá názor sám,
myslím, že bys mohl Viky rovnou zastřelit, určitě to děláš rád, za ty kecy.......

viky
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:07
- Nahlásit

Anonymní
chtela jsem se na to uz vykaslat, ale tohle me fakt dostalo. No myslim, ze obrazek o tobe si udela kazdy sam.

Anonymní
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:14
- Nahlásit

protoze takovyhle stupidni kecy me dokazou vytocit na maximum. To tady neni jedinej normalni soudnej clovek, teda krom Evicky. To si jako vsichni myslite, ze si muzete delat co chcete a kde chcete ?

Anonymní
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:16
- Nahlásit

Anonymní 12:59:29
kvůli takovým ignorantům a lidem bez lásky a úcty ke všemu živému,jako jsi ty, chodím do lesa se svými psy a "devítkou v kapse"Mí psy jsou ovladatelní,až na jednoho a ten hold se musí spokojit s vodítkem.

nefer
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:21 - Změnil/a: nefer
- Nahlásit

To tady neni jedinej normalni soudnej clovek, teda krom Evicky.

Vím, že se nemá mluvit za druhé, ale pochybuji, že zrovna tobě dá Evička zapravdu
Ta totiž, narozdíl od tebe, pobrala trochu víc inteligence.

To si jako vsichni myslite, ze si muzete delat co chcete a kde chcete ?
a to si jako myslíš, že zrovna ty si můžeš střílet kde chceš a co cheš? když chceš mít řeči o tom, kterého čokla prostě musíš zastřelit, nastuduj si nejdřív myslivecký zákon a nemel kraviny.
alespoň se budeš zesměšňovat o něco míň

Evicka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:23
- Nahlásit

Napíšu vám o obyčejných vrabčácích, kterých byla všude obrovská hejna a dnes jsou fuč. Kdo za to může? Na jaře v narychlo postaveném vrabčím hnízdě objeví holata, obvykle jich bývá 4 -6 a otvírají zobáčky. Ta, která zobáčky neotvírají jsou bez milosti rodiči z hnízda odstraněna. Není to krutost, jen nutnost, jak zachovat popolaci zdravou. V prvním týdnu života ptáčata znásobí svou hmotnost pětkrát až šestkrát. Jejich denní spotřeba bílkovin tvoří zhruba desetinu toho, co sami váží. A co možná nevíte, vrabec, který se bežně živí zrním, živí svá mláďata hmyzem, za což mu musíme být neskonale vděční, neboť zmizí tisíce přísluníků obtížné hmyzí říše. rabci jsou velmi plodní. Musí být, protože jejich životní pdmínky se rapidně zhoršily. Např. panelové budovy, kde se při vší šikovnost nenajde vhodné místo k hnízdění, plechové popelnice, které znesnadňují přístup k potrave. Dále nemoci, toulavé kočky, auta. Ta vytlačila z ulic koně, protože další přístup k potavě zmizel. Podzimu se dožívá zhruba polovina vrabčích mláďat. Jiank vrabčí život není zas tak krátky, trvá 14-15 let.Á teď zajímavosti - má poměrně vysokou tělesnou teplotu, která normálně přesahuje 40stupňů, puls 850 tepů za minuty. Počet vdechů je kolem stovky, za studeného počasí dýchá ještě rychleji, v jeho těle se kyslík spotřebovává mnohem rychleji než např. v těle býka.Vrabec nemůže hladovět déle než dva dny, jinak zemře hlady. Atd, atd. No není tohle hezčejší počteníčko. Proto vždycky, když budete sypat zobání do závěsné budky, nasypejte i trochu kolem, právě pro vrabčáky, kteří se závěsným krmítkům vyhýbají, aby nám na jaře posloužili k ochraně našich zahrad.

nefer
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:29
- Nahlásit

No není tohle hezčejší počteníčko.
Jasně, že je. Klidně pokračuj. Já si podobné věci přečtu ráda

Evicka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:29
- Nahlásit

Jo než jsem napsala o svých vrabčácích, ta jste odsoudili příspěvek anonyma, stjně jako s ním nesouhlasím já. Je to onen typický příklad o kterých jste psali a od kterých já se distancuji a nechci s nimi mít nic společného, takže anonyme, prosím tě neber mě do úst, protože já mluvím o něčem naprosto jiném, já mluvím o lásce a úctě k přírodě jako takové, dodržování mysliveckých tradic a především lidské slušnosti ve všem konání, kterou ty postrádáš.

viky
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:35
- Nahlásit

No a bohuzel takovych je hodne. Pan anonym pouze nejspis omylem vlezl kam nemel.

Evicka
diky za opravdu hezoucky prispevek.

Anonymní
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:41
- Nahlásit

viky
myla viky, nejses tak nahodou trochu pridrzla ? To se jako nesmim vyjadrit ? To sem muzou psat jenom fifleny jako ty ? Moc by me zajimalo co mas za psa a jak moc te posloucha. Jestli vubec posloucha, ze ?

Evicka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:43
- Nahlásit

Anonyme a co jsi zač ty? Jak jsi na tom se znalostí mysliveckého práva, tradic, historie, kolik jsi vycvičil a předvedl loveckých psů, co jsi dokázal a kam jsi to dotáhl. Můj muž ve svých 34 letech dostal letos vysoké myslivecké vyznamenání za zásluhy? Můžeš taky za sebou ukázat kus poctivé práce?

Anonymní
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:48
- Nahlásit

Viky, tak myla jsi se, nebo nemyla?!

handula
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:51
- Nahlásit

Evička

to samé co vrabčáci jak píšeš, dělají straky obecné. Jeli jsme jednu červencovou neděli z procházky a rozbila se nám spojka. Museli jsme zastavit. Že by osud? Po několika minutách jsme slyšeli hrozné naříkání, šli jsme směrem odkud se to ozývali a asi po 10metrech leželo v trávě stračí mládě. Vyhublé, hladové, slabé. Neváhali jsme ani minutu, vzali ho opatrně do náruče a donesli domů. Hned jsme volali do Ligy, poradili nám, co mu máme dát zatím jíst, uvařili jsme mu vajíčko a nakrmili ho. Byl to fakt zážitek. Náš pes by ho hned adoptoval, byl z něho hotovej. Stačili jsme ho ještě vyfotit a za několik hodin si pro něj přijeli ze záchranné stanice. My usínali z dobrým pocitem, že jsme zachránili jeden stračí život....

Evicka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:56
- Nahlásit

No, straka se dá velmi lehce vykrmit a ochočit doma, bez nějaké větší péče. Taky jsem doma jednu měli, jmenovala se Káča. Straka je v podstatě všežravec, takže ke spokojenému životu jí stačí drobné kousky masa, hmyz jakýkoliv, přílohy jako vejce, rýže, ryba. Prostě všechno možné. Jinak straka není pták příliš oblíbený a užitečný. Škodí ostatním drobným pěvcům, miluje jejich vajíčka, je schopná svým zobákem zabít např. malého zajíčka, atd. Takže straka je v podstatě považována za škodnou. Ovšem nikdo ji nestřílí, co by z toho měl.

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 13:56
- Nahlásit

Evicka
mám moc ráda vrabce, mám to štěstí, že u nás na dvoře jsou jich hejna, a nejvíc se nasměju, když se perou....viděli jste to někdy, To je normálně řeckořímský zápas vždycky koukám za oknem a musím se smát, a oni to berou tak vážně, takový rádoby křehcí tvorečci a jak urputně spolu zápasí........

handula
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 14:01
- Nahlásit

Evička

to je úplně jedno že to není oblíbený pták, neměla jsem to srdce ho nechat napospas osudu. I z té stanice mi řekli, že jsem udělala dobře, že si ho nechají cca 3týdny a pak ho vypustí volně do přírody. Každý má právo na život i když není zákonem chráněný..

Ketrin
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 14:05
- Nahlásit

Straka je krásný pták, taky jsem jednou našla zraněnou, lépe řečeno přinesla mi ji čuba. (v "měkké mordě") U nás přímo ve vesnici je záchranná stanice, takže se jí dostalo rychlé odborné pomoci.

viky
# Zasláno: 15 Pro 2005 14:05
- Nahlásit

Anonymní
no myla jsem se dneska rano

no nevim jestli jsem fiflena, ale budiz, mam NO, dva a poslouchaji me nemusis se obavat.

handula
nadherny fotecky

Anonymní
# Zasláno: 15 Pro 2005 14:14
- Nahlásit

Evicka
no ze ty se jizastanes, to sem necekal. Vzdyt nas tady celou dobu pomlouva. Nemysli si, ze nechodim na brigady a ze v lese namakam. Makam, mam odpracovanych 180 brigadnickejch hodin. Vsechno ve svym volnym case. A pak si prectu jak nas myslivce tady nejaky telatko poplouva a nic o nas nevi.

xplore
# Zasláno: 15 Pro 2005 14:26
- Nahlásit

Anonymní
pro boha, jenom doufam, ze nebydlis nikde pobliz u nas. To by mel clovek strach vylizat z baraku.

Anonymní
# Zasláno: 15 Pro 2005 14:33
- Nahlásit

no to znam to rikaji vsichni, posloucha me na slovo a ve skutecnosti skutek utek.
Vim co takovej vlcak dokaze udelat, klidne rozrha srnku na hadry a takovy bych mel nechat litat po lese ? To takovi jako ty viky by se meli nad sebou zamyslet. Chodte si na cvicak, tam nikomu nevadite, ale nelezte nam do honitby.

Ebony
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 14:42
- Nahlásit

Anonymní
hele nech si kecy na koledu, moji psi taky poslouchají, a zvěř nehoní, nevím proč by měli, a nebudu tady poslouchat kecy někoho, kdo to ani nepozná, spíš vždycky poslouchám skazky myslivců, jak jim zdrhají psi v lese, a oni tam nechají svetýrek, aby se měli kam vrátit, známý pravidelně zdrhá v lese smečka bíglů, a nic se přeci neděje, je myslivec a jsou to přeci lovecký psi,to by mě zajímalo, co udělá takovej ohař, nebo pět bíglů se zvěří, když jsou půl dne pryč
jenže to je přesně ono, vy můžete všechno , i zabít, a ostatní ani nesmí vystrčit nos z baráku

Anonymní
# Zasláno: 15 Pro 2005 14:51
- Nahlásit

tobe sem nic nerikal, vytaci me ta krava viky. Ale svuj nazor nezmenim. Pes nema v lese co delat a uz vubec ne na volno. Vy si furt myslite, ze je to sranda, ale to je nase prace chranit les a zver.

xplore
# Zasláno: 15 Pro 2005 14:54
- Nahlásit

hele proc se nepodepises, brigadniku ?

Anonymní
# Zasláno: 15 Pro 2005 14:57
- Nahlásit

anonymní:
1. jseš sprostý
2. Viky říká jenom vůj názor a navíc slušně
3. pes je také zvíře a má právo se proběhnout (ne honit zvěř), a na to cvičák nestačí.
4. nevím, proč je všechno honidba nebo město, proč není nějaký prostor určený k vyběhání psů (dostatečně velký). Kdyby byl, tak by Ti lidi se psy nelezli do lesa.

replik

Anonymní
# Zasláno: 15 Pro 2005 15:00
- Nahlásit

precti se si poradne ty jeji prispevky, uz to tady nekdo psal, ze fur mele a mele a nevi o cem. Je blba jak sane, nechapu jak takovi lidi muzou mit psa. Podle toho to taky vypada. Dovedu si zive predstvit co ho uci.

handula
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 15:01
- Nahlásit

Anonymní

přestaň nadávat lidem do krav, ty ubožáku!
Na myslivce se nadává kvůli lidem jako jsi ty...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 15:13
- Nahlásit

Anonymní
hele tvrdaku, polozil jsi otazku, viky ti na ni odpovedela. Evicka ti polozila otazku a ty delas jako bys ji necetl a neodpovidas. jsi skutecne drsny chlapec, predstavuju si, ze jakmile doma odlozis flintu, tak se rozklepes strachy ...
jinak zijeme v demokracii, takze pokud jsi byl zvykly nadavat a vyhrozovat lidem, kteri maji jiny nazor nez ty, tak to uz neplati. nevyhrozuj, nenadavej, napis co kde viky placla za blbost a argumentuj proti tomu. tak jak to tady dela Evicka. a moc me neser, na lidi jako ty fakt nemam nejak naladu ....

Evicka
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 15:17
- Nahlásit

Anonyme, nemůžu s tebou souhlasit proto, že nesnáším hulvátské chování a hrubé vyjadřování. Všechno se dá říct slušně a kultivovaně , a to i to, když chceš někoho sjet. Stačilo by být jen trochu míň agresivní a spíš těmhle lidem vysvětlovat a přesvědčovat je, že některé věci jsou jinak nebo je poučit ze života zvěře, o nutnosti některých opatření než někomu hned nadávat. To, že máme rozdílné názory přeci neznamená, že k sobě budeme vzájemně hrubí a snížíme se na úroveň dementů. Takže zkus mě spíš podpořit jinak a přesvědčit tyhle lidi o tom, že i myslivost se může dělat jinak, líp.

handula
Člen
# Zasláno: 15 Pro 2005 15:20
- Nahlásit

teď může mluvit jako svatá kniha a bude mu to prd platný...už se projevil, jak se projevil....

<< . 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . 8 . 9 . 10 ... 17 . 18 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání