Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výstavy psů / Mezinárodní výstava psů v Brně 12.-13.2.2005......
Autor Zpráva
Usanda
Člen
# Zasláno: 22 Led 2005 13:09
- Nahlásit

Ahojky,
nevíte jestli je možné se jít na tu výstavu JEN podívat,ale s mým psem (neagresivní,hodný,malý)? Kdysi jsem tam byla s rodiči a kokrem a šlo to.Ale teď to nemají nikde v propozicích napsané.Ani na netu jsem nic nenašla.
Nevíte o tom někdo? A kolik to případně stojí?
No a jdete se tam někdo taky jen kouknout?

Alča K.
# Zasláno: 22 Led 2005 18:49
- Nahlásit

Ahojky Usando,
já tam jedu 13.2. Pojedu tam s kamarádkou, která bude vystavovat jejího českého strakatého psa. Mého kokříka beru sebou. Na výstavách je prý napjatá atmosféra a psi jsou z toho poprvé dost vedle, tak chci, aby si zvykl, i když se tam vystavovat zatím nebude. Na jeho první výstavu jedeme 8.5. do Třeboně. Pokud jedeš do Brna také 13.2, tak se tam možná potkáme. Určitě svého psa vezmi sebou, zvláště, pokud se s ním v budoucnu na výstavu chystáte. Kolik to stojí nevím, ale podle mě to nebude víc jak 300 Kč.

Usanda
Člen
# Zasláno: 22 Led 2005 19:30
- Nahlásit

No,můj hafík je kříženecAle já ho stejně zbožnuju Chtěla bych,aby byl takhle v kontaktu s tolika psy (samozřejmě ho k nim nebudu pouštět,ale víš jak, prostě jen ten pocit,že jich je tam tolik).To vstupný je nějak vysoký,ne? Těch 300kč je tak pro vystavovanýho psa?

Lenka
# Zasláno: 22 Led 2005 22:18
- Nahlásit

Hlavně si nezapomeňte potvrzení v očkováku. Myslím, že vstupný je kolem 100,- Kč, ale já vždycky předstírám, že jdu vystavovat a neplatím nic, ale to chce přijet hned ráno.

anna
# Zasláno: 23 Led 2005 19:16
- Nahlásit

Iva
musíš mít potvrzení v očkovacím průkaze taky tvůj psík musí být řádně očkovaný. Zaplatíš vstupné jen za sebe. Že jdeš vystavovat neříkej, to by po tobě chtěli vstupní list.

Anonymní
# Zasláno: 11 Úno 2005 13:26
- Nahlásit

Kromě očkovacího průkazu je snad povinné i potrvzení o dobrém zdravotním stavu od veterináře. Nebo ne?

WhiteWolf
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2005 13:32
- Nahlásit

Anonymní
Přesně tak.

Evicka
Člen
# Zasláno: 11 Úno 2005 14:32
- Nahlásit

To potvrzení o zdravotním stavu není přesné. Je to potvrzení, že v místě bydliště psa se nevyskytují jiné přenosné choroby, že místo je ve vzdálenosti x km prosto jiných nákaz pro masožravce. Tohle potvrzení nesmí být starší jak 3 nebo 5 dnů před dnem konání výstavy(tím počtem dnů si teď nejsem jistá, je to v očkováku pod názvem veterinární osvědčení.)Vydá je každý veterinář, nejlépe ten, ke kterému běžně chodíš. Kromě očkování v očkováku se kontroluje i tato stránka. Pokud to nebudeš mít, tak ti psa můžou vyšetřit běžným způsobem na místě, ale platí se to. A je to zbytečné čekání a tahanice. Nedoporučuji.

Anonymní
# Zasláno: 3 Bře 2005 13:06
- Nahlásit

Ahoj PEJSKAŘI. Chtěla bych jí v sobotu nebo v neděli na výstavu do Brna. Mám malej dotaz, nevíte někdo která plemena budou vystavována v sobotu a která v neděli? Nebo mi prosím aspoň napište kde bych se to dočetla. Díky a hezký den Jana

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání