| Autor |
Zpráva |
PetraK
Člen |
# Zasláno: 6 Úno 2015 22:34 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
impact
s orientační cenou Ti já neporadím,ale - nechceš zkusit dávat před i po operaci homeopatikum arnica montana potence 9 ?
Já tu nechci bejt jako nějakej dealre, nebo šarlatána, ale..... tahle věcička je odzkoušená jak mezi lidma, tak hlavně mezi koňákama, Lektorka na anglinu u nás, si to nemohla vynachválit po operaci utrženýho vazu, srůstání a regenerace, zmírnění otoků, vše probíhalo jak ve vatičce. Když nic jinýho - tak to prostě neublíží, i kdyby to nezabralo (není problém to dávat i s klasickou léčbou).
|
impact
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2015 03:36
- Nahlásit
PetraK
Čéče, ne že bych neměla důvěru v homeo.. Ale myslím si, že tu kyčel vraženou do břicha (a následně kyčel vraženou do břicha na pevno přišroubovanou destičkou ) asi homeo nespraví...
Zatím to viděl jen lidskej ortoped a zděšením mu prý lezli oči z důlků.
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2015 10:59 - Změnil/a: PetraK
- Nahlásit
impact
asi homeo nespraví..
ne-e to jsem neměla na mysli, že by to spravovalo, ešče sem si hlavu vo zeď z Rumíčka neotloukala , ale psalas o operaci, tak právě pro dobrý hojení potom bych před tou operací a pak i po ní tu arniku dávala. Pro dobrou rekonvalescenci a hlavně hojení.
co to je za šílený fotky??? chůdě malý!! Jak to může vydržet? ach jo
|
impact
Člen |
# Zasláno: 10 Úno 2015 19:29
- Nahlásit
PetraK
Takže ji nakonec ufikneme. Bohužel noha nemá žádnou citlivost. Vůbec nereaguje na podněty nic.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2015 06:16
- Nahlásit
tak to mas teda radosti
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2015 06:17
- Nahlásit
tak to je fakt blby, ze o ni prijde, to aby se uz clovek bal jinejch vetu nez tech vyhlasenejch...
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2015 09:56
- Nahlásit
impact
sakra!!! to je na umlácení toho neumětela !! ach jo.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2015 10:12
- Nahlásit
cernej caj
vetu se nemusis bat, kdyz k nim nechodis
uplne stejny jako s doktorama
co bys cekala?
nase spolecnost je o kradeni, podvadeni a nezodpovednosti - my jsme takovi z naproste vetsiny
tak proc by zrovna veti meli byt jini ?
|
impact
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2015 12:21
- Nahlásit
PetraK a cernej caj
Podle Snášila jsou možný dvě verze. První je, že to přemostění nervů ruplo už při bouračce, to se prý bohužel stává. Nicméně pokud bychom s ní došly do toho týdne, max dvou od bouračky, byl by nejspíš schopnej to spravit. Je možná i ta varianta, že na ty nervy momentálně tlačí ta desitčka. Ale pokud by se ji pokusil vytáhnout a spravit to, je výsledek stejně nejistý. Protože neví, jestli to neruplo už po tom nárazu. Tže by to třeba za x desítek tisíc spravil a nohu pak stejně uřezal, protože už je nefunkční.
No prostě, neřikám nic..
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2015 12:24
- Nahlásit
impact
No prostě, neřikám nic..
no- ono taky co říct. Krucinál!
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 11 Úno 2015 12:42
- Nahlásit
impact
PetraK
no- ono taky co říct. Krucinál! presne...
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2015 18:06
- Nahlásit
Tak už jsme doma a máme jen tři nohy. Doma se konalo veliký překvápko. Čuba se doteď jen tak šourala, aby se neřeklo.. A nohu tahala za sebou. Jak jsem otevřela dveře do baráku, tak to vzala na tři skoky napříč obývákem, čtvrtý hop na křeslo, pátej hop na gauč, kde sebou pleskla a spala. Obrat k lepšímu o 180°a ještě pětkrát dokola. Normálně čumim jak umim.
Cena 9995,- Kč.
Jooo a taky vytáhl tu destičku. Udělal si svoje rentgeny a zjistil, že tam není ani pořádně přišroubovaná, že je to tam jenom jaksi položený a přichycený, prostě k ničemu. Tak jí udělal díru na zadku a destičku vyndal.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2015 18:14
- Nahlásit
tak nakonec skvely zpravy, a ze cuba ozila je skvely
|
impact
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2015 18:25
- Nahlásit
Nevěřícně zírám. Čekala jsem zlepšení a čekala jsem, že bude časem stejně pohyblivá, jako naše třínohá Pišta. Ale že mi po příjezdu z operace odpálí hned ve dveřích hop hop hop, hop na křeslo, hop na gauč, to jsem opravdu nečekala.
Hele dva psi a šest noh. (bohužel se zrovna obě tvářej jak trotlové )
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2015 19:04
- Nahlásit
impact
no pravda nadsenej vyraz si predstavuju jinak, ale teda za ty prachy to stoji, co
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 23 Úno 2015 19:50
- Nahlásit
musím to sem napsat...
Night je náš první ničitel plyšáků. A i když mě zásobuje starýma hračkama celé okolí, stejně pravidelně provádím "plastické operace". A tak tu teď sedím, průmyslovou nití zašívám amputované uši, ocasy, končetiny ... otevřu to tady ... a tady je to stejné
Držím palce, ať je rekonvalescence pohodová a stav se upraví.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2015 21:57
- Nahlásit
Před amputací - https://www.youtube.com/watch?v=ZA3cM5gYrfQ .
Po amputaci - https://www.youtube.com/watch?v=KPtkAT-QkEU .
A jedna zdrhací - https://www.youtube.com/watch?v=UUajgspek8w .
|
birma
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2015 22:13
- Nahlásit
impact
to je úžasnej rozdíl!
|
impact
Člen |
# Zasláno: 27 Úno 2015 22:53
- Nahlásit
birma
Hele úplně mega moc. Věřila jsem tomu, že se to po amputaci zlepší. Ale takovej odpich jsem nečekala...
Mám z ní radost.
|
Fajka
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2015 11:19
- Nahlásit
impact
A jedna zdrhací
To je neuvěřitelný ! To se ani nechce věřit jak ožila Evidentně se jí ulevilo, přejem ať se jí dobře ťape a zdrhááá
|
impact
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2015 17:28
- Nahlásit
Fajka
ťape a zdrhááá
Jsem třeba vůbec nečekala, že ju budu muset učit přivolání. Ona se furt tak courala člověku za zadkem. Chci ji vidět, jak bude kličkovat se stopovačkou, koza. To bude ještě vtipný.
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2015 18:08
- Nahlásit
impact
to je fakt skvely jak pookrala
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2015 21:29
- Nahlásit
impact
čumim!! jen prostě čumim!! Ta destička tam musela dělat spešl při pohybu šílenou rotyku, a jak jí to vyndal, muselo se jí neuvěřitelně ulevit.
Přeju příjemnou zábavičku se stopkou impakte
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 28 Úno 2015 23:55
- Nahlásit
impact
Teda to je fakt neuvěřitelný. Tihle malí psíci to snášej asi fakt dobře, kdysi bratránek měl papilonku, co se narodila bez přední nohy a podle pohybu by to člověk vůbec nepoznal.
|
Xerxová
Člen |
# Zasláno: 1 Bře 2015 07:41
- Nahlásit
impakt krásně se na to kouká. Změna je jasně vidět - zbavila se bolesti a přívažku nepoužitelné nohy. Nyní jí nepřekáží v rozletu nic. Až na to vodítko
|