| Autor |
Zpráva |
Herbit
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 11:27
- Nahlásit
Mám 13-ti letého pejska. Docela špatně se zvedá, ale pak chodí normálně. Problém mu dělají schody. Jedná se o artrozu?? Doporučil byste mi někdo dobré léky? Zatím mu dávám nějaké psí condro... Taky má trošku problém s únikem moči. Loni se léčil na zánět močového měchýře, ale to ustoupilo. Nyní se občas pomočí. Může to mít souvislost s pohybovými potížemi? Mockrát děkuji za případnou odpověď. Rosťa
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 11:38
- Nahlásit
Rosťo,
já mám téměř 15letého psa, kterému se čas od času také stane, že neudrží moč, ačkoli nemá problémy ani s močákem ani s prostatou (veterinárně vyšetřeno)a pokud se týče artrózy, tak tu má potvrzenou. Bere už delší dobu léky a Alavis MSM.
Podle toho, co píšeš je velmi pravděpodobné, že u tvého psa probíhají artrotické změny, ale přes internet ti to nikdo kvalifikovaně nepoví, proto jednoznačný posudek musíš jedině k veterináři, který ti současně doporučí i případnou léčbu. Nehledě na to, že pro ty léky stejně musíš k veterináři, protože jinde je volně nekoupíš. A dávat psu lidské léky proti bolesti je nanejvýš nevhodné, protože psí organismus na ně reaguje úplně jinak než lidský.
Takže dobrá rada....jdi k vetovi a nech psa vyšetřit jak s ohledem na možnou artrózu, tak s ohledem na prostatu či močový měchýř... Taky by možná nebylo od věci vzít s sebou vzorek té moči.
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 15:09
- Nahlásit
Evik
Tak zrovna Alavis i jinde koupit můžeš - v Praze je prodejna přímo výrobce a seženeš ho tam levněji než u veta - jezdila jsem tam pro něj když ho Altar bral
|
Evik
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 15:13
- Nahlásit
jůů to jsem nevěděla že je přímo prodejna, ale jinak když se zeptáš v normálních "pet-shopech", tak to tam nemají
|
jana33
|
# Zasláno: 21 Lis 2005 15:16
- Nahlásit
dá se objednat i přes net www.alavis.cz nebo bývají na na některých výstavách a tam pak mají super ceny
|
birma
Člen |
# Zasláno: 21 Lis 2005 15:31
- Nahlásit
Evik
Já vim, že jsem tam jezdila z Palmovky tramvají č. 10 - prohrábnu si ještě starý vzpomínky a snad ti řeknu kde to je, možná to mají i na webu. Ceny jsou tam přibližně stejný jako na výstavách
|
Anonymní
|
# Zasláno: 22 Lis 2005 00:59
- Nahlásit
Evíku, je to na Korunní úplně nahoře. Když pojedeš metrem na Flóru, jsou to 2-3 bloky (jukni do mapy)......... http://www.alavis.cz/kontakty . Sendy
|
jeje
Člen |
# Zasláno: 22 Lis 2005 03:30
- Nahlásit
Pomocovanie a problem s pohybom moze mat suvislost, ak ide napr. o problem chrbtice, ale suvislost to mat aj nemusi. Kazdopadne by mal byt pes v teple...
|