| Autor |
Zpráva |
Garfield
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 12:57
- Nahlásit
Mám takovou blbou zkušenost.
Garfield, když má náhodou průjem a ví, že jako už fakt musí a je doma, tak stepuje u dveří a kňučí a jednoznačně si řekne, co chce a valím s ním ven.
Ale 2x se stalo, že to na něj přišlo někde mimo domov (v bytě) a on se prostě v naprosté pohodě nahrbil a tchořím střikem vypšoukl litry vody (o barvě a pachu se není třeba rozepisovat, že áno!?)
Jak se Váš pes chová, když je nemocinkanej a není doma? Ozve se napřed?
|
klára
|
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:02
- Nahlásit
moje čubina se chová "slušně" ve všech uzavřených prostorách (cizí byt, hotel, restaurace) ale na druhou stranu musím říct, že zatím nikdy neměla sračku jako řemen
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:05
- Nahlásit
Garfield
Sára je docela citlivá na žaludek, takže pokaždý když něco zblajzne, tak mohu očekávat pohromu.
Když jsem doma já, tak mě, třeba i v noci, vzbudí knučením a mažeme ven.
Problém je s tím, když jsem v práci, vím, že ona to nese hůř než já, když to pak uklízím. Zatím se to stalo asi třikrát (jednou jsem musela vyhodit koberec, protože ten smrad z toho nešel ani po několika vydrhnutí a týdením větrání venku). Byla to taky síla, myslím, že to cítili i sousedí... Ale co no, když tam nejsem, tak nic jinýho nejde dělat a ona se chudinka kvůli tomu neprotrhne...
Po třetím takovýmhle velkým úklidu jsem se ptala, kolikrát to člověk musí přežít, aby mohla mít děti (aspoň mě přijde, že mě Sára testuje)
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:08
- Nahlásit
Jandula
dokud to k sousedum neprotece stropem, tak je to v pohode ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:11
- Nahlásit
Jirikovo
Ty jsi fakt hovado!
Chudák pes. Stalo se mi to v práci, ale je pravda, že byl takovej nervózní, ale ne tak, aby mě to zarazilo a pak se prostě zvedl a spokojeně odešel ke vchodovým dveřím a tam se vytchořil.
No a minulý týden to udělal na oslavě narozenin přímo před očima všem v obyváku. Akorát že se nahrbil a já to uviděla a strašně zařvala, až se mu to zarazilo a tak mazal ven a sotva došlápl packama za domovníma dveřma, tak už tchořil.
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:14
- Nahlásit
Garfield
presne vidim pred sebou Gafa, jak uz nakrcenej bezi rychle ven ...
ja nevim, nam se to na navstevach zatim fakt nestalo a doma je pres den v chodbe, kde je lino, takze to vzdycky jde pomerne v pohode (pomineme-li kolicek na pradlo na nose) vytrit.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:15
- Nahlásit
Jirikovo
Garfield má pravdu... Si tele! Bych ti přála, co to je, když máš průjem a nemůžeš jít na záchod...
Garfield
Nee, doopravdy vždycky lituju Sáru, což o to, já strávím pár hodin uklízením - lepší než aerobic...
|
klára
|
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:18
- Nahlásit
Garfield
No a minulý týden to udělal na oslavě narozenin přímo před očima všem v obyváku. Akorát že se nahrbil a já to uviděla a strašně zařvala, až se mu to zarazilo
dokážu si to živě představit, při pátku jsem se od srdce zasmála, ale vtipné je to jen pro lidi, u nichž v obýváku se ta scéna neodehrává
Tvůj pes je stejný komik jako Ty
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:20
- Nahlásit
Jandula
a myslis si, ze se mi to nikdy nestalo?? jednou jsem chytil nejakou potvoru ze spatne udelanyho kurete, bylo to docela zabavny. planovat treba cestu do prace tak, aby byl vzdy v dosahu nejaky verejny zachod, coz je sice nechutna zalezitost, ale furt lepsi, nez se nechat roztrhnout ...
ale jelikoz mam dneska dobrou naladu, tak se na vas holky za to hovado a tele ani nezlobim ...
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:24
- Nahlásit
Jirikovo
Se klidně zlob, stejně nám nemůžeš nic udělat...
Jo, já měla salmonelu asi před deseti lety, ta cesta busíkem byla velice zábavná... a to jsem ještě nevěděla o co jde... jen mě hrooozitánsky bolelo břicho...
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:27
- Nahlásit
Jandula
muzu vas prece pripravit o to poteseni si se mnou psat. muzu vypnout internet a jit pracovat. ale jelikoz jsem tvor spolecensky, tak vam to odpustim a budu se venovat vam misto prace, coz mi ale na druhou stranu muze srdce utrhnout, protoze ja tak rad pracuju ....
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:29
- Nahlásit
Já měla salmonelu 2x. Ani by mě nehlo jet někam k doktorovi. Ustlala jsem si na WC, natáhla jsem si tam televizu a varnou konvicu se sáčkama léčivých čajíků a 3 dny jsem nikoho nepustila.
A pak jsem měla ještě horší nemoc a to jsem na toaletě obvykle uprostřed práce ztratila vědomí, tak to mi bylo úplně nejlíp.
|
Jandula
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:32
- Nahlásit
Garfield
Já jí měla jedenkrát jako malinkatý mimčo, půl roční a pak jako puberťák - to jsme to měli téměř celá rodina (byla jsem tehdá u bratrance) a rvali se o záchod se slovy: ty debile, vypadni odtamtud nebo za sebe neručím...
Jirikovo
no jestli si jako moji kolegové (doufám, že nejsi jedním z nich) v tom ústavu v Praze, tak větu o tom, že rád pracuješ považuju za dobrej vtip...
|
Ketrin
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:33
- Nahlásit
Dobrý téma...
Mně se jednou 5-měsíční fenečka (poprvé na dlouhém výletě přes celou republiku) vykálela švagrové pěkně v obýváku v rohu za křeslem. Při večerním venčení nic neudělala, tak jsem se bláhově domnívala, že se jí nechce... Až ex post mi došlo, že na tom zapachovaném sídlištním trávníku se žinýrovala -štěňátko z vesnice- tu svou hromádku zanechat! Takže jsme šli spát a vtom se rozlehl ten tchoří čmuch - a to nebyl průjem, ale normální hromada za kterou by se nemusel stydět ani vlkodav.
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:34
- Nahlásit
Jandula
Já chytla pořádnou srágoru v Tunisu + manžel a dvě děti. Jelikož jsem jediná, která trochu vládne cizím jazykem (rukama, nohama), tak jsem byla vybrána, abych zajela do blízkého městečka taxíkem pro lektvar, jež sračku utiší. Hodně blbý bylo, že jsem nevěděla, jak daleká cesta mne čeká, a taky jsem si v tý hrůze nemohla uvědomit, jak bych případně sdělila řídícímu tunisanovi, ať zastaví, nebo bude mít posr... auto! Dopadlo to nadmíru dobře-když už se mi rosilo čelo a od svěračů se začlo kouřit, tak snědý řidič zastavil, aby se došel do blízkého domku občerstvit. Já vyletěla z auta a třema skóókama jsem hupla za palmu.... Až po dokonání díla a zmaření jednoho kapesníku jsem si všimla, že mi za zadkem stojí oslice! Nepřála bych vám vidět její výraz....
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:37
- Nahlásit
Jandula
neboj, tvuj kolega nejsem, ale s pracovnim zapalem a nasazenim na tom budu mozna podobne. to vis, pet let prace pro stat zanecha v cloveku jiste pracovni navyky ...
ola
ale predpokladam, ze tomu vyrazu oslice jsi se moc nedivila a plne ho chapala ...
|
Garfield
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:37
- Nahlásit
ola
Já si jednou užívala mořské bouře a vln. Byla jsem ve vodě asi 3 hodiny a při mlácení s sebou o skalnatý břeh jsem se párkrát hóódně napila (sůl, špína naplavená bouřkou, motorový olej a bůh ví co ještě tam mohlo být).
Takový křeče a neverending story kakání bych nepřála ani nejhoršímu nepříteli, ale zase jsem na WC nechala za 8 hodin přes 2 kg. To jde ne?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:39
- Nahlásit
Garfield
super recept na zhubnuti ... a jde to rychleji nez nejaky hloupy behani ...
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:41
- Nahlásit
Jirikovo
Výraz toho nebohého zvířete jsem naprosto chápala-byla evidentně překvapená z toho, k čemu lidi z ciziny používají kapesník... ?!?
|
Jirikovo
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:45
- Nahlásit
ola
jedna moje znama ma taky super zazitek z exotickych zemi. ucastnila se vypravy pres saharu. takze bylo bezny, ze kdyz se nekomu chtelo na zachod, tak si zasel za nejblizsi pisecnou dunu a tam vykonal potrebu. jednou takhle po ranu ona vyrazila, otocila se zady k taboru (schovana za dunou) a pocala konat potrebu. v tom prisel vitr a pisecnou dunu premistil o nekolik desitek metru dal. a ona v podrepu svitila bilym pozadim primo na taborniky
|
ola
Člen |
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:56
- Nahlásit
Jirikovo
|
haha
|
# Zasláno: 18 Lis 2005 15:09
- Nahlásit
máte dobrý zážitky mě tohle teda pes neudělal ,ale jednou jsem vezla autem nebožtíka bígla a vidim jak začíná natahovat hubu a štytat prostě že bude blít,tak jsem rychle zapíchla auto u chodníku zrovna tam procházeli taková dámička s pánem ,no a jak jsem otevřela dveře pes vylít a poblil té paní boty
|
Mína
|
# Zasláno: 18 Lis 2005 21:30
- Nahlásit
s nejmladším členem smečky /7 měsíců/ jsem byla na návštěvě u kámošky, co si čerstvě s přítelem zařídili byt, ona ho marně přemlouvá ať ji povolí pořídit si psa. Tak jsme přišli - já a čubinka. Kámoška se chlubila obývákem a koupelnou a její partner mi slavnostně otevřel dveře do jejich ložnice s důrazem na saténové povlečení......ve vteřině do něj hupsla moje čubina a počůrala ho............kámoška se asi svolení ke psovi nedočká
|
Eimy
Člen |
# Zasláno: 19 Lis 2005 11:42
- Nahlásit
Tak to moje feňule je si na návštěvách o venčení říká, kdežto doma to nepovažuje za nutný (však ona panička půjde sama), takže takovýhle problémy naštěstí nemáme....
|
Lenka + T.
|
# Zasláno: 19 Lis 2005 22:17
- Nahlásit
Tak já jsem doma ještě netuhou nadílku neměla, ale moc k tomu nechybělo. To jsem se tak jednou v noci vzbudila kvůli neustálýmu šramotu a v té tmě koukám co se děje a pes mi normálně sedí na stole. Tak jsem se ho tak jako ptala, co je, pak mi to jako došlo, že asi akutní situace a jestli nechce ven. Na stůl totiž normálně (nikdy ) nechodí
No a venku to teda byla hnačka
|