Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Kolik za vakcínu
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 16 Lis 2005 10:55
- Nahlásit

Jmenuji se Agáta Prosím,poradte mi,příští týden mám jít na štěněcí vakcínu,bude to už pátá vakcína,je mi to divné a připadá mi,že to píchá zvlášt,aby si mohl účtovat "ošetření"200,-Kč.Každá vakcína mě stojí kolem 400,-Kč´a plus ty200,-Kč.Zdá se mi to moc.Kolik jste platili?

Pajus
# Zasláno: 16 Lis 2005 11:00
- Nahlásit

Ono asi záleží na tom kolik si dotyčný veterinář účtuje za úkon. Moje veterinářka chce 100Kč, ale vím o těch kteří klidně chtějí 200Kč a podobně. Nevím ale kdysi jsme u štěňat platili první očkování kolem 400Kč i s očkovacím průkazem...
Tady možná záleží na typu vakcíny, třeba vzteklina většinou stojí do 200Kč...
00 za jedno očkování se mi ale zdá dost.

Anonymní
# Zasláno: 16 Lis 2005 11:04
- Nahlásit

Teď jsem byla na třetím přeočkování, bral si 180,- ale ještě poslouchal srdce. Vzteklinu si účtuje asi 70,- nebo 80,-, tak nějak.

Meta
# Zasláno: 16 Lis 2005 11:06
- Nahlásit

To jsem blázen, nikdy jsme neplatili za očkování víc než 200 Kč a to v tom byl započítán i Drontal na odčervení...Ještě že jsme maloměsto. Očkovali jsme 2x kombinaci, 1x vzteklinu zvlášť. Štěněti je 5 měsíců, první očkování a průkaz mělo.

Martina
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 11:14
- Nahlásit

Řekla bych,že je to normální, ceny se liší do toho jestli je to velké město nebo malé atd. Já měla na účtence, vakcína 200,-
aplikace 185,-, takže taky okolo 400,-. Tomu se říká "rychlý prachy"

pigie
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 11:19
- Nahlásit

No, tak u nas preockovanie rocne 480,- Sk

Vcelka
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 11:51
- Nahlásit

Tak to u nás se platí podstatně míň, nikdy sme za naočkování a vakcínu neplatili víc než 200,-
Jinak štěndo sme dostali už s očkovacim průkazem a měl to první očkování za sebou, pak šel na přeočkování a nakonec na vzteklinu, takže od narození dostal asi tři injekce.

Mel
Člen
# Zasláno: 16 Lis 2005 13:04
- Nahlásit

Když jsem si brala štěně, první vakcínu už mělo a pak jsme byli ještě dvakrát + vzteklina. Teď chodíme jenom jednou ročně na přeočkování vzteklina + nějaká sedmikombinace a úplně přesně si cenu nevybavuju, ale tipuju to tak na 350. Každopádně, příští týden jdeme, tak sem můžu napsat podrobnosti

Angie
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 19:56 - Změnil/a: Angie
- Nahlásit

nam - teda byl tam pritel, ne ja- vet na Palmovce v Praze ted dal CTVRTE preockovani u stenete - i se vzteklinou za 400
nejdriv jsem se divila ze vzteklina je tak draha, a on ji ten vet dal vsecko

haha
# Zasláno: 18 Lis 2005 19:58
- Nahlásit

platím asi tak od 250 do 350 kč úpodle toho co má vez zrovna za vakcíny

Anonymní
# Zasláno: 23 Lis 2005 13:21
- Nahlásit

Zdá se mi to divné, bydlím v Brně a také jsme platili vždy tak do 200-250Kč i s aplikaci.Takže pochybuji,že by to bylo rozdíly mezi městy, spíše mezi ver. Andy

Mel
Člen
# Zasláno: 23 Lis 2005 13:42
- Nahlásit

Tak jak jsem psala výše, včera jsem byli na očkování. Pes dostal 6tikombinaci + vzteklinu a stálo mě to 270,- korun se vším všudy. Je to sice taky v Praze, ale na okraji. Chodím k němu ráda, je hodnej, psa má rád (byli jsme na klinice v Průhonicích a vet se bál i když měl košík) a je levnej. Sice nemá rentgen a jánevímcoještě, ale zatím nám vždycky pomohl a kdyby se stal nějaký vážný úraz, jedu na Libuš.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání