| Autor |
Zpráva |
Petra
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:10
- Nahlásit
A cena Acany u nás je super 15kg za 795,- což se mi zdá dobrá ceny
|
Pavla
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 11:31
- Nahlásit
Petra
A kde ji kupuješ? U nás jí kupuju 15 Kg za 915,-.
|
Petra
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:00
- Nahlásit
Pavlo kupuju ji v Městci Králové
|
Nela
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:04
- Nahlásit
Pigie
Koukala jsem na fotografie tvého psa - je impozantní. Mám ráda velké psy. Tvůj vypadá pohodově.
Tak ho za mě podrbej za ušima
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 13:17
- Nahlásit
Nela
Dakujem a poskrabkanie je odovzdane
|
Anonymní
|
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:07
- Nahlásit
před nějakou dobou, jsem psala, že jsme s Acanou spojení, ale že kvůli zdražení jsme si řekli "za stejné peníze o třídu výš" a zakoupili pytel Proformance.
Už jím krmíme měsíc a přestože jsem si myslela, že srst se naší pesině leskne, tak tohle je fakt viditelný rozdíl! Teď se přímo blyští.
Taky světlé drápky, které jsem přisuzovala nedostatku sluníčka, začaly dorůstat černé.
Mám ČSP a to má být nenáročné plemeno, na acaně prospívala dobře, nikdy jsme neměli ani nejmenší problém, dokonce ani to tolik zmiňované reznutí, ale takový výrazný rozdíl jsem tedy nečekala.
Je to zatím jen měsíc, ale je to fakt znát
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 5 Pro 2005 14:08
- Nahlásit
jojo přihlášení
|
pigie
Člen |
# Zasláno: 15 Led 2006 20:11 - Změnil/a: pigie
- Nahlásit
Kedze som to prvy krat spomenula tu, tak vkladam nase voditko sem:
Velka slucka ide Hugovi na krk a malu drzim v ruke ja.
|
arsiela
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 10:04
- Nahlásit
Můžete mi dát bližší informace o tom krmení proformance,nikde jsem to nenašla.Díky
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 10:42 - Změnil/a: zuzka
- Nahlásit
arsiela
www.proformance.cz
|
Anonymní
|
# Zasláno: 16 Led 2006 11:26
- Nahlásit
http://www.acana.cz
|
grendel
Člen |
# Zasláno: 16 Led 2006 14:51
- Nahlásit
acanou jsem krmila, ale přešla jsem na brita, který mexe sedí líp...po acaně měla řidší ho*na a klidně 5x-6x denně, na britovi pouze 3x denně tvrdý ho*na
|
Vidrbína
|
# Zasláno: 16 Led 2006 19:07
- Nahlásit
Vzorečky PROFormance mi čubiny zbaštily takovou rychlostí, že jsem se nestačila divit. Koupila jsem tedy větší balení a ouha - už o to nestojí a to mně štve, protože to každý chválí! Tak se asi budeme muset vrátit k našemu původnímu Happy Dogu.
|
kikinka
|
# Zasláno: 17 Led 2006 09:31
- Nahlásit
JÁ ACANOU KRMÍM A JSEM SPOKOJENÁ !! JE CENOVĚ DOSTUPNÁ [b][/b]
|
zuzka
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 09:36
- Nahlásit
Vidrbína
u nás to bylo přesně naopak
nad vzorkem se ofňovala (tak já si teda vezmu, když o to tak stojíte) až jsme váhali, jestli koupit celý 15kg pytel
ale teď je žere bez problémů (lambku)
každýmu prostě sedne něco jinýho
|
Anonymní
|
# Zasláno: 17 Led 2006 10:23
- Nahlásit
No,já krmím taky Acanou,je cenově dostupná a dobrá.Mě jí vezou domů 20 kg za 1000Kč..
|
dejavu
Člen |
# Zasláno: 17 Led 2006 10:35
- Nahlásit
Acana je mastnejsi krmivo, takze muze vyvolavat u nekterych citlivejsich psu na mastnotu ridsi trus nebo prujem.
|
Pavla
|
# Zasláno: 17 Led 2006 10:41
- Nahlásit
Taky krmím Acanou, štěndo sní tak 1/2 denní dávky, ale klidně i 6-7x kadí, tak teď přecházím na Eminent. Má skoro stejné složení, má menší dávkování a je levnější. Tak uvidíme.
|
abby
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 16:57
- Nahlásit
Ahojky,my jsme krmili Eukanubou a ze začátku nám to dělalo trochu problémy.Nechtěl to žrát.Pak jsme přešli na Royal Canin a ten je v pohodě.U druhého pejska krmíme granulemi Advance,které by měli být na stejné úrovni jako ty předchozí.Jestli máte někdo jiný názor,řekněte.Stahovací obojky jsou u psů do 6 měsíců zakázány a i pak by je měl používat jen zkušený chovatel a pouze na výcvik.To jsem se dočetla.
|
pajinka
Člen |
# Zasláno: 7 Úno 2006 20:26
- Nahlásit
Na Acane mel pes sileny hromady, z hillsu jsou ani ne tretinovy...
|
Ardi
Člen |
# Zasláno: 8 Úno 2006 09:59
- Nahlásit
Mám leonbergera bude jí 13.2. rok.Vyzkoušeli jsme nějaká krmiva od Eukanuby,Puriny PP,Happy Dogu,Eagle Pack až po Nutram.Pořád to nebylo ono
Teď jsme přešli na doporučení známých na Satisfaction.Nechci to zakřiknout, ale otálení nad miskou je to tam,dávkování o 1/3 menší a bobíky 2x denně proti dřívějšku pidihromádka.Žádná změna k horšímu se nekonala, naopak se jí začíná zlepšovat srst a to jsem si myslela, že jí má krásnou.To jsem u ostatních krmiv nepoznala, proto je tohle moje volba.I když není nejlevnější, když to porovnám o kolik míň sežere než dřív,tak to zase tak draho nevyjde ani u tohohle obříka (52kg)
|