| Autor |
Zpráva |
aduska1
Člen |
# Zasláno: 8 Kvě 2016 21:16
- Nahlásit
Dobry den,
Moc prosim o radu. Mam 10 mesicniho tosu inu a byla mu diagnostikovana atopicko alergicka dermatitida. Proste alergie a s nejvetsi pravdepodobnosti na pyly travin. Po celem tele ma pupinky, na brade ma hnisave vritky, mezi prsty zarudla mista. Nejvic me trapi usi, ktere ma ze vnitr na okraji uplne krvave az do masa. Nyni lecime prasky na alergii a masti s kortikoidama. Lecba nezabira. Nevime si s nim rady. Muze prosim nekdo poradit nejakou prirodni lecbu? Kortikoidy chci nechat jako posledni moznost, maji vice nezadoucich ucinku nez pomuzou. Dekujk
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 9 Kvě 2016 11:23
- Nahlásit
aduska1
taky mám psa alergika.........šla jsem do veterinárních granulí a léčila homeopatikama- nechtěj ale vědět jaký, nepamatuju se , měl je na míru od homeopatky a několikatery......
byla jsi u kožního vete, nebo ti to řekl "obvodní" ? Nám tehdy dělali rozbor z krve..........a pes je dneska téměř bez příznaků,ač je to už děda.
|
aduska1
Člen |
# Zasláno: 11 Kvě 2016 20:42
- Nahlásit
Byla jsem jen u obvodniho, netusila jsem ze existuje i psi kozni. Davame ted lidske prasky na alergii a veterinarni granule take.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 12 Kvě 2016 17:15
- Nahlásit
aduska1
i lidská antihistaminika nemusí zabrat, záleží na "značce", je to stejný jako u lidí,každýmu sedí něco jinýho.
a i krmivo je různý, v některým může být něco,co zrovna hafíkovi vadí, nevím, co vám dali,ale většinou nejvíc vadí mouka a nějaký druh masa. bez rozboru krve je to spíš pokus omyl.
|
Nicky
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2016 18:46
- Nahlásit
Každý organismus existuje díky vzduchu, vodě a jídlu. Vzduch asi neovlivníte, ale začala bych u toho jídla. Neměnili jste poslední dobou stravu?
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2016 22:04
- Nahlásit
Mam 10 mesicniho tosu inu a byla mu diagnostikovana atopicko alergicka dermatitida.
aduska1
pak doporucuji vymenit veterinare, pokud stanovil diagnozu, kterou jste napsala
Jinak souhlas s Nicky, takže bych se zeptal čím krmíte? Jaké dáváte pamlsky? Co všechno má naočkované a jaké prášky už za svůj život pozřel.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 13 Kvě 2016 22:06
- Nahlásit
žanda
Alergie vyléčená homeopatikama? Tomu snad nemůžeš ani věřit....
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2016 11:59
- Nahlásit
zbrnd
neříkám že vyléčená, to se asi nikdy nepovede , v těle to někde čeká na úder- jsem alergik taky, letitou zkušenost mám, ale objeví-li se občas něco malého, dalo se to vyřešit relativně lehce. Nicméně původní velká alergická reakce je pryč a to u nás obou, tak závěr nechám na vás.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2016 14:04
- Nahlásit
žanda
, tak závěr nechám na vás.
závěr? z čeho a jaký?
z toho, co píšeš mi vyplývá, že jsi se prostě naučila vyhýbat potencionálním spouštěčům problémů a tak je alergických projevů méně ..to samozřejmě fungovat může a asi i funguje asi stejně jako třeba různé diety, úprava životního stylu apod
ale to rozhodně není >>léčení<<, jak jsi to nazvala, přeci, je to prostě prevence.
neříkám že vyléčená, to se asi nikdy nepovede
no právě, numíme to zatím, a proto jsem i reagoval
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2016 16:18
- Nahlásit
zbrnd
no vyhýbat se není úplně to ono- trávě a pylům a prachům se nevyhneš. Alergii jsem měla i na psa, kromě jiných zvířat. Dneska vím, že mazlit se s kočkou není to pravý, taky žádnou nemám,tak to neřeším,ale psa jsem pryč nedala, a už mám vlastně od té doby druhého,ač mi to ten první vyvolal v největší míře . jo odtranila jsem některé krémy a některá mýdla a pěny a podobný voloviny,ale dají se nahradit ,na trhu jich je dost. neměla jsem dlouho žádný problém, dokud jsem si nevzala prášek na bolest hlavy.......neříkám, že to je léčení, možná to spíš nějak posílí organismus,co pak na vše nereaguje, nevím,ale v každém případě žiju aniž bych se dusila,nebo drbala.........
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 15 Kvě 2016 01:10
- Nahlásit
žanda
no vyhýbat se není úplně to ono- trávě a pylům a prachům se nevyhneš
jasný ale tak bude mnohdy asi rozdíl jít si do trávy udělat piknick a nebo ne ...
no proti tomu zbytku, cos napsala, samozřejmě nic nenamítám, to je možný samosebou, obzvláště tedy pokud už nyní i píšeš, že:
neříkám, že to je léčení, možná to spíš nějak posílí organismus,co pak na vše nereaguje
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2016 07:00
- Nahlásit
zbrnd
evidentně je vidět, že ty "nemáš to štěstí" mít alergii
je fuk,jestli si uděláš piknick na trávě, nebo tou trávou musíš projít,pokud ti to má vadit, bude tak i tak. já si tedy do trávy klidně sednu,proč ne.
|
zbrnd
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2016 03:14
- Nahlásit
žanda
evidentně je vidět, že ty "nemáš to štěstí" mít alergii
ano ano, opět se nemýlíš prostě stejně jako většina zdejších velkokynologů ...co téze, to pravda podložená logickou úvahou
je fuk,jestli si uděláš piknick na trávě, nebo tou trávou musíš projít
to fuk rozhodně není, já navíc ale nepsal nic o projití tou trávou, ale o rozdílu mezi picknikem v trave a treba sezenim doma na zadku
navic mozna nebudes verit, ale ne kazda alergie je pynktlich stejná jako jina alergie, kazdej organismus muze reagovat jinak a tak pro mnohe muze byt dost zasadni i to, jestli tou travou jen projde nebo se pokusi v ni udelat pyknyk
,pokud ti to má vadit, bude tak i tak. já si tedy do trávy klidně sednu,proč ne.
to se omluvuji, ale to je na mne uz moc slozite vyjadrena velkomyslenka
|