Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Strarý pes- zadní nohy
Autor Zpráva
Naty Karvi
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2015 09:17
- Nahlásit

Dobrý den
mám doma už 13-ti letého křížence labradora a už špatně chodí na zadní nohy. Chůze do schodů už je problém a dnes se oklepal a upadl Nevíte o nějakých doplncích stravy na klouby které bych mu mohla koupit? Děkuji za rady.

kachna_
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2015 09:48
- Nahlásit

Naty Karvi
a co mu je? Mně se vyplatilo vždy začít diagnostikou u veterináře - ortopeda/neurologa, který určí, jakého původu je problém a od toho odvíjet, i podpůrnou, léčbu.

Naty Karvi
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2015 10:50
- Nahlásit

K veterináři půjdeme, jenomže ted o svátky tam není, ale chceme jít hned jak to půjde.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2015 21:43
- Nahlásit

Mně se návštěva veterináře nevyplatila snad nikdy.

corgi
Člen
# Zasláno: 24 Pro 2015 23:09
- Nahlásit

U 13letého labíka doplněk na klouby asi žádný extra zázrak nezmůže, když už mu chůze do schodů dělá problém. Samozřejmostí by měla být nízká váha - tedy pes hubený, žádné sádlo. U psa s DKK se mi osvědčil sirup Aptus Aptoflex, nedávno jsem někde narazila na povídání o nějakém ultradrahém gelu, který je prý ještě lepší, ale jméno už nevím...
S vetem neváhejte, minimálně RTG nohou a páteře.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2015 18:08 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

..."and this is my newest creation"....))))

birma
Člen
# Zasláno: 25 Pro 2015 20:19
- Nahlásit

corgi
Geloren?

corgi
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2015 08:53
- Nahlásit

zbrnd
and this is my newest creation
The corgi! - Nekomentuju

birma
No, to kdybych věděla. Ale s těmihle kostičkami už jsem se někde setkala, u toho zázračného přípravku tam někdo tvrdil, že o tom ani veterináři moc nevědí atd.

birma
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2015 12:55
- Nahlásit

corgi
u toho zázračného přípravku tam někdo tvrdil, že o tom ani veterináři moc nevědí atd.
jestli je to dobrý, tak kdo jinej by to měl znát, než veti?
Na geloren jsem koukala, deklarovaný složení mi přijde super, jen teda pro mě je to cenově krapet mimo mý možnosti (zvlášť když mám psa bez pohybových problémů)

corgi
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2015 14:05
- Nahlásit

birma
Já dávám mazákovi s DKK2/3 (bez projevů) Aptus Aptoflex a už to musel chudák dostat jako dárek k narozeninám, protože zas tak prachatá panička není

birma
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2015 14:38
- Nahlásit

corgi
já jako správnej škrt dávám jenom kolagen (ale pořád zvažuju, jestli nekoupit ještě něco) vet říkal, že když ujde bez problémů long a zvládá agi tréninky, tak nemá cenu ho uspávat na rtg kyčlí, takže ani nevíme, jak na tom je (krom toho, že při dornovce má trochu hnutej jeden bederní obratel a jednu kyčel mírně horší než druhou). Ještě zvažuju, jestli mu nenafotit páteř až budem na jaře očkovat, abychom případnej průšvih podchytili včas...

zbrnd
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2015 14:40 - Změnil/a: zbrnd
- Nahlásit

corgiže o tom ani veterináři moc nevědí
Tak to se dá tvrdit o čemkoliv a v podstatě vždy to bude pravda...bohužel

birma
jestli je to dobrý, tak kdo jinej by to měl znát, než veti?
To možná vycházíš z myšlenkového hnutí, že veterináři jsou zde od toho, aby pomáhali zvýžátkům ....

Ještě zvažuju, jestli
hm nezapomeň, že "kdo hledá ten najde" a jestli to pak bude prinos pro nej ci tebe ... kazdej neco mame, nejspis i ja i TY i on...

birma
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2015 15:20
- Nahlásit

zbrnd
Přínos v tom, že najdem spondylku včas je v tom, že to dornoterapeut umí zpomalit, takže pes může mít aktivní život výrazně prodloužen jinak by měl mít páteř až na drbnej propad za lopatkama a ten posunutej obratel v bederní části celkem rovnou
A já něco mám určitě - minimálně dkk a hnutou bederku

zbrnd
Člen
# Zasláno: 26 Pro 2015 22:17
- Nahlásit

birma
že to dornoterapeut umí zpomalit,
A co teda zkusit Rudodiagnostiku? Je prej přesná a zcela neinvazivní.
Já tě přemlouvat nechtěl a nebudu Jsi sfobodný čelofěk.

A já něco mám určitě - minimálně dkk a hnutou bederku
Tak na to ti doporučím Krejčířovu vilu, je to tam totiž prej už skoro nehlídaný a omítky jsou import, takže kvalita.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání