Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Kastrace bez souhlasu majitele
Autor Zpráva
slunecko
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 14:42
- Nahlásit

Ahoj,
chci se zeptat na Váš názor, můj pejsek byl přede dvěma týdny operován pro prasklou ploténku a týden na to byl operován znovu, jelikož zjistili nádor na ledvině. Po obou operacích nám ho dali domů s tím, že operace proběhly v pořádku. Jelikož po operaci ploténky nechodí, musíme s ním cvičit, při cvičení po druhé operaci jsem si všimla, že má "prázdné koule", tedy jen mu tam visí pytlík. Při kontrole v ordinaci jsem se na to ptala, doktorka nic nevěděla a sestřička najednou říká, že ho pan doktor při operaci vykastroval. Ohradila jsem se, že nám nikdo nic neřekl a že nechápu důvod, proč byl vykastrován, souhlas jsem nedala a bez vážného důvodu bych ho nedala, neřekl nám nikdo nic ani při propouštění psa domů, ve zprávě také není nic napsáno . Sestřička začala blekotat něco o tom, že byl problém s vycévkováním atd. a že nám to příští týden vysvětlí pan doktor, až přijdeme na kontrolu. Jsem v šoku!! Je to možné, aby to udělali, aniž by nám dali vědět před ani po? Kdybych si toho nevšimla, neřekne mi to zřejmě nikdo doteď! Čím víc o tom čtu, tím spíš mi přijde, že v jeho věku (11 let) a vzhledem k tomu, že už má problémy s páteří, to nebylo opravdu dobré rozhodnutí (přibírání na váze apod.). Začínám mít podezření, že si ho pan doktor spletl s jiným pejskem... Vůbec nevím, co mám teď dělat? Prosím o Váš názor, co by jste dělali nebo zda by jste to nějak řešili.. Díky

birma
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 14:47
- Nahlásit

slunecko
přibírat nebude, když mu to nedovolíš - on si sám do krámu pro krmení nedojde, takže je na tobě, jestli bude štíhlej nebo tlustej.
Pokud tam byl nějaký problém (s prostatou pokud nešel vycévkovat?), tak se asi není moc o čem bavit, že to neřekli je samozřejmě hodně špatně.

worick
Člen
# Zasláno: 23 Zář 2015 16:37 - Změnil/a: worick
- Nahlásit

To, že se nikdo nezmínil, opravdu není dobrý přístup. Ale vím, jakový bývá na veterině frmol, takže to nemusel být záměr. Záleží na tom, jestli vám pejska předával operatér. Stejně tak doktorka na kontrole nemusela o problémech při zákroku nic vědět. Sama bych také nadšená nebyla, ale vzhledem k tomu, co má pejsek za diagnózu, bych tohle asi ani neřešila. Myslím, stejně jako Birma, že se při operaci vyskytnul nějaký problém, který bylo nutno akutně řešit. Snad vám to doktor opravdu vysvětlí.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání