| Autor |
Zpráva |
Valika2
Člen |
# Zasláno: 10 Říj 2014 20:28
- Nahlásit
Prosím všechny o radu. Ve čtvrtek jdeme na zákrok - zánět slinné žlázy. V tlamě má podél jazyka bulku, bude asi propíchnuta, vyčištěna apod. zatím nevíme, ale strašili nás hospitalizací 1-3 dny. Jeden den chápu, ale je nutné více dnů? Lze s tím nesouhlasit a chtít si psa vyzvednout dříve? Operace bude v Jaggy, bojím se, aby jí tam nechtěli nechávat déle než je třeba. O hospitalizaci mi nejde tolik, ale budeme těžko snášet být bez ní tak dlouho Když by nebyla v pořádku, chápala bych to. Ale jak to poznat? Jaké máte zkušenosti po operacích?
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2014 00:08
- Nahlásit
Valika2
S Jaggynou v Brně mám tu zkušenost, že po mě zbytečné hospitalizace nikdy nechtěli. Tak bych si myslela, že tuto považují za důležitou.
|
Baggie
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2014 13:18
- Nahlásit
Valika2
Věřím, že doktor by měl být schopen vám nějak normálně vysvětlit proč. Co potřebují sledovat, co hrozí, co je kritické, nebo jestli bude potřebovat infúze / transfúze atd...
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 11 Říj 2014 15:23
- Nahlásit
Mně ležel pes na Jaggy v Praze 4 dny a já se spíš bála, jestli až si ho vezmu domů, dokážu se o něj postarat 24/7 tak perfektně, jako oni tam...
|
Yves
Člen |
# Zasláno: 15 Říj 2014 10:59
- Nahlásit
V tlamě se věci asi hojí podstatně hůře, tak bych souhlasila s tou péčí 24h.. i při nejlepší vůli prostě pořád psa hlídat nemůžete. A pokud Vám jde jen o to odloučení, tak vlastně nejde o nic. Odloučení je vždycky těžké, ale ne nepřekonatelné..
|