Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Průjem u štěňete
Autor Zpráva
Anonymní
# Zasláno: 4 Říj 2005 09:26
- Nahlásit

Ahoj. Potřebuji poradit, mám 3 měsíční štěně a už dva dny má průjem. Jinak si rád hraje, skáče, běhá, nehubne, rád jí. Tak nevím, jestli je to normální nebo mám raději zajít k vetovi?
Děkuji. Eva

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 09:31 - Změnil/a: Martina
- Nahlásit

Anonymní
Čím krmíš? Jestli granulema, tak mu je nedávej a najeď na nějakou dietku. Kuřecí s rýží, po malých dávkách, třeba 4x denně. Aspoň, tak jsem to dělala já, když mělo moje štěně průjem. Za dva dny po dietce byla dobrá a přešla jsem na granulky. Musí hlavně pít. Když by se to nelepšilo zašla bych k vetovi. Tím nic nezkazíš.

haha
# Zasláno: 4 Říj 2005 09:32
- Nahlásit

u tak malýho štěněte bych radši šla k vetovi nemusí to bejt nic jinýho než chyba v klrmení ale může to být taky předzvěst ošklivýho onemocnění , pokud trvá průjem víc jak 24 hodin tak bych šla tím nic nezkazíš .lepší než něco zanedbat

Anonymní
# Zasláno: 4 Říj 2005 09:34
- Nahlásit

Granulema nekrmíme, potravu mu vařím. Teď jsem mu dávala jen kuřecí maso s rýží. Ale je mi divný, že mu ten průjem vůbec nevadí. Jinak nemocně nevypadá. Tak raději zajdu k vetovi. Děkuju Eva

Martina
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 09:37
- Nahlásit

Tak to budeš mít fakt jistotu, když tam zajdeš. Napiš jak jste dopadli. Co máš za pejska?

Anonymní
# Zasláno: 4 Říj 2005 09:39
- Nahlásit

Odpoledne tam zajdu, tak napíšu zítra ráno, jak jsme dopadli atd. Mám boxera s PP. Pa Eva

pigie
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 09:43
- Nahlásit

Anonymní

Moj pes tiez v styroch mesiacoch mal hnacky a vobec mu to nevadilo, ale trvalo to tri tyzdne, nedarilo sa to dat pod kontrolu a pes nepribral ani kilo, co sa prejavilo v jeho vyvine. Takze pokial bude hnackovat aj zajtra, tak by som s nim urcite isla k veterinarovi (ale schopnemu, nie ako som chodila ja )

Anonymní
# Zasláno: 4 Říj 2005 09:48
- Nahlásit

Ahoj. Já mám taky 2,5 měsíční štěně boxera-fenku a ta má teď taky průjem. Dávám jí teď kuřecí maso a nepomáhá, tak raději zajdu k veterináři. Chtěla jsem ještě pár dnů počkat, ale raději tam jdu. Je jinak velice hravá atd. Věra

evina
# Zasláno: 4 Říj 2005 15:00
- Nahlásit

Moje štěndo mělo to samé.Krmila jsem granulemi a měl průjem aniž by se zdál nemocný.I tak jsem raději zašla k vetovi.Řekl mi,že štěňata nemají ještě vyzrálou trávící soustavu a tak někdy průjem můžou mít.Nejdříve dostal smektu a když nepomohla,tak antibiotika.Teď už je v pohodě a jsme opět na svých granulkách.

Pavel
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2005 21:33
- Nahlásit

Důležité je vědět, čím krmil chovatel před tebou a tím bych začal. Pokud přecházíš na svou stravu, vždy přidávej díl té původní, na kterou bylo štěndo navyklé a dávky snižuj. Vařenou stravou nic nepokazíš. Jinak je pravda, co psala evina.

Anonymní
# Zasláno: 2 Pro 2005 10:45
- Nahlásit

Ahoj, moje teď už skoro půlroční (17.12.) fenečka RR, začala mít problémy s průjmy ve 4,5 měsících, nejprve dostala prášky na zlepšení chodu střev, už nevím jak se jmenovaly, a po 14-ti dnech začala mít průjem opět, momentálně bere antibiotika. Za 14-dní přibrala jenom 1 kilo a měří jen 54cm v kohoutku. Zatím bude veterinář zkoumat její hovínka, a když nic nezjistí, tak bude odebírat krev..... Fenečka je jinak živá a veselá, na první pohled vypadá, že jí nic nechybí. Také požírala, teď už jsem jí při tom delší dobu nenačapala, svoje hovínka. Rozhodně bych průjem nepodceňovala a požírání svých hovínek, i když mi na to veto řekl, že je to zlozvyk, taky ne. Hanka

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání