| Autor |
Zpráva |
Teriseck
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 15:42
- Nahlásit
Ahoj,
Dnes jsme byl s čubinou NO na procházce, cca 30kg, ale nešťastnou náhodou strčila do huby elektrický ohradník, kde byly krávy. Myslíte, že se ji může něco stát, jelikož to měla hned v hubě, u hlavy..? Zařvala a mizela pryč. Snad nebude mít třeba nic se srdcem. Když jsem na to sahala já, rukou, tak to tak hrozné nebylo, ale v hubě to musí být šílené.
Předem díky.
|
kachna_
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 16:00
- Nahlásit
Teriseck
v hubě to musí být šílené.
to asi záleží, čím je to napájené, my jsme to s bratránkem olizovali na čas, kdod dýl vydrží a srdce máme oba OK.
Ale souaedi s koňma nás varovali, že to mají z autobaterie nějak silnější, tak nevím
|
Teriseck
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 16:14
- Nahlásit
Fajnová hra )) Já tedy doufám...
|
Vlčáčková
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 16:17
- Nahlásit
kachna_
Teriseck
Zeptej se veterináře, ne tady.
Jednou jsem dostala ránu do ruky, když jsem byla ještě navíc docela mokrá, a byla to taková šleha, že se mi z toho na chvilinku udělalo špatně. Jestli takovou dostala do tlamičky, tak se nedivím že zařvala a mizela pryč. To bych teda udělala to samé.
|
Eninka
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 16:28
- Nahlásit
Teriseck
vidělas film Slunce, seno, jahody? Farář tam taky dostal ohradníkem (ale ne do tlamky) a vidělas, přežil bez újmy.
|
impact
Člen |
# Zasláno: 15 Úno 2013 17:39
- Nahlásit
Teriseck
A zkoušela jsi ten ohradník? ono do huby je to asi nepříjemné, ale jinak je to docela legrace. Jsme na jednom výletě s harantíma dělali řadu tak, že jsme se jen dotýkali ukazováčkama (dozor i děcka ) a když se celá řada držela, tak ten první sáhnul na ohradník. Jeden z nejsilnějších zážitků pro děti. Akorát vedoucí, když náš na té tůře došla, to moc nepobrala.
hele asi bych se nějakých dlouhodobých následků nebála. Essi jí mělo být zle, tak jí bylo chvíli po té šlupce.
|
žanda
Člen |
# Zasláno: 16 Úno 2013 09:46
- Nahlásit
Teriseck
náš pesan si na něj jednou šlápnul, protože drát se válel po zemi- stejná reakce jak píšeš. Taky jsem si šla sáhnout, abyc věděla, jak velká šlupka to byla- a byla. Na těle byl ale pesan v pořádku,jen dodneška si pamatuje, když tam tudy jednou za rok jdeme, že tam se neseze...a že krávy by byly fajn zábava, vyhýbá se jim obloukem a je to už několik let zpět. Držím palce, ať jinou úhonu na zdraví nemáte.
|