| Autor |
Zpráva |
barus10
Člen |
# Zasláno: 23 Čec 2012 20:37
- Nahlásit
Dobrý den, máme štěně německého ovčáka, které teď má 5 měsíců. Asi před 3 dny začal mít průjem a dneska zvracel. Krmíme Acanou už od jeho 3 měsíců a nikdy mu nedělali problém. Než začal mít takové problémy, tak snědl granule s konzervou našemu staršímu ovčákovi. Jinak byl zavřený ve svém kotci, takže nic jiného sníst nemohl. Myslíte že ty problémy můžou být z toho? Nebo by to mohlo být něco vážnějšího ?
Předem děkuji za odpovědi.
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 14:42
- Nahlásit
k veterináři okamžitě- 3 dny prujem u 5ti měsíčního štěněte je pěknej prušvih
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 24 Čec 2012 15:44
- Nahlásit
Souhlasím s ajunkou, každopádně by mě zajímalo, co jste dělali ty tři dny, kdy průjmoval - respektive co dostával žrát.
|
BarbaraBii
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 23:16
- Nahlásit
Před pár dny nám štěně trpělo průjmem s krví, týden nezabírala dieta ( stále řidká stolice). S partnerem jsme byly už dost vystresování tak jsme zašli k veterináři. Malé píchl dvě včeličky (vitamínovou + buscopan), dal nám smectu a dietní konzervu Royal Canin, udělal rozbory na giardie a dalši parazity a pro jistotu předepsal Entizol. A hele co se nestalo, prcek na druhý den měl pevnou stolici, rozbor dopadl na jedničku a my se s přítelem akorát bijeme do hlavy, že jsme nešli hned... Proto raději běžte ihned, nikdy nevíte co to může být a za ušetření peněz v naději, že se to zlepší brzo to opravdu nestojí.
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 28 Čec 2012 23:32
- Nahlásit
BarbaraBii
my se s přítelem akorát bijeme do hlavy
Vás měl bít ten veterinář. Čekat u štěněte týden při krvavém průjmu, než začnu něco dělat? To snad ne. Navíc mě udivuje, že lidi nemají v lékárničkách základní potřeby, jako je Smecta, peroxid, uhlí, atd atd atd. Ale co se divím, že ano, švagrová si pořídila mimino, dostalo průjem a ona netušila, že něco jako Smecta existuje a chtěla do kojence rvát Endiaron....
|
BarbaraBii
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2012 22:08
- Nahlásit
2 dny měla ve stolici kapičku krve, chovatelka nám řekla ať dáme dietu a počkáme 3-4 dny, že se to zpraví ...
|
Sízra Milanová
Člen |
# Zasláno: 29 Čec 2012 22:11
- Nahlásit
barus10
JDĚTE K VETERINÁŘI PRO BOHA, co asi jiného...já už na tyhle dotazy nemám nervy, asi těžko tady od počítače někdo pozná co mu je!!!
|
ajunka
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 15:08
- Nahlásit
barbara no tak to byste měli být po hlavě ještě i chovatelklu týdení prujem u štěněte muže zpusobyt problémy i do budoucna- týden stěně bylo bez adekvátní výživy- vitaminy, minerály což je dost an to aby to klidně mohlo zapřížinit- ruzné kloubní problémy
|
Adiddaska
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 17:03
- Nahlásit
BarbaraBii
já uplně nerozumim tomu, co vám brání jet k vetovi??
|
jindra 22
Člen |
# Zasláno: 30 Čec 2012 17:23
- Nahlásit
Všichni maj pravdu. Valit k vetovi a to co nejdřív. Proč ho necháte trápit? A taky, čím půjdete později, tím vás to může stát víc peněz.
|