Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / přetržený křížový vaz - operace
Autor Zpráva
Vellunka
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 13:19
- Nahlásit

Ahoj,
s pejskem nás čeká operace předního zkříženého vazu v koleni. Nyní se rozhodujeme jakou metodu operace zvolit a ke komu na operaci jet. Zajímalo by mě, kdo si tím prošel, jestli mi může dát informace jak to probíhalo, u koho, jakou metodou atd. a taky by mě zajímala cena toho zákroku. Jestli se to výrazně liší?
My byli na vyšetření u pana doktora Musila v Českém Brodě, ale ten by nás na operaci mohl vzít nejdřív za tři týdny (dovolená) a pes už nyní má ten vaz přetrhlý měsíc, tak nevím jestli čekat. A nebo jsme zvažovali jet do Brna k prof. Nečasovi.
V Brodě je cena za operaci metodou TTA kolem 22.tis. a v Brně jsem slyšela, že to stojí dvojnásobek...?
Všechny diskuze, co jsem tu na toto téma našla jsou 5 let staré, proto se ptám znova.
Děkuji za odpovědi.

brookbank
Člen
# Zasláno: 16 Čec 2012 14:24
- Nahlásit

Ahoj, poradím ti se v Brně obrátit na MVDR Weidenhofera, odkaz http://www.veterinabrno.cz/products/mvdr-tomas-wei denhofer/ . Před časem jsem řešila ten samý problém, pan dr. je velmi vstřícný a ochotný vše vysvětlit. Cenu operace pro 30kg psa (LR) mi stanovil na cca 25tis.

Vellunka
Člen
# Zasláno: 27 Čec 2012 12:48
- Nahlásit

Tak mame operaci za sebou. Jeli jsme nakonec do Brna na VFU k prof. Necasovi. Cela operce i s rentgeny, hospitalizaci a lecivem na dalsi dny vysla na 25.tisic. A musim celou kliniku pochvalit a doporucit, samo ze i prof. Necase. Mame to do Brna 300km, ale myslim, ze se vyplati tam jet i pres celou republiku. Operovan byl metodou TTA a dnes je to treti den od operace a nohu uz zacina lehounce naslapovat tak doufam, ze to bude kazdy den lepsi a lepsi

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání