Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / artroskopie
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 28 . 29 . >>
Autor Zpráva
Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 10:29
- Nahlásit

Jirikovo
Beru diazepan a je mi všechno jedno... Ne...
Ale, nějak už jsem si zvykla, že prostě nedokáže být v klidu, takže už to beru s rezervou...
Dneska ráno mě potvora dostala, když odcházím do práce, dám jí žrádlo, aby se zabavila a nečučela, jak odcházím. Jenže jsem nepočítala s tím, že mám namrznutý auto přímo před oknama, takže zatímco já jsem škrabala auto, Sára začala štěkat (nesnáší divný zvuky, co kdyby to byl ufoun) a pak vylezla zpod záclony a čumí na mě skrz okno, cože to tam ta hloupá panička dělá... No sousedi asi neměli radost...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 10:49
- Nahlásit

Jandula
kasli na prasky, dej si rum ...
a kdyz ji chces mit v klidu a Sara hlida ufouny, tak zaplat nejakymu mistnimu bezdomvci, aby cely den vydaval pred domem podezrele zvuky, ona bude stat u okna a bude mit v klidu klouby ... jen sousedi asi budou podavt hromadne stiznosti, ale predpokladam, ze diplomaticka imunita se vztahuje i na tyto pripady ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:20
- Nahlásit

Jirikovo
Já jsem ubohé ATP, bez diplomatické imunity a výhod... Takže hrozí vyhoštění...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:23
- Nahlásit

Jandula
aha, takze musis i platit pokuty za spatne parkovani, co? no a neslo by diplomatickou imunitu prosadit aspon pro Saru. treba rict, ze hlida ambasadu. potom by ji za ustavicne stekani nemohli prece vyhostit ...
no a kdyz by nemohli vyhostit psa, tak by nemohli vyhostit ani tebe protoze se o toho psa staras. tim padem by psi diplomaticka imunita presla i na tebe ... ja si myslim, ze za pokus to stoji a pokud ma pan velvyslanec rad psy, tak ti s tim urcite rad pomuze.
hele a zvou te aspon na recepce??

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:26
- Nahlásit

Jirikovo
Hele, a jak si vydedukoval, že dělám na ambasádě? V zahraničí dělá spousta lidí i mimo tyto ústavy...

Já parkuju podle předpisů, nepřekračuji rychlost, nejezdím opilá atd - takže já pokuty neplatím...

Recepce mi stačí ta naše vlastní, tlachání o ničem a všichni si tam cpou papule, protože je to zadarmo...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:28
- Nahlásit

Jandula
dedukce ... ale jinak jsme tady nedavno vedli debatu o tom, jak je uzasne pracovat pro stat ... tak jsem si to z toho tak trochu odvodil.
a nekdy bych te chtel potkat na silnici. cloveka ktery jezdi vzdy podle predpisu jsem asi jeste nikdy nepotkal. teda kdyz nebudu pocitat sebe a dva svy kamarady, kdyz jsme ted vyrazili autem na fotbal do Norska. snad poprve v zivote jsem i na volne dalnici uprostred hluboke severske noci dodrzoval veskera omezeni tykajici se rychlosti ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:32
- Nahlásit

Jirikovo
dedukce - tak to jsem nikdy neuměla. Z debaty o pracování u státu jsi nemusel vyvodit to, že dělám tam kde dělám...

Ok, přiznávám, když jedu do ČR a už chci být doba, tak mi noha na pedálu občas přišlápne (ale dělá to mrcha sama) a jedu na dálnici nějakých 150 km/h. Ale s parkováním se bojím, aby mi auto neodtáhli - to se tu stává i diplomatům...

Garfield
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:38
- Nahlásit

Jandula
No já v Republica Hrvatska docela přispěla do státního rozpočtu za rychlost... Myslím, že z toho teď postavili novou školu.

A v Republica Österreich to samý, akorát tam to bylo o dost dražší, takže za to vytvořili aqapark.

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:41
- Nahlásit

Garfield
Jo jo, Chorvati nemaj český řidiče rádi, resp. se jako s českejma nedá smlouvat. Prostě zaplatíš a jedeš, jak oni říkají: nema pregovora!

Když mě minule zastavili Rakušáci, tak jsem se třásla, jelikož moje němčina je mizerná, resp. rozumím, ale nemluvím, ale naštěstí jim stačilo vidět čokla na zadním sedadle a narvanej kufr, z něhož polovinu zabíralo 15 kg žrádla...

Bora
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:52
- Nahlásit

Tak při pátku (a po svátku) vidím, že alespoň tady je nějaká zábava! Zdravím rekonvalescenty!

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 11:58
- Nahlásit

Bora
ahooj, rekonvalescenti zdraveho psika a jeho panicku... Jak jsi mohla číst, zdárně spějeme do Bohnic.
Jak to bylo u vás? Potřeba běhat, skákat, vrhat se na lidi a vůbec všechny zakázaný činnosti?

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 12:19
- Nahlásit

Jandula
asi nemas moc velky auto, kdyz pulku kufru zabira 15 kilovej pytel zradla, vid?
to ja se musim pochlubit, jedina cudzina, kde jsem platil pokutu bylo na slovensku a diky mym uzasnym jazykovym schopnostem jsem to s panem usmlouval na 100 SK, platil jsem v ceskych a mel jsem jenom tisicovku (oni nemeli drobny) a pak v mincich sedesat kacek, tak jsem dosatal blocek na 100 Sk a zaplatil sedesat nasich kronen. neni nad to, kdyz mame silnou menu ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 12:59
- Nahlásit

Jirikovo
No jo, Corsička je maličká...

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:01
- Nahlásit

Ahoj všichni!
Koukám, že tady to dnes žije. Já na skákání rezignovala.Thorin dnes vylezl předníma na schod, tak jsem na něj zařvala dolůůůů! A jako poslušný pejsek se vymrštil tak do 2m výšky a dopadl přímo na přední

Včera jsme si udělali první výlet, popojely jsme si autem 2km k Jevanským rybníkům a ve sněhové vánici jsme se tam prošli.Thorin byl sice na udidle a procházečka to byla kratičká, ale Thorinkova radost neznala mezí, už má té naší ulice asi plné zuby

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:03
- Nahlásit

Jandula
hele a kdyz vezes v Corse Saru, tak asi ve zpetnem zrcatku toho moc nevidis, vid? mimochodem, otazka i pro ostatni, jak prevazite pesany v aute? mate je nejak pripoutany, nebo maji volny pohyb po zadni sedacce? ja preferuju druhou variantu, ale minule nas to malem stalo zivot, nebot pri 150 na dalnici se Ronie najednou po mne zastesklo, postavila se na operadlo predni sedacky a olizla mi krk. jelikoz jsme byli v aute sami a ja ji zrovna nekontroloval, tak jsem se tak lekl, az jsem ohrozil nekolik dalsich ucastniku silnicniho provozu ...

Jumi
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:06
- Nahlásit

Já ho nechávám běhat po zadním sedadle volně, ale jelikož nemám dálniční známku, tak po dálnici nejezdíme.Prý ale při nehodě tě pak letící pes může i zabít a pro něj to asi taky není nejbezpečnější,takže o pásech celkem uvažuju, ale to budu muset nějak upravit tu autodeku co jsem mu koupila.

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:22
- Nahlásit

Jumi
Ahoooj, to jsi na tom podobně, já včera v rozpoložení - po půl roce po squashi - jsem si neuvědomila, že jsem Sáru nechala sejít schody dolů... Takže řeším jen to, že se jí snažím zklidnit, protože 2 metry když začne skákat je málo...

Jirikovo
Sára je prťavá... a nemá tendence lézt ke mně, leží nebo sedí a čučí. Jinak jsem koupila autodeku, která se upne za zadní opěrky a přední, takže pes, i když letí, tak se zasekne, protože to vypadá jak takovej půl tunel...

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:25
- Nahlásit

Jumi
Jinak koukám, že p. dr. Vlach už rezignoval na naše příspěvky a ani nám nenadává, čekala jsem srmšť, když jsme psaly, jak je těžký ty naše pošuky udržet v klidu...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:25
- Nahlásit

Jandula
tak tu deku asi budu pri svem zpusobu jizdy taky potrebovat. predpokladam ze diky ni neni mozne poslat psa na zem mezi sedacky pri neocekavanem prudkem brzdeni, kdyz ten magor v aute pred tebou nerespektuje fyzikalni zakony a nedba na jiste vlastnosti pohybujicich se teles, zejmena pak na setrvacnost ...

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:29
- Nahlásit

Jirikovo
koukni na www.mikra.cz

nějak tak, jak jsi to popsal - v zásadě to funguje, rozhodně lepší než pásy pro psa, ty se dle mýho musejí tomu psovi zaříznout do kožichu...

Bora
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:32
- Nahlásit

Jandula
u nás byla domácí rekonvalescence hodně v pohodě. Dastyho jsem vždy polžilana bok (povel Hajíííí) a masírovala loket nějakým gelem, už nevím jak se to jmenovalo. Cvičení bylo taky v pohodě, pes si nechal cokoli líbit. Jako domácí zábavu, bohužel jedinou, měl malé gumové kolečko, které neustále žvejkal. Horší bylo, když už ho rozkousl a pak s ním v tlamě neustále mrskal, stejně jako to dělá s hadrem či peškem. To vrtění by ještě tak nevadilo, ale on to kolečko čas od času vyhodil do vzduchu a samozřejmě ještě za letu chytal, takže doskakoval na obě přední. Z toho jsem šílela. Jinak od té doby máme skvělé přetahovačky o gumové věci, protože mi je doma dodnes cpe do ruky a vyžaduje přetahování. Zrovna včera v noci jsme touhle hrou úspěsně budili přítele, protože pes u toho krásně nahlas vrčel
Venku chodil na 8-mi metrovém samonavíjecím vodítku, ale celkem hrůza, protože na kraji trávníku se mi nevyvenčil a když šel kus dál, tak táhl jako osel a samozřejmě nejvíc zabíral předníma aby se dostal až k tomu pachu, který byl zrovna z jeho dosahu Samozřejmě kde mohl, tam se rozeběhl, což na zmrzlé zámkové dlažbě mělo neblahé následky pro moji kostrč! Jinak venčit jsem občas jezdila autem a mimo dosah psů, protože provokace ke psím hrám bych těžko zvládla. V autě pes jezdí vždy v kufru, máme kombi, když jsem ještě měla starého peugeotka, tak jezdil na zadních sedačkách a v klidu ležel.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:33
- Nahlásit

Jandula
jenze jak znam Ronie, tak by toho vyuzila jako splhaciho prostoru, kterym se da z jejiho pohledu pomerne bezpecne a nepozorovane priblizit k panickovi a vydesit ho k smrti jemnym kousnutim do ucha, popripade steknutim z maximalni vzdalenosti 2 cm

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:37
- Nahlásit

Bora
jsem ráda, že nejen ta moje potvora takhle blbne... ostatní psi provokuje, snaží se jim pobíháním okolo plotu zničit nervy stejně jako mně...

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:39
- Nahlásit

Jirikovo
tak to máš smůlu... tohle dělá kamarádky pes a je pravda, že já jsem z něj na nervy... Jednou jí vyskočil v Mariboru z auta, když stála na křižovatce a měla otevřený okno u spolujezdce... štěká taky velice nepředvídatelně... Já odmítám řídit, když jeden i její pes...

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:43
- Nahlásit

Jandula
nejhorsi na tom je, ze na tech dlouhych cestas nekdy i zapomenu ze ji mam v aute. ona si spi na zadnich sedackach a ja o ni vubec nevim. pak se probudi, priplazi se za moje ucho a stekne. no to potom zastavim a hledam nejblizsi benzinku s fungujicim zachodem nebo aspon sprchou, abych tu spoust ze sebe smyl ...

Garfield
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:47
- Nahlásit

Přímo zbožňuji tu ostrou bodavou bolest a dlouhodobé pískání v uchu poté, co mi štěk štěkavě štěkne v přímém přenosu přímo do ušního boltce. Pošušňáníčko pro gurmány!

Jandula
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:50
- Nahlásit

Jirikovo
Ty si komik... Jooo, měl sis pořídit flegmouše jakýho mám já... anebo nejezdit na delší cesty...

Hanna
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:50
- Nahlásit

Ahoj,naši psi v autě neštěkají,zaplatpámbu,ale deerhaundka nám taky jednou vyskočila ze stojícího auta na křižovatce a to prosím oknem na straně řidiče.Z toho plyne,že člověk má strašně pomalý reakce oproti psům..
H

Hanna
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:53
- Nahlásit

TO GARFIELD

Jestli seš ještě tady někde na diskusi,mohla by ses mrknout na téma proměny,mám tam na tebe otázečku..
dík H

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 18 Lis 2005 13:53
- Nahlásit

Jandula
ja si porizoval flegmouse. ta pani z utulku tvrdila, ze oproti braskovi je tahle mala roztomila fenka naprosto klidny pejsek ... kdyz jsem ji tam vezl nedavno ukazat, jak povyrostla, tak z ni byl mimo cely utulek ....

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . 17 . 18 . 19 ... 28 . 29 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání