Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Nádor lymfatických uzlin
<< . 1 . 2 .
Autor Zpráva
Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 23:02
- Nahlásit

Vlčáčková
Tak to bylo rychly. Stejne tak hodne rozumny rozhodnuti.
Je mi to lito, zapalim ji svicku. Drz se.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 23:21
- Nahlásit

Fifi
Připadám si ale jako vrah. Protože ten její boj na konec vůbec nevypadal hezky.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 23:26
- Nahlásit

Vlčáčková
Připadám si ale jako vrah.
Tak to neber. Hezky ten konec vypada malokdy. Ber to tak, zes ji ulevila od dalsich bolesti.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 23:31
- Nahlásit

Fifi
Dopoledne ještě dobrý - jedla, chodila. Ale odpoledne odmítala jídlo, ani odměny, které jsem jí rozsypala v autě, už nesnědla. Jen si vzala u veterináře takovéto sušené maso. Přesunula se mi z centra dění, kde hlídala žrádýlko, do klidnějšího místa a koukám, že jde celá shrbená a pak si dlouho nemohla lehnout, protože tu pacičku s tou boulí držela stále nahoře. Tak jsme jeli, no.
Na veterině se nejdřív zamotala, ale pak se docela rozchodila. Byla však vidět, že to není dobrý.
Blbý je, že měla stále o všechno zájem. Lidi na chodníku otravovala o pohlazení jako vždycky, očuchala se s pejskem. Na hovno, no.

Fifi
Člen
# Zasláno: 3 Zář 2014 23:42
- Nahlásit

Vlčáčková
Blbý je, že měla stále o všechno zájem. Lidi na chodníku otravovala o pohlazení jako vždycky, očuchala se s pejskem. Na hovno, no.
Vis, ale to je presne ta hranice. Kdyz nechas psa odejit jeste v dobe, kdy to je stale on... A ne lezici troska, jen drzena na lecich, kvuli sobeckymu pocitu cloveka, ze se s nim nedovede "jeste" rozloucit, ceka, jestli pejsek sam nejak neumre...
Takhle presne ja beru uctu k tomu psimu stvoreni, ktery ti delalo radost a spolecnost x let, ze ho nenecha clovek rozpadnout se na atomy lekama do neceho, co uz ani davno toho partaka nepripomina.
Takze, jeste jednou, byla si statecna a udelalas to nejlepsi mozny. A vim, jak moc odvahy tohle vyzaduje. Tak, prestan si nadavat, vycitat. Pochval se, zes to zvladnula, ac to ted zni paradoxne.

Fajka
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 01:22
- Nahlásit

Vlčáčková
...to je mě moc líto, že to bylo takhle rychlé
držte se pani a nic si nevyčítejte...jak píše Fifijová, ušetřila jste jí moc utrpení...

kachna_
Člen
# Zasláno: 4 Zář 2014 06:29 - Změnil/a: kachna_
- Nahlásit

Vlčáčková
Blbý je, že měla stále o všechno zájem. Lidi na chodníku otravovala o pohlazení jako vždycky, očuchala se s pejskem
Hele my jsme takhle jeli s Milčou třikrát.
Fakt jsem, na základě svých zkušeností, přesvědčená, že jsi udělala to nejlepší, co jsi mohla, a že nastavování života chemoterapií, zejména u seniora, není dobrá cesta. Myslí si to i Michal a myslím, že už i mamča.
Je mi to moc líto.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 6 Zář 2014 02:36
- Nahlásit

Díky všem.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 14:18
- Nahlásit

Každopádně to vet viděl stejně nejpravděpodobněji tak na den či dva, než by měla už větší bolesti.
Vlčáčková
promiň, není to osobní, s Tebou to přímo nesouvisí nebo spíše nepíši to jako reakci pro tebe či vůči tobě.
Snad ti je již lépe v tomto ohledu¨po tom roce.

ALe zaujala mě ta myšlenka veta .... protože je to typický nejen pro vety, ale i pro doktory a typicky typický hlavně v oblasti nádorů...dokonce je to až moderní ,..... jak voni uměj předpovídat pravděpodobnosti a termíny něčeho, co vlastně vůbec nevědí, co je a neuměj to léčit, ale věděj jak to bude. A nám ofcím to jaksi vůbec nevadí ani nepřijde divný.

zbrnd
Člen
# Zasláno: 27 Říj 2015 14:23
- Nahlásit

kachna_
nastavování života chemoterapií,
to neni dobra uvaha, chemoterapie MUZE pomoci spise bych videl zasadni problem ve stavu, kdy nikdo vlastne nevi, jaka je sance na to, ze pomuze at uz chemo ci neco jineho .... a to je myslim prave zaklad problemu...vetsinou totiz nikdo opravdu nevi ... jen nekteri veti ci doktori lzou a tvrdi, ze s pravdepodobnosti xyz vedi ...a jaksi bohuzel dokud si ovce neuvedomi, ze jsou jen a pouze v naproste vetsine pripadu potencionalnim generatorem zisku ...tak lip nebude ...

<< . 1 . 2 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání