Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / límec po operaci
Autor Zpráva
Maya
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:26
- Nahlásit

Nevíte někdo jeslti opravdu fungují tyto límce?
http://www.granulky.cz/limec-ochranny-nafukovaci-c omfy-collar-4-4255cm-p-3243.html?cPath=259
http://www.granulky.cz/limec-ochranny-bez-kornoutu -c13-p-6019.html?cPath=259
Více by se mi líbil ten nafukovací, ale je to pro psa po kastraci, tak nějak nejsem úplně přesvědčená, že by mu to zabránilo olizovat si bejvalý kulky.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:29 - Změnil/a: Jebloň
- Nahlásit

Maya
My měli tenhle.....přišel mi dobrej,ale i tak jsme nakonec skončili na něm + satelit,páč pes se k jizvě po kastraci dostal.

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:41
- Nahlásit

Jebloň
Fakt se s tímhle dostal až na jizvu po kastraci??? Tak to jsi mě moc nepotěšila, já se právě chtěla vyhnout tomu satelitu.

Jebloň
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:46
- Nahlásit

Maya
Fakt se s tímhle dostal až na jizvu po kastraci???
Bohužel jo a ještě si s tím nabral večer vodu a do rána měl pod límcem hot spot jako prase.
On měl navíc jizvu i na břiše,páč druhý varle bylo uvnitř a rozlízal si to úplně strašně.

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 22:54
- Nahlásit

Jebloň
No u nás to budou jen kulky, na břiše naštěstí nic, ale s tou vodou, to mě nenapadlo, na to by byl fakt lepší ten nafukovací, ale taky se mi to zdá celkem nejistý. Tak teď fakt nevím. Chtěla jsem ho ušetřit satelitu, protože s tím nevleze do boudy a doma mi celou noc nevydrží

andulicka
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 23:09
- Nahlásit

vykastrujte čipem a nebude potřeba límec

Maya
Člen
# Zasláno: 14 Říj 2011 23:10
- Nahlásit

andulicka
jak čipem?

makrel
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 07:26
- Nahlásit

Maya
my měli ten první co máš na odkazu a dobrý, akorát se musí dost nafouknout.nemyslím si, že by se přes to dostal na bývalé kulky

stetisek123
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 09:41
- Nahlásit

Maya
jak čipem?
andulička měla na mysli čip, který pomáhá k dočasné chemické kastraci psa. Nevím, proč kastruješ,ale rakovinné zvrtnutí kryptorchismu tohle nemůže vyřešit.
Nás to taky čeká, kuličky údajně máme podkožně, ale co jsem koukala tak skoro u hrudní kosti, což vůbec nechápu. Když už jsme u tohohle tématu, můžu se Jebloň zeptat, na kolik tě to vyšlo, ta kastrace?

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 10:18
- Nahlásit

stetisek123
můžu se Jebloň zeptat, na kolik tě to vyšlo, ta kastrace?
Kastrace jako taková skoro míň než následná léčba.
Měl jen jednu kulku uvnitř,ale hodně blbě schovanou a druhou,venkovní hodně zvětšenou.Kastrace samotná vyšla na 2350,-.Jenže pak bylo další šití po rozlízání,dvoje ATB,hot spot,další léčba....no celkově sme tam byli asi za bůra.

Eninka
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 11:07
- Nahlásit

Maya

http://www.zpflorence.cz/ortopedicke-pomucky/krcni -limce/961-limec-krcni-anatomicky-101.html

já jsem použila tento krční límec po kastraci a nikam se s ním nedostala, je přitom ze sajícího materiálu, takže žádný opruzeniny a tak nevzniknou, je dost pevnej a přitom měkkej a pohodlnej, používám ho vždycky když je potřeba, aby pes nikam nedosáhl, vetka mi ten nápad pochválila, a není to drahý, dá se to prát atd.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 11:36
- Nahlásit

Jebloň
předpokládám, že na té fotce je nějakej pitík? Takže váhově asi k nám (35 kg)? Narkoza byla řízená?
Mně vet řekl částku společně s RTG předních nohou částku 5 tis, tak přemýšlím, co bylo tak drahý

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 11:46
- Nahlásit

stetisek123
předpokládám, že na té fotce je nějakej pitík?
Csssss....to je boxér a bez 1kg měl 40kg.
A narkoza byla inhalačka.Jenže vetové na malým městě mají prostě ceny jinde a my už máme asi i množstevní slevu.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 12:00
- Nahlásit

Jebloň
šiš! pardon, panu Boxíkovi se omlouvám!
A díky za upřesnění!

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 12:01
- Nahlásit

Jebloň
stetisek123
mě vychází kastrace psa na 800,- u velkého a 600,- u malého . Ale mám teda velkomnožstevní velkoslevu . U obr psa Dýdžeje s jednou kulkou v břiše jsem platila 1200,- včetně rozpitvání té břichokulky co už nebyla kulka, ale nádor

Jebloň
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 12:33
- Nahlásit

Biluška
včetně rozpitvání té břichokulky co už nebyla kulka, ale nádor
Jo,to sem tam zapoměla.....byla v ceně i hystologie obou kulek.

stetisek123
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 15:02
- Nahlásit

Biluška
kam jezdíš odkulkovávat?

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 15:11
- Nahlásit

stetisek123
Město Albrechtice, MVDr. Galuszka

stetisek123
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 16:11
- Nahlásit

Biluška
no, to máme krapítek z ručky :-D

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 16:20
- Nahlásit

stetisek123
no, to máme krapítek z ručky :-D
no to máte

stetisek123
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 16:50
- Nahlásit

Biluška
sem si myslela, že když si byla v Jílovom, tak že si ze blízka :-o

Biluška
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 17:17
- Nahlásit

stetisek123
ne ne, jsem z Oryjentu, ale jezdím pracovat po celé republice takže jsem v zásadě všudezdejší

Maya
Člen
# Zasláno: 15 Říj 2011 18:20
- Nahlásit

Eninka
Díky za tip, ale s tím se fakt neohne když ten pes moc chce? Já jen že ty psí jsou vyztužený plastem a tenhle ne.
makrel
Díky za info.
No v pondělí to budu muset obvolat, kde by byli schopní to poslat ihned, jde už v pátek, kastrujeme z důvodu zvětšený prostaty s cystama, takže je to trochu narychlo. Na cenu jsem se zapomněla zeptat.

petra b
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 19:56
- Nahlásit

http://www.psihratky.cz/hracky-pro-psy/eshop/7-1-P ECE-O-PSA/0/5/598-Nafukovaci-ochranny-limec-pro-ps y-ve-velikosti-L

Maya
Člen
# Zasláno: 17 Říj 2011 22:53
- Nahlásit

petra b
Ten taky vypadá dobře, já už mám objednaný ten Comfy collar, tak doufám, že se osvědčí, za ty prachy by měl, jen jsem zvědavá, jak s tím bude spát, když bude mít kolem krku takovou pneumatiku.

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání