| Autor |
Zpráva |
Beenee
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 19:03
- Nahlásit
Víš, čím krmíš svého psa?
http://www.retrieversport.cz/cs/zpravodaj/vis-cim- krmis-sveho-psa/
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 19:05
- Nahlásit
Beeneejeeee,skoda,to je pro me daleko,i by me to docela zajimalo.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 19:06
- Nahlásit
Hihi,velký odpůrce Sehnerový,škoda,že je Zlín dost z ruky
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 19:08
- Nahlásit
jana33no je to skoda,pac bych se aspon poucila a dozvedela se jeste neco noveho.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 19:10
- Nahlásit
nemethova5
tak třeba někdo půjde a bude informovat
|
nemethova5
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 19:11
- Nahlásit
jana33to by bylo jako fajn,deckaaaa jedte tam nekdo!!!!
|
Beenee
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 19:40
- Nahlásit
Někdo tam určitě pojede. Jestli budu mít do té doby auto, tak pojedu určitě. Nebo se domluvím a vyrazím společně s někým.
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 19:46
- Nahlásit
Beenee
Tak udělej výpisky
|
Beenee
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 19:56
- Nahlásit
To se lehce řekne, těsnopis už jsem zapomněla. )))
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:09
- Nahlásit
hele a zrovna 11.6 chcu do otrokovic na bluegrasovou kapelu COP tak ze bych to spojila ?
a vy jste pro, nebo spis proti? ja o tom cloveku nikdy neslysela, tak jestli vas to vazne zajima, nebo vas to zajima proto abyste se meli nad cim pobavit?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:14
- Nahlásit
Beenee
Tss,to já taky,ale ze Sehnerový jsem dělala poznámky já a pak je poskytla polovině cz-psa
cernej caj
Já ho neznám,ale vím,že to byl odpůrce sehnerový, po té její poslední přednášce v Praze vedl s ní a s pořadatelem té přednášky plamenou korespondenci,nakonec měl mít se Sehnerovou na stejném místě nějakou diskuzní přednášku,ale z toho už bohužel kvůli zdravotnímu stavu paní Sehnerové sešlo
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:16
- Nahlásit
Těsnopis jsem ani nikdy neuměla, ale mám šikovného strýčka Googla
https://docs.google.com/fileview?id=0B-hl2TOk5YfSM WY5Mzg4MzYtYWM3Yy00M2Y1LTljNGQtYzIwZWM0ZTk0MTg0&hl =en
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:17
- Nahlásit
jana33
bohužel Sehnerovou neznám, předpokládám, že bude dobrá?
|
jana33
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2011 20:20
- Nahlásit
Dines
No,z toho moc přesnejch informací,co konkrétně bude říkat,nevím. Že má pes tolik a tolik zubů,je potřeba číst etikety na granulích atd. to víme,ale předpokládám,že tohle je kostra přednášky.-)
cernej caj
Sehnerová byla autorka knížek o přirozené výživě psů, o psech obecně,zvlášť pak o pastevcích atd. Moc hodná a milá ženská
|
Beenee
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2011 11:16
- Nahlásit
Pan veterinář přislíbil, že každá jeho přednáška je originál. Přednáška se bude týkat témat vypsaných v letáčku. Bohužel sem neumím vložit fotku. Ale témata jsou jiná, než v prezentaci.
Témata z letáčku:
- Co hledat ve složení analýze krmiva.
- Krmiva Grain Free, All Life Stages.
- Otimální množství vitamínů.
- Konzervování (vitamínem E), BHA a BHT.
- Výběr krmiva pro redukování hmtností psa.
- Co lze doma přidávat do misky se suchým krmivem.
- Konzervy pro psy.
- Pamlsky.
|
andulicka
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 00:34
- Nahlásit
určitě je fajn si poslechnout různé názory...Dr. Špruček je šikovný a ten odkaz na přednášku je výborný...ale vygooglila jsem si i Dr. Srhnerovou a také má logický přístup...takže buďto bacnu každý den zajíce a předhodím ho psovi aj s chlupama, jak se říká, nebo mu dám kvalitní granule...já zvolím druhou variantu, protože je pohodlnější...ale mít tak zaječí farmu, tak krmím tou první ovšem otázkou zůstává, jestli by mi po zdrhnutí psa ještě zbyla nějaká farma, nebo by se pes obsloužil sán
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2011 08:49
- Nahlásit
andulicka
jestli by mi po zdrhnutí psa ještě zbyla nějaká farma, nebo by se pes obsloužil sán
Krmíme často kuřecí a kachní hlavy a pařáty, když se zabíjí, a můj milej hafan neublíží ani dvoudenním kuřátkům Přidala bych fotku, ale momentálně nevím, kde mám kartu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 09:07
- Nahlásit
tak protoze nakonec do otrokovic na festak pojedu autem a ne vlakem, tak dost tu prednasku vazne zvazuju. akorat neumim psát, sem snad od střední zápisky netvořila
|
Vero
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:37
- Nahlásit
cernej caj
Tipuju, že se tam dovíš, proč nekrmit masem, ale granulema. Ale třeba mám mylný dojem.
Jinak mě by zajímalo redukování (resp. kontrola) hmotnosti koček, pokud to nebude jen o psech, ale i kočkách, jak zní název tématu...
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:42
- Nahlásit
Jé, ono je to ve Zlíně? Jsem se předtím nedívala, kde to je.
Musí se přihlašovat předem?
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 11:48
- Nahlásit
cernej caj
akorat neumim psát
prooooooooooooooooooomiiiiiiiiiiň náš milý analfabete
heheheééééé,
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:02
- Nahlásit
pawLINka
vypadá to, že jo...
Vero
tak taky názor, že jo. třeba kočka u nás má většinou granule občas dopněný masem, každej den jak psům jí to určitě nechystám. I když mi teda s váhou problémy naštěstí nemáme i když je Žigul kastrát
PetraK
tak podepsat se zvládnu ale
vypsat rychle větu, nedejbože několik za sebou je asi nereálný
|
PetraK
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:12
- Nahlásit
cernej caj
tak podepsat se zvládnu
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:14
- Nahlásit
PetraK
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:27
- Nahlásit
A kdo teda jede?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:39
- Nahlásit
pawLINka
já nad tím vážně uvažuju
|
pawLINka
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 12:49
- Nahlásit
cernej caj
Z kama jsi?
|
cernej caj
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 13:01
- Nahlásit
pawLINka
v podstatě Brno
|
Beenee
Člen |
# Zasláno: 30 Kvě 2011 21:15
- Nahlásit
pawLINka Musí se přihlašovat předem?
No bylo by dobré přihlásit se předem, páč když to nikdo neudělá a pak přijede 50 lidí neohlášeně, tak si nebudou mít kam sednout. Klidně napiš, že ještě na 100% neslibuješ, ale ať se s tebou počítá.
|
Beenee
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2011 12:10
- Nahlásit
Vero
Tipuju, že se tam dovíš, proč nekrmit masem, ale granulema. Ale třeba mám mylný dojem.
Takové téma na letáčku nevidím...
Vero
Jinak mě by zajímalo redukování (resp. kontrola) hmotnosti koček, pokud to nebude jen o psech, ale i kočkách, jak zní název tématu...
O toto téma zatím krom tebe nikdo neprojevil zájem. Pokud by zájem byl, pan doktor by přednášku uzpůsobil.
|