Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Veterina, o zdraví i nemocech psů / Prosba o radu _ mozkova prihoda
<< . 1 . 2 . 3 .
Autor Zpráva
Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 15:09
- Nahlásit

Velice záleží na zanačce granulí, ale levnější granule jsou poměrně hodně slané právě kvůli lepší chutnosti pro psy. ¨
Konkrétně Chicopee prošlo během pár let poměrně velkými změnami, podobně jako např. Anka, nebo Acana, je proto možné, že to co psu sedělo třeba před dvěma lety, mu teď sedět nemusí.
Jinak bych si teda rozhodně nedělala iluze o technologii výroby zvlášť levnějších krmiv. Třeba konzervy se vyrábí stylem - pytel kuřecích pařátů, pytel kuřecích hlaviček, dva pytle mouky, půl pytle soli - všechno zamíchat dohromady a na hotový konzervy se hodí jednou nálepka kuřecí, podruhý hovězí. Když to má bejt zvěřina hodí se do toho pár slezin, aby produkt byl pěkně červený

Maya
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 16:33
- Nahlásit

Eldoguero
U těch levnějších konzerv se nedivím. Ale když koupím třeba Porta21, tak tam je jen maso a sulc, žádný mletý apod. A s granulema to bude stejně, jsou takový i makový.

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 16:47
- Nahlásit

Maya
No však jsem to napsala, že záleží na kvalitě a značce. Když kupuju konzervy, tak třeba Eukanuba nebo německý Rinti, to je fakt maso, škoda, že je dělaj jen malý. Většina našich konzerv je to co jsem psala výše, navíc to dělá jeden výrobce a úplně v pohodě se na stejný konzervy lepí naprosto odlišný etikety

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 17:42
- Nahlásit

Psíček
Že ho zdravím.
To maso? Tak to já ho zas radši sním, event. zkrmím psům

Eldoguero
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 19:05
- Nahlásit

Psíček
jen abyste neostala vo hladu ....
šmarjá, snad né...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 29 Lis 2010 19:08
- Nahlásit

Psíček
ale chci být lepší, chytrý, chyrkterní, krásný a inteligentní třeba jako jbat.
To ale potom nebudeš Psíček, nýbrž Fena.

Maya
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 08:38
- Nahlásit

Vlčáčková
To ale potom nebudeš Psíček, nýbrž Fena

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 13:35
- Nahlásit

Psíček
ale chci být lepší, chytrý, chyrkterní, krásný a inteligentní třeba jako jbat.

to se ti v životě nepovede, chudáčku, ale naděje umírá poslední.

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 14:26
- Nahlásit

Psíček
Stále jsi se ještě neuklidnila?

Já jsem klidná, chudinko, copak pořád máš s tou nervozitou? Maminka byla neurotická? Nebo tety v děcáku?

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 18:02
- Nahlásit

jbat
Maminka byla neurotická?
A Ty by ses divila? Když měla Psíčka denně na očích?

jbat
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 19:22
- Nahlásit

Vlčáčková
Když měla Psíčka denně na očích?

bude asi hrozně hnusnej, ale o to nejde. spíš mě děsí ty pseudointeligentní a rádobyfilozofické řeči. na to bych neměla žaludek.

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 22:38
- Nahlásit

jbat
mě děsí ty pseudointeligentní a rádobyfilozofické řeči. na to bych neměla žaludek.
No právě!

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 30 Lis 2010 22:58
- Nahlásit

Psíček Překrucuj jak chceš. Já žádnou N. neznám a nijak jsem se k ní nevyjadřovala a vyjadřovat nehodlám.

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 09:11
- Nahlásit

Psíček
Myslíte to, když vaše komunita třeba vypráví o tom, jak Neessi postihly boží mlýny?
jedinej, kdo něco takového napsal, jsi ty.
snažíš se hezky, překrucovat, vnucovat lidem názory, vkládat jim slova do úst (klávesnice), ale všiml sis, že ti to už nikdo nežere? že jsi všem už jen pro smích? že kdybys odtud zmizel, nikomu bys nechyběl? tedy aspoň ne doopravdy...

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 09:16
- Nahlásit

Psíček
že někteří jsou zde pěkní pokrytci

fakt jsi mě rozesmál, opravdu.
jak se to říká? podle sebe soudím tebe...?
ty seš fakt mimo.

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 10:06
- Nahlásit

Psíček
Takže ono se to nesmí psát, ale přemýšlet tak je zcela v pohodě

ty víš, co si kdo myslí, jo? to není špatné know how, na tom bys moh zbohatnout. a koupit si vlastní foru a neotravovat tady. ))))

Btw nevím jestli jsme ti to už říkal, ale máš moc pěkný nick
neříkal, díky.

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 10:32
- Nahlásit

Psíček
aby jsi si to opět nepřebrala jako osobní útok

jako útok od tebe? co blbneš?
mně může urazit či naštvat pouze inteligentní člověk, takže ty můžeš být v klidu.

ty víš, co si kdo myslí, jo?
Samozřejmě za určitých okolností ano

zas ty tvoje k smrti nudné kecy v kleci...

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:26
- Nahlásit

Psíček
Já si naopak myslím, že tebe nemůže urazit vůbec nikdo.
V podstatě ti každý musí nutně lichotit.

to si myslíš špatně. může mě urazit člověk inteligentní a člověk, kterého si vážím. ani jedno se na tebe nehodí.

jbat
Člen
# Zasláno: 1 Pro 2010 13:45
- Nahlásit

Psíček
nepsala jsi to už?

ano, ale jelikož jsi na to zareagoval zase z cesty, radši jsem ti to zopákla.

víš co? mně jsi volnej. ale měl bys vědět, že těch tvých pár velmi nechutných příspěvků nikdy nevyvážíš ani stem těch řekněme rozumných... i když to možná víš, možná máš aspoň minimální schopnost sebereflexe.

měj se.

eva black
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:31
- Nahlásit

Ahoj vsichni, jen jsem Vam chtela rict, ze to Blecek vice mene ustal. Uz se postavi na nozicky. Na chuzi uz to neni skoro poznat, jeste mu moc nejde skakani a curani se zvednutou nozkou, ale to jsou detaily...
Pan veterinar rikal, ze se to spravi pry snad uplne, ale ze se musime pripravit, ze se to vrati drive nebo pozdeji zpet. A kazdy navrat bude horsi a horsi, az se to proste jednou nevrati ( Ale dostali jsme prasky na prokrveni mozku, koupili Bkomplex, koupili teply kabatek, aby nam nenastydla hlavicka... chovame se, ze uz jsme tak rozmazleny, ze i lezeme do postele (coz do minuleho tydne vubec nepripadalo v uvahu).
Vic nez se modlit uz udelat nemuzeme a tak nam drzte prosim vsichni palce.

Moc vsem dekuji za rady i podporu, krasny zasnezeny den z centra Prahy preje Eva

makrel
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:33
- Nahlásit

eva black
Uz se postavi na nozicky. Na chuzi uz to neni skoro poznat, jeste mu moc nejde skakani a curani se zvednutou nozkou, ale to jsou detaily... super zprávy. neřešte, jestli se to vrátí a kdy a užívejte si společných chvil....

jbat
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:35
- Nahlásit

eva black
Na chuzi uz to neni skoro poznat

ze uz jsme tak rozmazleny, ze i lezeme do postele
Toby spí v posteli od jeho první alergické reakce na očkování...

Držíme palce, ať je období klidu co nejdelší.

Hipík a Tonička a Rozinka
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 20:42
- Nahlásit

eva black

Milá Evo, díky za skvělou zprávu . Bála jsem se, že se sem už nebudeš chtít vrátit a hodně jsem na vás myslela.

Mám velkou radost, že je pejskovi líp

A jak napsala Makrel:neřešte, jestli se to vrátí a kdy a užívejte si společných chvil....

Dej mu za mě pusu na čumáček a všichni se držte

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 21:41
- Nahlásit

eva black
Blahopřeju a držím palce, aby se to už jen zlepšovalo. A aby se to nevrátilo.

kejtlin
Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 21:53
- Nahlásit

eva black
my potkáváme na procházce křížence, jezdí do naší obce s paničkou na návštěvu a taky ustál mrtvici, jen když běží, občas nahne hlavu ke straně, je mladý kolem 4 let neví se přesně, tak doufám, že Bleček se z toho taky dostane bez následků nebo jen s minimem.

Člen
# Zasláno: 2 Pro 2010 22:26
- Nahlásit

eva black

Evi, jěště jsem si vzpoměla na důležitou věc, na kterou jsem zapoměla. Napsala to zde Vlčáčková a nejsem si jistá, jestlis to zaznamenala:

Nejen, že je třeba dávat pozor na prochladnutí hlavy, ale i na přehřátí. Např., aby v zimě pejsek neležel s hlavičkou u radiátoru, v létě chránit před vedrem atd.

Jinak kritičtější dny, kdy je třeba víc pejska hlídat a nepřetížit ho, jsou stejně jako u lidí změny počasí, inverze atd.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 3 Pro 2010 08:52
- Nahlásit

eva black
hele nevim esi sem to psala semka nebo jinam..známá má ovčandu,která měla docela dramatickou mrtvičku cca v 10-11 letech...cape tady furt a její už přes 13 let

eva black
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 17:40 - Změnil/a: eva black
- Nahlásit

Ahoj vsichni,
dostanu se sem jen obcas a teprve ted jsem poradne procetla vsechny rady za tyden zpet. Myslim, ze jsme na dobre ceste. Blecek dlabe kazdy den vsechny prasky od veterinare, koupili jsme Bkomplex, koupili jsme teply kozisek /na leto mame doma nastesti klimatizaci/ a dekujeme vecer bohu za "kazde nove rano".

Blecek uz je skoro dobry. Venku uz to neni vubec poznat. Bydlime v takovem uzavrenem arealu a pri jeho "nemoci" jsem se snazila moc nevychazet mimo, protoze jsem mela strach aby mi neupadl nekam do silnicec a na voditku nam to moc neslo. Ted si to uziva zpetne a uz zase beha jako pomateny po ulicich za fenkama a je umeni ho klidnit. Doma mu to zatim moc nejde, protoze mame strasne kluzke drevene podlahy, takze se mu tam jeste obcas ty nozky zamotaji a schody do galerie jsou uplny prusvih, ale to rikal veterinar, ze mu nesmime dovolit ani do budoucna. Koupili jsme do predsine velky koberec misto pelisku, aby mel alespon nekde pevne neklouzajici misto a tam se mu moc libi.

Uz je to zase nas zlobivy pejsek. Ale uz nam to ani moc nevadi a jsme vlastne stastni kdyz zlobi... Je silene, jak si clovek spoustu veci uvedomi, az kdyz prijdou. No, snad tu snami jeste dlouho vydrzi i kdyby to zustalo tak jak je to ted, bylo by to super. A hlavne uz jsme pro priste alespon pripraveni na to, co nas ceka.

Moc Vam vsem dekuji za rady a preji Vam krasne svatky a hodne stesti a uspechu do Noveho roku.
Hipiku, Tonicko, Rozinko posilame packu.
A tobe psicku prejeme, abys nasel trosku vnitrniho klidu a lidske pokory...

Vlčáčková
Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 18:11
- Nahlásit

eva black
Tak ať je to jen lepší a lepší.

Člen
# Zasláno: 7 Pro 2010 20:02 - Změnil/a: Hipík a Tonička a Rozinka
- Nahlásit

eva black

Milá Evo, to jsou výborné zprávy

Uz je to zase nas zlobivy pejsek.
A to je dobrý znamení!

Všichni naši psi po prodělané nemoci byli chvilku malinko spratečci, stejně jako to chodí u dětí, byli v tu dobu středem našeho vesmíru, a z toho se musí vytřískat kapitál

Přeji Tobě a všem Tvým blízkým krásné svátky a spoustu štěstí, zdraví a lásky nejen v příštím roce

<< . 1 . 2 . 3 .
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání