Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Roxana
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 22:13
- Nahlásit

Fajka

Jj, at vse klapne

Peta Minami
Člen
- Nahlásit

Fajka
tak ja doufam ze kdyz se kamosi tak se budou kamosit porad

jo jinak k pani chovatelce nemam slov. Dnes me vydesil pocet jejich psu...

ankaras
Člen
- Nahlásit

Roxana
ahooj Tobě a Ayrišce taky jenom to dobré a hlavně pohodový rok 2009 a móóc zdravých štěníků, kteří snad dorazí

Fajka
čus taky pravda no ale neboj, ono to stejnak přijde

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 22:16
- Nahlásit

Peta Minami
jo jinak k pani chovatelce nemam slov. Dnes me vydesil pocet jejich psu...
jo to chápu to mě taky děsí....

ankaras
ale neboj, ono to stejnak přijde
ted jde o to co příjde.. snad už to nebude horší.... SNAD!

Vlk
Mrkni k Inu na Inugoju

inu
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 22:16
- Nahlásit

Fajka
a prvý toho ptáka vidím snad poprvý v životě
voni k nám lítaj akorát na zimu. Jestli je chceš někde vidět, tož musíš číhat pod jeřabinou Ale přiznávám, pro mě to dneska bylo taky poprvý

teda Mikoš to je pořádnej kus psa
to jsou jen mimikry

vlk
tendle:

Roxana
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 22:19
- Nahlásit

ankaras
Cauko Diky tez A podrbej Ayrinku za nezbednym usiskem
Co zubiska?

ankaras
Člen
- Nahlásit

inu
ty jo co to je???? já to nečetla asi pořádně, kde si ho viděla? ten je krásnej

Fajka
janís já teda fajuš neviděla v akci a tak, ale jak si jí na vycházce chytala a tak jak nech ayrinku, tak peta říkal že prej fajka si chtěla popoběhnout a ayrin byla zrovna vedle ale ayrinu nevnímala vůbec a ty si prej v tu chvíli jí to taky řekla a chytla, tak třeba jestli nemáš už ted hodně strach, ale nevim, protože ty jí znáš

Peta Minami
Člen
- Nahlásit

Fajka
Byla jsi tam u nich? Me by zajimalo jak to delaji. Ja mam co delat na prochazce se dvema kdyz jdu sama

inu
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 22:21
- Nahlásit

ankaras
todlecto se jmenuje brkoslav. V zimě to hojně zalítává do ČR, živí se to jabkama nebo jeřabinama či šípkama. Když to ale sežere zkvašený přemrzlý ovoce, tak se to opije a pak to špatně lítá..

vlk
Člen
- Nahlásit

Fajka
Mrkni k Inu na Inugoju
Tak jsem mrkla a tohodle ptáka teda taky neznám....a ještě navíc vožralýho....

inu
Mikouš je fešák, připomíná mi kámošky vodícího psa Cindu....

ankaras
Člen
- Nahlásit

Roxana
už vypadnul jak rádi jsme se se zubem rozloučili a ostatní už tam má v pohodě, takže dobrý , ted spí, je nějaká poslední dny unavená

inu
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 22:23
- Nahlásit

vlk
vono se to vožírá z hladu, ne z principu

Jojo, fešák to von je, ale jinak je to strašný zlobidlo Z celý dvouhodinový procházky mám asi tak dvě jeho nemázlý fotky

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 22:25
- Nahlásit

ankaras
nevnímala vůbec a ty si prej v tu chvíli jí to taky řekla a chytla, tak třeba jestli nemáš už ted hodně strach, ale nevim, protože ty jí znáš
No ona nevnímala páč nad ní permanentně visí hrozba mojí osobní inzultace A ona kolikrát dělá že nevnímá a ve vteřině letí po komkoliv kdo jde kolem takže ona potřebuje fakt pernamentně drezůru a občas připomenout že to moje NE furt platí A v akci jí snad ani vidět nechtěj... vlkodlak hadr...

Peta Minami
Od té doby co jsem si přivezla Fajuš tak ne.. víc jak rok a půl jsme vůbec nekomunikovali... myslíš že je možný aby někdo stihnul vyprocházkovat za den 20 psů + štěnda? Já nee ...

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 22:26
- Nahlásit

inu
vono se to vožírá z hladu, ne z principu
no joo každej notorik si najde výmluvu proč chlastat....,

ale jinak je to strašný zlobidlo
projdi se někdy se dvěma šibama, jestli tě přímo neodvezou do blbince, tak celež život budeš vykládat jakýho máš vzornýho pejsana...

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 22:26
- Nahlásit

Fajka
ty jo ale náhodou vypadala nejhodnější z dospěláků Fajunka je kvítečko, ale krásný a tim košíkem něco udělá?

inu
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 22:27
- Nahlásit

myslíš že je možný aby někdo stihnul vyprocházkovat za den 20 psů + štěnda? Já nee ...
Voni se přece proběhnou po dvorku, když se jim čistí kotce, né?

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 22:27
- Nahlásit

Fajka
vlkodlak hadr...
..voni ty šiby asi mají s akitama společného víc než si myslíme....

inu
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 22:28
- Nahlásit

vlk
tak to mi ty shiby budeš muset pučit, tady je nikdo nevede.. a pak je eště pučíme mojí mámě, vona mi to nechce věřit..

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 22:30
- Nahlásit

inu
jo jo pučím ti je příští rok před vánocema a vezmou to holky i stím vánočním úklidem..... ale pod stromek teda kup mamině poukaz na tři tejdny do lázní ať se vzpamatuje....

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 22:30
- Nahlásit

Fajka
To je fakt hruza. To uz nemuzu nazivat chovem. No a moje fenusky nejsou takovy vlkodlaci jako ta tvoje takze se snad snesou. Chari je hrozne hodna, klidna. Elza divoch divokej, ale zatim na zadnyho psa nevyjela ani na fenku.

Fajka
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 22:31
- Nahlásit

ankaras
ale náhodou vypadala nejhodnější z dospěláků
no dík za pochvalu... kdyby tam nebyl páníček tak to bylo lepší a víc v klidu ona furt měla pocit že musí za ním.. a taky po tom hárání je vždycky taková roztěkaná ...
Košem? no nemělaby .. maximálně modřinu ale já to zkouším jen vyjímečně a vůbec ne u mladších psů který by z ní dostali jisto jistě šok

inu
Voni se přece proběhnou po dvorku, když se jim čistí kotce, né ja ja

inu
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 22:31
- Nahlásit

vlk
no, vona pojede do lázní asi zasejc koncem listopadce, tak snad bude uklidněná preventivně

inu
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 22:32
- Nahlásit

Fajka
ja ja
a záhada je rozluštěna

No nic, dámy, dneska fotos asi zasejc nehrozí, tož jdu do limbu

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 22:34
- Nahlásit

inu
tak brou......

Fajka
Člen
- Nahlásit

Peta Minami
No a moje fenusky nejsou takovy vlkodlaci jako ta tvoje takze se snad snesou.
no tak to bud ráda.. i když vlastně Fajky mamina je vaše Charlotky babička takže ten gen jestli se tomu tak dá říkat tam někde bude

Já bych měla obavu z toho až si budou vyříkávat kdo tam bude výš... ale nechci tě strašit, to fakt nechci!

Peta Minami
Člen
- Nahlásit

vlk
U nas na sidlaku chodi 2 shiby a porad na navijecim voditku. Chari se ta jedna nelibila tak na ni vyjela. Aleč to byla jeste stene a nesocializovana. Po absolvovani psi skolky ma rada vsechny pejsanky a dokonce si s fenkama hraje radsi protoze ji neotravujou.

A ta druha nas radsi bere obloukem. Je pry trosku napadaci.

vlk
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 22:36
- Nahlásit

Fajka
když si to ze začátku vyříkávaly šiby rozháněla jsem je smetákem a mydlila ve svářečských rukavicích.....

ankaras
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 22:37
- Nahlásit

Fajka
no , já bych se o Ayrin nebála viděla si jak se Corry nelíbilo že její páníček hladil ayrin a pak po ní vyjela? a viděla si co naše mladá? místo aby se lekla tak na vteřinu vyjela taky je to naše bojovnice dneska byla prvně ve městě
- jinak smahneš mi ty fotky ?? byla bych vděčnosta

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 22:37
- Nahlásit

Fajka
To uz probehlo hned druhy den rano. Chari se nezda, ale pekne ji to nandala a je to vyreseny. Svalila ji na zem a zalehla a bylo rozhodnuto. Pani Fiserova nam radila, ze je mame nechat aby si to vyrikaly.

Peta Minami
Člen
# Zasláno: 2 Led 2009 22:39
- Nahlásit

inu
Dobrou!! Sladke sny o stenatku.

<< 1 ... 333 . 334 . 335 . 336 . 337 . 338 . 339 . 340 . 341 . 342 . 343 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání