Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Štěňata a štěňátka / Americká akita, Akita inu, Shiba inu a spol.
<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 690 . 691 . >>
Autor Zpráva
Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 12:38
- Nahlásit

Ahojda já taky nějak nestíhám

Ariška
jsi tu? Snad vás nebudu zítra zdržovat, hodilo by se mi to 14:00 a dál, ale záleží taky na vás
Já sem si to tak myslela že nejdřív kolem té druhé Když tak se dohodnem během zítra dopoledne podle počasí, kdyby pršelo a bylo moooc hnusně tak to přešoupnem třeba na příští víkend

Ariška
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 12:52
- Nahlásit

Fajka
určitě, jsem flexibilní, kdyžtak pošli sms s časem a já zareaguju

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 12:54
- Nahlásit

Ariška
Jasně kdyby bylo počasí alespoň tak, jak je dneska

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 13:03
- Nahlásit

Fajka
kdyby bylo počasí alespoň tak, jak je dneska
teda nevim jak u vás, ale tady prší už od rána a je pekelně hnusně

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 13:06
- Nahlásit

Janiii
achooj, no u nás je právě docela hezky neprší nefouká ani moc velká zima nejní tak né že mi sem to hnusně pošleš !

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 13:17
- Nahlásit

Fajka
co pošlu, ale abych to tam s sebou zítra nepřivezla
jedem nakonec až ráno, protože se dneska na žádný cestování fakt necejtim - zítra popřejem, najíme se a zas pojedem dom

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 13:20
- Nahlásit

Janiii
no chraň téě pánbu!! to sem dotáhnout
To fakt jedete jen takhle na votočku jo? Jéje to nevím jestli by se mi chtělo ...

vlk
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 13:20
- Nahlásit

ankaras
Takže už si schopná fšeho ????

Ariška
V neděli má bejt mrazivo ale slunečno a od příštího týdne babí léto...a zítra má ještě lejt

Janiii
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 13:26
- Nahlásit

Fajka
To fakt jedete jen takhle na votočku jo
no jo no, měli jsme jet dneska, a v sobotu tečer zpátky, kvůli cvičáku. jenže dneska se nikam táhnout nechci, tak musíme zítra - slíbila jsem to dědovi, už mě zase měsíc neviděl a těší se na mě ... navíc na další dva víkendy už jsou zas jiný plány, takže neni jiná možnost

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 13:31
- Nahlásit

vlk
V neděli má bejt mrazivo ale slunečnoa zítra má ještě lejt
mě je to v podstatě jedno jestli by jsme šli v sobotu nebo v neděli, tak uvidíme co zbytek a jak to dopadne

od příštího týdne babí léto no hurá!!

Janiii
slíbila jsem to dědovi, už mě zase měsíc neviděl a těší se na mě ... no jo to je jasný...akorát obdivuju jak pořád někde jezdíte.. my teĎ taky občas někam vyrazíme a pak si říkám doma je doma

Ariška
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 14:07
- Nahlásit

vlk
neděli má bejt mrazivo ale slunečno - mně připadá, že někdy předpověď vyčtou z lógru, tak jsem teda zvědavá. Hlavně pak na 20stupňů v pondělí

Fajka
domluvte se holky, u mě jenom blbý, že tam ještě nebydlím, tak je to takový těžkopádný.

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 14:16
- Nahlásit

Ariška
domluvte se holky, u mě jenom blbý, že tam ještě nebydlím, tak je to takový těžkopádný
já vím, ale brzo bude líp budu se snažit ozvat co nejdříva

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:07
- Nahlásit

vlk
já jsem schopná asi tak jako neschopná

Fajka
čůůůs pozdravuj fajušku s hnědýma kukadlama

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:11
- Nahlásit

ankaras
tak pááá a dík vyřídím

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:24
- Nahlásit

Fajka
jak tak pááá já jako zdravila "na začátku " jako příchod, áááá, tady se mě chce někdo asi zbavit

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:28
- Nahlásit

ankaras
no počkej čuus znamená v Německu jako čuuus jako já du pryč tak páááá tož proto sem myslela že se loučíš

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:40
- Nahlásit

Fajka
no neloučim co bych asi tak dělala, ndeska jsem se nechala uschopnit, jsem blbá, měla jsem se na to v práci vykašlat a vyležet to ale zase chci dovču a potřebuju do školy, tak musim jít makat

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 15:41
- Nahlásit

ankaras
no neloučim dobráááá

no jo no, život je boj, já taky všecko léčím za pochodu

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 16:03
- Nahlásit

Fajka
no já tentokrát odpadla, bylo mi fakt docela dost zle ale doktorka mi stejně nic nedala, tady se musíš samoléčit, tak mamka mě z toho trochu vykřesala

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 17:12
- Nahlásit

Michal1

michale, tak jsem slyšela že už jste aldíka měli domluveného před narozením jak jste se potom rozhodovali z těch třech psíků? bylo to jednoznačný hned?

michal1
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 19:15
- Nahlásit

ankaras
čauky
hned bylo jednoznačný jenom to, že si z těch tří jednoho vybereme. Nejdříve byl favoritem Akim, ale pak jsme kvůli tmavší masce vybrali Aldíka, i když on je takovej mazel, že si možná nakonec vybral on nás

zítra jedeme za Ashley, tak se sourozenci setkají a doufám, že i řádně vyblbnou, mazel byl dneska na zabití

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 19:24
- Nahlásit

michal1
za AShley??? jééééééééééééééé, tak mi jí prosííím nafoťte jo???

michal1
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 20:21
- Nahlásit

ankaras

jasně, nafotíme

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 20:29
- Nahlásit

michal1
super, jsme na ní doma hrozně zvědaví at se ozvou na foru a co že dneska prcek byl na zabití?

Fajka
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 20:42
- Nahlásit

Ahojda
tak ta moje kunhuuuta mě dneska skorem amputovala kus palce... vobrátila nehet na druhou stranu.. no krve jak z vola ..tedy ze mě a to jen proto, že byla na stopce a kde se vzala tu se vzala najedou z pozarohu vyšla paní a vovčounem a to se přece nedělá páč to je NAŠE cesta že! tak ta moje trubka hned letěla na něj udělat haf a jak sem chytala tu stopku tak se udělala smyčka a huž to bylo

michal1
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 21:38
- Nahlásit

ankaras
prcek byl málo vybouřenej a rozhodl se, že si všechno vynahradí na procházce, takže vůbec neposlouchal, střídavě okusoval vodítko a nás, běhal do silnice a tak...
neboj, brzičko všechno poznáš sama

ankaras
Člen
# Zasláno: 3 Říj 2008 23:20
- Nahlásit

michal1
JJ, my jsme taky měli hafana už se na to těšim, pak se ozvěte jak jste dopadli na návštěvě

Fajka
jauvejs a dobrý?

MilanS
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2008 19:56
- Nahlásit

Ahoj,
dal jsem nějaké foto z posledního týdne na web.

http://picasaweb.google.cz/drprofa/AkimASmeKa#

Akimek je miláček, je to na svůj věk překvapivě odvážné, klidné a docela poslušné štěně

inu
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2008 19:59
- Nahlásit

to je teda štěstí

vlk
Člen
# Zasláno: 4 Říj 2008 20:01
- Nahlásit

MilanS
Krásné štěndo i ostatní pejsani.

<< 1 ... 216 . 217 . 218 . 219 . 220 . 221 . 222 . 223 . 224 . 225 . 226 ... 690 . 691 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání