Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / Podvodný prodej štěňat "s PP"
. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Autor Zpráva
Mel
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 23:13 - Změnil/a: Mel
- Nahlásit

Původní příspěvek od Fifi na rotvajlerech:
Neda mi to a kopiruju z rtw sem. To je neskutecny, jaky jsou lidi vychcanci.
Vážení,
protože se na knize RTW objevil příspěvek ,který se týká inzerce štěňat v Anonci,všechny chovatele chci upozornit na podvody a podvodníka s tímto svinstvem spojeného.

Před 14 dny mě kontaktovala paní z Prahy,že má z naší ch.st. koupené štěně ? 7 týdenní fenku. Hned jsem nepochopila souvislost,protože majitele našich štěňátek známe osobně a vždy je pečlivě vybíráme a svým způsobem ?lustrujeme? a paní jsem bohužel neznala.Navíc naše odchovaná smečka 12 štěňat byla v té době ve věku již 11 týdnů. Po vysvětlení jsem byla celkem zděšená a paní v šoku.Fenečku koupila od jistého p.XY(na inzerát v Anonci) na zfalšovanou kupní smlouvu s tím ,že je to nevhodný dárek.Fenka ,dle kupní smlouvy, se jmenuje Connie Anaco ? pravé Conince je 8 let ? a tetování ,které je nezaměnitelné, má ?vytetované? ve slabinách a smývá se(stejné tetování jako pravá Connie).Paní si naši ch.st.tudíž našla podle falešné smlouvy na internetu a zavolala nám ? díky bohu.

Bohužel existují takoví ?sráči? ? omlouvám se za výraz ,nic jiného mě nenapadá,kteří vykrádají weby chovatelů ? fotky štěňat ,šampionáty,rodokmeny ? vytisknou a zfalšují.Pak nakoupí levná štěňátka bez PP ,fixou štěně natetují a vydávají za papírové,doloží zfalšované fantasmagorie a lidé toužící po štěněti jim naletí na sladké řečičky.HRŮZA . Není to asi jen naše ch.st.Zde jsou stránky na inzerci,prohlédněte si je ,zda nepoznáte své rotvíky ,svá štěňata a rodokmeny.

http://www.annonce.cz/jnp/inzerat/dalsi/index.html ?adId=1771472&webId=W231YX

Já jich poznala našich dost.Pokud ještě někdo zjistíte,že jste byl taky okraden o fotky aj??z webu nebo byl zneužit Váš chráněný název ch.st.,kontaktujte mě prosím,ať se proti tomu hajzlovi spojíme.Celá věc je zatím v šetření

a další odkazy:
http://www.annonce.cz/jnp/inzerat/dalsi/index.html ?adId=1771472&webId=W231YX
http://www.annonce.cz/jnp/inzerat/detail/index.htm l?articleId=1813582&webId=W231YX

Myslím, že to zaslouží vlastní téma....

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 23:20
- Nahlásit

Mel
ja to tady na netu sliboval uz pred dvema rokama, ze budu tvorit papiry k ruznym psum (zejmena sarax chtela KOPUKa). no ale tady to nekdo dotahl k dokonalosti .... za coz dotycnemu udeluji karlosuv nejoblibenejsi smajlik ...

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 23:23
- Nahlásit

Mel
Jeste bych doplnila, ze dle annonce krom rtw obchoduje tento "podnikatel" i s dobrmany a yorky. Takze BACHA NA NEJ!

Saša
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 23:29
- Nahlásit

Jirikovo
a neudělal bys mi papíry na taru, že bych složil ty lovecký zkoušky
Jinak je to pěknej hajzl,ale musí počítat s tím, že to praskne

tom12
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 23:43
- Nahlásit

Mel
Ony, ty inzeráty sou, skoro všechny jeho.
Tady je pan "demon" i na fotce.. Teda pokud ji taky nešlohl, někde. http://www.annonce.cz/jnp/inzerat/detail/index.htm l?articleId=1769561&webId=WJ7AP1

brut
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 23:49
- Nahlásit

potěš koště...

Fifi
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 23:51
- Nahlásit

tom12
To te mohu ujistit, ze to je prave jedna z kradenych fotek! Kdy obslehnul u chovatelu rtw fotky s pohary a vydava je za sve.

sarax
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 23:52
- Nahlásit

Jirikovo
woe nwž bude mít KOPUK papíry tak to chudák pojde
jinak tohle je masakr...ale lidi neodolaj že..RTW s PP za 5000 nekupte to...

brut
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 23:52
- Nahlásit

Fifi
když tak na to koukám, tak aby se člověk bál na net vůbec něco dát

Saša
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 23:53
- Nahlásit

Fifi
dobrej byznys, a co na to pčr?

sarax
Člen
# Zasláno: 31 Led 2008 23:57
- Nahlásit

Saša
, a co na to pčr?
ty zas chceš vědět věcí vo půlnoci

Saša
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 00:00
- Nahlásit

sarax

no jestli je to vůbec zajímá

tom12
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 00:00
- Nahlásit

Fifi
Tak to se pánovi na fotce omlouvám

Fifi
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 00:07
- Nahlásit

brut
To jsme resily vcera zde na rtw foru. Proste zadny scanny PP, karticek z vystav, dokumentu ze zkousek a nejlepe nemit zadny stranky. Proste pan vystihl zrejme mezeru v trhu . Ad pčr - netusim, nepatrim nastesti mezi nakupujici, co naleteli, ani mezi postizene kradenymi udaji. Ale nasralo to plno lidi - tak snad sance je.

Ketrin
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 07:34
- Nahlásit

to mě vždycky "dojme" proč ti špičkoví rodiče, mnohonásobní šampioni, atd., mají štěňata bez PP
ale na to se blb zájemce tetelící se štěstím že možná ušetřil pár tisícovek, nezeptá

KEISSA
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 07:46
- Nahlásit

tom12Tak tohle je asi jedna z těch kradených fotek,toho pána i psa z nám je od nás za cvičáku a jeho poháry jsou opravdu pravé.

Amir
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 08:26
- Nahlásit

Mel
no vidíš, takhle se vydělává a ne chodit do práce

hele v neděli jsem doma, přijedu z Ameriky už v sobotu večer tak se určitě ozvi

Kukuč
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 09:18
- Nahlásit

Tak to je hnus.... k čertu s množitely!

KEISSA
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 09:46
- Nahlásit

To nebude ani množiel -to je spíš nějakej hajzlík který někde za pár kaček nakoupí a pak vydělá na lidské neznalosti a hlouposti.Prostě podvodníci jsou všude kde jde o peníze.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 10:18
- Nahlásit

Keissa: podvodníci jsou všude kde jde o peníze.
všude kde jde o peníze.
Dobrá větička. Co myslíte, že by se s těmito podvodníky stalo, kdyby všichni ti, co chovají s PP a tvrdí, že to dělají z lásky ke psům, začali dávat štěňata zadarmo (samozřejmě do pečlivě prověřených rukou) nebo za symbolickou cenu?
Řekla bych, že v té chvíli by od toho dali podvodníci ruce pryč a šli vydělávat třeba na elektronice.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 10:19
- Nahlásit

Všechno se odvíjí od toho, že pes je zboží. Mnohdy luxusní zboží.

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 10:28
- Nahlásit

aren
ty si nedas pokoj, vid???

OK, co je podle tebe symbolicka cena?? uvedomujes si, ze vetsina slusnych chovatelu s PP z prodeje stenat tak maximalne pokryje svoje naklady??

Mucholabka
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 10:30
- Nahlásit

aren
Ty jsi úplně blbá, zadarmo??????? Víš, kolik stojí výstava, zkoušky, benzín, žrádlo, vydržování nechovných zvířat? Myslíš, že vrh jednou dvakrát za život pokryje vůbec náklady na život psa? Víš, kolik stojí krytí slušnějším psem? Jen u krytí bych se u svých fenek nedostala pod patnáctku!!! Jsi fakt ftipná.

Pentas
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 10:31
- Nahlásit

aren
děvče,občas máš názory,jako by ti bylo tak 5 let.
To by mohli také obchodníci rozdávat granule zadara,vetové operovat a všichni se budeme mít rádi

Jirikovo
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 11:00
- Nahlásit

Pentas
To by mohli také obchodníci rozdávat granule zadara,vetové operovat a všichni se budeme mít rádi
to uz jednou soudruzi zkouseli a rikali tomu komunismus ..... kam to doslo muze kazdy videt kazdy den na kazdem kroku ...

Amir
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 11:04
- Nahlásit

aren
Dobrá větička. Co myslíte, že by se s těmito podvodníky stalo, kdyby všichni ti, co chovají s PP a tvrdí, že to dělají z lásky ke psům, začali dávat štěňata zadarmo (samozřejmě do pečlivě prověřených rukou) nebo za symbolickou cenu?
Řekla bych, že v té chvíli by od toho dali podvodníci ruce pryč a šli vydělávat třeba na elektronice.

ty sis spletla rubriku ... to patří do : "tak při pátku"

Jirikovo
prosím o přesunutí

aren
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 11:05
- Nahlásit

Jirikovo
No, podle mně symbolická cena je taková, která nebude stát podvodníkům za námahu. Číslo Ti nepovím.
Jen předkládám k zamyšlení, že to, že je kolem psů tolik podvodů, falšování a nenávisti, je do značné míry způsobeno tím, že se pes s PP stal prestižním luxusním zbožím.
Podívej se na příspěvek Mucholabky (Ty jsi úplně blbá, zadarmo????...) - typické hořekování nad ušlými zisky Já vím, ona taková není, ale to, co ji tady uniklo, je asi obvyklá reakce.
Jasně, výstavy jsou drahé, uchovnění je drahé, krytí je drahé, štěňata jsou drahá, ale právě o tom to všechno je.
A ano, kdo tvrdí, že má psy rád a něco pro ně dělá, mohl by v tom být i trošku prodělečný.
Pentas
...a všichni se budeme mít rádi
No, víš, to by nebylo špatné.

aren
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 11:08
- Nahlásit

Jirikovo
to uz jednou soudruzi zkouseli a rikali tomu komunismus ...
To ale bylo něco dost hodně jiného.

Amir
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 11:09
- Nahlásit

aren

...a všichni se budeme mít rádi
No, víš, to by nebylo špatné.

holka zlatá, ty žiješ v jiné realitě, to nejde aby se měli všichni rádi!
... jenom si to zkus představit a se vším všudy

aren
Člen
# Zasláno: 1 Úno 2008 11:12
- Nahlásit

Amir
Jako že je to nerealizovatelné, to bych souhlasila, ale proč nepředstavitelné?

. 1 . 2 . 3 . 4 . 5 . 6 . 7 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání