| Autor |
Zpráva |
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 14 Kvě 2009 09:53
- Nahlásit
baile
Ahoj! Tak co Andík, už ho máš zdravého doma?
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2009 14:33
- Nahlásit
papillon_girl
Ahoj, jojo, už je doma, dokonce už má i dobrou náladu, na procházkách se sice loudá, ale jakmile zašustím se sáčkem s granulemi, tak se snaží i běžet. Jsem šťastná, když ho vidím, že je mu dobře, snad mu to vydrží.
Jinak s Alexem už chodím na cvičák, běháme tunely. Je to rychlík, skoro mu nestíhám a málem ho v té rychlosti přišlápnu. Někdy se ale začuchá, tak to nám asi bude dělat velký problémy. Jinak vysílání do tunelů už mu jde skvěle, už se nemůžu dočkat, až bude moct skákat.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2009 15:02
- Nahlásit
cafina
To je úžasný to video s Edovou poslušností. Jste dobří! Hlavně obdivuju to vysílání, to musí být těžký naučit psa.
|
baile
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2009 15:25
- Nahlásit
Zajímavý styl agility, kde se panička moc nenaběhá:
http://www.youtube.com/watch?v=fyoW7IQfgIk&eurl=ht tp%3A%2F%2Fwww%2Eborderpaps%2Ecom%2Fagility2%2Ehtm &feature=player_embedded
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 16 Kvě 2009 19:19
- Nahlásit
baile
Zajímavý styl agility
Pes na dálkový ovládání.
Jestlipak to funguje i při složitých parkurech
|
baile
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 11:38
- Nahlásit
maxim
Já myslím, že jo, mají to asi nacvičené, že pes reaguje na dálku.
Normálně Lexík se naučil sám od sebe skákat na pohovku a křeslo a nějak se mu to zalíbilo, tak se ho to snažím odnaučit. Jakmile si totiž sednu, tak mi hned sedí skoro na hlavě. Dnes se pokoušel skočit i na kuchyňskou linku, tak mám strach aby si něco neudělal. Úplně zírám, jak ladně skáče, vůbec to nejde slyšet, jednou jsem ho viděla v letu, asi to je fakt můra
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 16:51
- Nahlásit
baile
To mám velkou radost, myslím na něho!
To je fajn, že Alex bude dobrý a rychlý agiliťák . Jinak, když mi Godrik začal vyskakovat do křesla a na postel, už se to prostě odnaučit nedalo, vždycky si našel nestřeženou chvíli, kdy jsem se nedívala a už byl u mě... ale snažila jsem se to omezit, co to šlo... jsou to prostě papilloni, za každou cenu si muí lehnout co nejblíž k paničce.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 18:53
- Nahlásit
baile
Mně by taky skákání na pohovku a křeslo nevadilo, horší je to s tou linkou, to je teda nebezpečný
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 17 Kvě 2009 21:42
- Nahlásit
Ahojky všichni!!
baile
To je úžasný to video s Edovou poslušností. Jste dobří! Hlavně obdivuju to vysílání, to musí být těžký naučit psa.
Není to zas tak těžký ho to naučit, běhá si na konec placu pro odměnu. Horší je ho přesvědčit po několika zkouškách nebo závodech, že tam musí běžet, i když na žádné akci tam míček nenajde. Ale každý pes je jiný. Někteří jsou tak důvěřiví, že pořád doufají, že tam míček bude.
Dnes se pokoušel skočit i na kuchyňskou linku.
Já bych křesla neřešila, tak jak píše papillon_girl, papillon chce být tam, kde je páneček. Ale na linku to samozřejmě ne. Hlavně tam nesmí nikdy na nic dosáhnout, protože by se odměnil za to skákání a to je samozřejmě špatně. A pokud dostává něco z linky, když se na ni pracuje, tak pouze za slušné sezení pod linkou, pokud bude vyskakovat, tak bych ho vykázala mimo kuchyň.
maxim
Jaká byla pizza? Já si dala doma Redbulla a vývar, abych se zvetila, u automechanika jsem byla hodinu a totálně na mě dopadla únava. Nakonec jsem zvládla ještě vycházku, abych upustila ventily zběsilému Eduardovi.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 17:22
- Nahlásit
cafina
Pizza byla výborná
Ještě jsem musela spravit Markétě halenku na maturu a pak jsem padla za vlast
Jo a i přes to, že jsem se asi třikrát namazala, byla jsem stejně červená jak rajče
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 17:49
- Nahlásit
maxim
Vidíš a já nic
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 18 Kvě 2009 19:28
- Nahlásit
cafina
No jo, to já jsem se určitě připálila, když jsem čekala, až se pěkně ve stínu vydadáš...
|
Uranika
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 13:16
- Nahlásit
Haf, haf, štěk..
Tak jsem opět tady. Nedalo mi to abych se neozvala když jsem zjistila, že si s někerými zahafám v Březiněvsi. Už se těším až vbás poznám. Škoda, že budu mít jiného psovoda (hold prázdniny) tak si nedělám žádné ambice. Pozdravuje vás strejda Wilda a také se na vás těší. Tak ahoj v Březiněvsi.
|
Uranika
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 13:20
- Nahlásit
Haf,
Zapoměla jsem vám poslat odkaz na některé své fotky. Možná se tam také někde najdete.foto. Tak jjště jednou haf, haf,..
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 22 Kvě 2009 19:04
- Nahlásit
Uranika
Možná se tam také někde najdete.
To asi nééé, tam my jsme nikdy neběhali
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 23 Kvě 2009 21:02
- Nahlásit
Uranika
Taky se moc těším
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 27 Kvě 2009 16:42
- Nahlásit
Ahoj ahoj, tady je nějak mrtvo
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 11:49
- Nahlásit
Ahoj, to teda jo .
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 28 Kvě 2009 18:54
- Nahlásit
Aby to tu úplně neumřelo, přidávám fotky z posledních závodů:
URL
Tahle je opravdu povedená:
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 20:59
- Nahlásit
cafina
Na tuhle situaci si vzpomínám
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 29 Kvě 2009 21:04
- Nahlásit
cafina
Parádní fotky
|
baile
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 14:17
- Nahlásit
Mám nové články na www.alexandrhostuju.cz. Tak mrknětě
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 31 Kvě 2009 17:38
- Nahlásit
baile
Dobrý
|
Šárka
Člen |
# Zasláno: 1 Čen 2009 11:02
- Nahlásit
baile
hezké a zábavné
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 10:16
- Nahlásit
cafina
Tak včera jsem ti říkala, že tady dopoledne budu, protože jdu do práce až na odpoledne kvůli vypnutému proudu. Pak jsem si uvědomila, že když vypnou proud, tak tady asi nebudu
No a ráno se probudím a proud jde. Tak nevím
No ale do práce jdu stejně až odpoledne.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 8 Čen 2009 12:03
- Nahlásit
cafina
Tady posílám odkaz na ten nový druh mraků, o kterých ti říkala Markéta.
http://www.novinky.cz/domaci/170414-novy-druh-mrak u-vypada-jako-morska-hladina.html
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 11 Čen 2009 10:42
- Nahlásit
maxim
Ty, jo, to vypaád přímo magicky!
Omlouvám se, že teďka vůbec nepíšu, ale něják není čas. Teďka se nám další týden ve škole uzavírají známky, takže nedělám nic jiného, než že se učím a ještě nám za chvíli s břišními vrcholí celý rok, kdy pořádáme taneční show, takže dolaďujeme poslední detaily a je to docela mazec... ani kvůli tomu teď nstíhám cvičáky, tak jsem fakt zvědavá na to mistrovství, vidím to dost bledě
|
cafina
Člen |
# Zasláno: 12 Čen 2009 08:17
- Nahlásit
Ahojky, no já jsem teď taky hříšník a vůbec nemám čas psát.
maxim
Díky za ten odkaz, vypadá to úžasně, ale taky jde z toho mráz po zádech.
PS: Nezapomeň zítra flasku!
papillon_girl
Tak ať ti to všechno dobře dopadne. A na závody určitě přijeď, třeba poběží jako vítr, když tak dlouho neběhali.
|
papillon_girl
Člen |
# Zasláno: 13 Čen 2009 23:00
- Nahlásit
cafina
Děkuju. Určitě přijedu, už jen kvůli tomu, že tam bude tolik motýlů. Hlavně s Godíkem to bude sranda, chtěla jsem toho ce nejvíc natrénovat, abychom se pořádně předvedli, on je hrozně rychlý, ale je to pometlo. Je schopný v půlce běhu letět pryč, aby si pohrál s nějakým psem, taková malá neřízená střela, tak bude o zábavu fakt postaráno. A u Bowa máš pravdu, ten čím dýl netrénuje, tím rychleji běží.
|
maxim
Člen |
# Zasláno: 14 Čen 2009 09:14
- Nahlásit
Dobré ránko a pevné nervy pracujícím
|