| Autor |
Zpráva |
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 21:22
- Nahlásit
Já moc fotek Nefči nemám :/ Foťák jsem pořídila teprv nedávno, sice jsem ji občas fotila na mobil, ale už se mi dvakrát složil komp a při přeinstalaci, jsem o ty fotky přišla, takže už jsem koupila externí disk a vše cpu na něj
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 20 Čen 2011 21:30
- Nahlásit
Nefinka
já raději zálohuju, jelikož compu nevěřím (už je starý)
bych to asi nepřežila, kdybych přišla o fotky, tolik vzpomínek
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 07:47
- Nahlásit
Nefinka
ahoj, tady je to téma na vkládání fotek: http://www.cz-pes.cz/diskuse/7_6532_0.html
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:45
- Nahlásit
Montyuž sis našla oběť, co???
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 09:46 - Změnil/a: Monty
- Nahlásit
makrel
už sis našla oběť, co???
jo
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 10:06
- Nahlásit
Monty
a já jsem našla ty papíry,takže se nemám na co vymlouvat
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 10:14
- Nahlásit
makrel
a já jsem vám vytiskla pozvánku, takže nemůžeš brblat
|
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:38 - Změnil/a: Nefinka
- Nahlásit
Monty
Jé děkuji
My jsme se s Nefinkou zrovna vrátili takové větší vycházky, kterou chodíme, když je čas. Zabrala nám celé dopoledne. Jen jsem si vzala špatné boty, tak jsem si příšerně otlačila malíčky. Auvajs. Ale co, hhlavně, že se malá pořádně vyběhala. Teď je zalezená pod stolem a stávkuje. Tak aspoň dá na chvíli pokoj
Chtěli jsme i do lesa, ale je to tam po deštích strašně rozbahněné
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 11:51
- Nahlásit
Nefinka
nemáš zač, my jsme byly v lese včera. S Basenžíkem a malá pak ještě doma řádila (byly jsme venku přes dvě hodiny)
dneska odpoledne asi basanžíka vyzvednu (jeho pánčka dneska brzo ráno odjela do Španělska na dovču, tak ho budu chodit venčit)
Tady fotky Sophi jak byla štěně
A tady jsou holky ve stejném věku
Sophi
Faith
|
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:13
- Nahlásit
Milučké To se nedá toto plemeno nemilovat, stačí se kouknout a je to
Zachvílku budeš chodit s pěkně početnou smečkou
Já zrovna koukám, jak ve vedlejším městě funguje cvičák a nemůžu nic najít, tam mají jen vystaveno, že společenská plemana v sobotu, agility v úterý a jinak jsou tam jen služební plemena, ale jak to tam funguje se nemožu dopátrat, snad něco najdem No, ale nevím, ještě jsem tam nikdy nikoho neviděla.
Si říkám, pokud bude čas, tak jí nacpat do programu ještě nějakou činnost Už jsem i přemýšlela, že ju budu brávat s sebou na brusle, ale to si nejsem jistá....
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 12:56
- Nahlásit
Nefinka
to máš pravdu, jsou to kašpárci miloučcí
já jsem kopyto, takže brusle nehrozí a žádné aktivity kromě procházek (ale těch má doopravdy moc, každý den se stažím, aspoň na dvě hodiny být s malou venku o víkendech někdy i šest) nemáme. Jsem si říkala, že bychom třeba zkusily agi, ale to mám zase blbou prac. dobu.
Zachvílku budeš chodit s pěkně početnou smečkou
dvě není smečka
kdybych na tom bla peněžně lépe, pořídila bych si ještě třetí, ale to bych si musela najít nějakou jinou práci
|
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:09
- Nahlásit
Monty
Dvě sice není smečka, ale co není, může být
A co děláš? Já si aktuálně práci hledám novou a snad mi teď jedna vyjde. Doufám!
Jinak co používáš na klíšťata a jak to pomáhá? Mně přijde, že skutečně nezabírá nic Zrovinka když už vylezla, jsem ji pořádně prohlídla a to snad není možné, ale pět klíšťat!!! No ale když ona taky prolze kde co, ale i tak...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:31
- Nahlásit
Nefinka
dělám asistentku, operátorku a hlavně poskoka v jedné úvěrové společnosti, ale kdybych měla možnost tak od tama odtáhnu.
Já si aktuálně práci hledám novou a snad mi teď jedna vyjde. Doufám!
a co hledáš? Budu držet palce
Jinak co používáš na klíšťata a jak to pomáhá?
všechno a nepomáhá nic
na Montyho mi pomáhal obojek scalibor, ale malá z toho dostala alergickou reakci, zkoušela jsem pipety, spreje a nic... levandulový olej no fakt nic...
tento týden se mi málem přiotrávila z Frontlinu, hrůza nic nezabírá a ještě to málem zničí psa už nevím co na ní napatlám, asi vyzkouším něco lidského pro děcka, to by aspoň nemuselo být takový chemický sajrajt
|
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 13:56
- Nahlásit
No, já hledám cokoliv, při čemž možu dělat školu. Zrovna teď zkouším místo ve Sportisimu, tak uvidím no a jinak jsem na dohodu u Dráčiku, ale je to takové o ničem. Chce to něco normálního a ne dohodu.
Zrovna jsem si vzpomněla, že když jsme byli v loni na chatě v lese, to byla malá eště mimi, tak jsem ji tam normálně stříkala nějakým dětským sprejem a za celou dobu měla myslím jen dvě klíšťata. A byla uplně v poho, nic jí to nedělalo.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 14:01
- Nahlásit
Nefinka
no vidíš, já to vyzkouším a pak ti řeknu jak to zabralo nebo nezabrala. Ale doufám, že už snad konečně jo. Nevím co už na ty bestie, my jsme skoro denodenně v lese
|
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 14:19
- Nahlásit
Zkouška, jestli to pujde i s FB
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 21 Čen 2011 14:25
- Nahlásit
Nefinka
fotka??? nevidím
když tak si mě přidej do přátel, ale můžu si tě přidat až večer, mám v práci bloklý přístup na FB
z FB když dáváš fotku, tak musíš dát F5 přes starý prohlížeč, přes nový to nejde
|
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 17:50
- Nahlásit
Tak jsem ti dnes koukala na Nefču, jak jsem ji vyčesávala, že snad nemá podsadu nebo se mi to jen zdá??? Nevím, no. Zjistila jsem kde se tady u nás dělá trimování a chtěla bych ji nechat otrimovat, aby tu srst měla takovou tu pravou westíkovskou Ale veterinář nám to kvůli té alergii nedoporčuje, tak nevím. Jenže jestli fakt nemá podsadu, tak by byla po trimování holá ne??? Jako ten hřbet...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:28
- Nahlásit
Nefinka
koukal jsem se na fotky na FB je pěkná, ale strašně hubeňoučká
Pokud nemá podsadu a otrimuješ ji, tak bude doopravdy holá. Vytrhala by jsi jí vrchní srst a pokud nemá podsahu, tak už by tam pak nic neměla. ale je to divné, že nemá podsadu. Moje jí má strašně huňatou, jedna chovatelčina fenka jí má taky dost, ale Soph jí má ještě více - no je to medvěd huňatý
Ale nepochopila jsem tvého veta, proč se jako nemůže trimovat? To by mě zajímalo
|
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:43
- Nahlásit
Monty
No on říkal, že aby se jí ta pokožka tím nedráždila. Že by bylo lepší netrimovat.
Jinak jsem četla, že někteří psi podsadu na léto shodí, ale jestli i westi to fakt nevim. Ještě jí chci nechat udělat kožní šeškrab, jestli nemá takového toho paraitqa co nejde vidět ale baští srst nebo jak to je. Tak se ho zeptám i na tu podsadu. Jen nevím, kdy se tam dostanu. Teď mám jet s kamarádama pryč. Tak snad hned jak se vrátím.
A jako je fakt jak lunt, ale ona ani nějak moc nežere, tak nevím čím ji rozjest. A když se nadlábne, tak to zas hned vyběhá.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 21:58
- Nahlásit
Nefinka
já žádného westíka bez podsady neznám.
Ti westíci ksou bohužel náchylní na alergie a kožní nemoci, ťuk ťuk, že malá není
Abych ti pravdu řekla, že krom výstav, už jsem pořádně dlouho neviděla westíka, tak jak má být, jen samé vižlátka, od Sophi ségra váží taky snad jen nějakých 6 a půl kila, oproti Sophčiných osmi je to fakt rozdíl, na nás třeba kilo a půl nejde skoro ani poznat, ale na malém hafovi sakra hodně
|
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 22 Čen 2011 22:10
- Nahlásit
Taky bych byla ráda, kdyby něco nabrala, ještě...
Je pravda, že teď, jak je na té selektivní dietě, tak to asi moc nepujde, protože, ona i když jí dám vyšší dávku granulek, sní fakt jen co chce a jediné, co jí k tomu povolili, jsou takové ty mlsíky Bite se to myslím jmenuje. Tak kde ten psík má pak nabrat, že...
Já jsem tady viděla samé takové pěkňučké, tak akorát...
Dnes byl ve zprávách labrador, který měl teda krutou nadváhu, chudák...jak někdo može dat psovi pizzu nebo hamburgr...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 23 Čen 2011 07:42
- Nahlásit
Nefinka
no to asi bude tou dietou, že je taková drobounká.
To já taky nechápu, já malé nedávám nic, Montymu jsem sem tam něco od stolu dala (ale fakt vyjímečně) a pak jak jsem se dozvěděla, že má nemocné ty ledviny, tak nic
Malé dávám jen ovoce a zeleninu (vždycky se královsky rozdělíme, půl ona a půl já )
včera jsem malou nastříkala děckým difuzilem a včera jsem nenašla žádné klíště, tak snad to bude fungovat
|
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 16:15
- Nahlásit
Tak jak probíhala oslava dnešní oslavenkyně?
Dnes jsme s Nefinkou na vycházce potkali westíčka, o kterém jsme ani nevěděli, že v bašem městě bydlí. To se aspoň Nefča s ním vydováděla. Jen paní říkala, že vědí jen odhadem, jak je starý, protože ho našli a když se k němu nikdo nehlásil, tak si ho nechali.
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 23:14
- Nahlásit
Nefinka
jo Sophi spokojená nade vše teď stahuju fotky, jen už měla po půl dne basenžíka plné zuby ale on má energie úplně strašbě moooc, Soph je zvyklá na hoooodně pohybu, ale to už bylo i na ní moc, chtěla už třeba spát a on do ní ryl
Ale jinak super myslím, že blya dneska mooooc šťastná
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 24 Čen 2011 23:33
- Nahlásit
tady jsou ty fotky z dnešní oslavy
http://montysofi.rajce.idnes.cz/Sophi_-_prvni_roce k_o/
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 14:35
- Nahlásit
Nefinka
tak já byla včera za Faith, je super
a co vy nového přes víkend?
už se těším na dovču, potřebuju vypnout a hlavně se vyspat no ikdyž se štěnětem asi ne, ale pokud bude jak Soph, tak bude spát celou noc
|
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 17:41
- Nahlásit
Oslavičku ste měli moc pěknou a Faith je uplný pucíček krásný...
No my jsme měli ve víkend rodinou oslavu, ale jelikož teď máme v rodině hodně malých dětiček a miminek, byla jsem donucena nechat Nefinku doma a uplně mi chyběla, vůbec mě to bez ní nebyvilo
Jinak se modlím, aby sestřina jorkšírka nebyla nakažlivá, má nějakou střevní infekci, zvrací, krvavý průjem no hrůza.... Tak aby nenakazila i Nefču...
|
Monty
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 20:40
- Nahlásit
Nefinka
díky, jo oslava byla super, Sophča si jí užila
Faith je skvělá - je to takový buřtíček
Tak to já si skoro ani nepamatuju, kdy jsem byla bez Soph (jen v tom Bílovci, chovatelka se bála, aby po ní feny nevyjely) a už tak jsem měla výčitky, že se mnou není
Co je sestřinému jorkovi? Má nějakou střevní chřipku???
Já se modlím, aby o víkendu bylo pěkné počasí, pokud bude uvidím ještě jednou Faith, chovatelka by přijela ke tchýni na zahradu (mám to asi ani ne 10 min. pěšky )
|
Nefinka
Člen |
# Zasláno: 27 Čen 2011 20:55
- Nahlásit
Tak to ti moc přeju pěkné počasí...
No tak ona mi řekla, že nějakou infekci, nic konkrétního... Ale tak moc holky spolu nejsou, bo ta jorka je taková asociální a přesto se najdou chvíle, kdy jsou třeba nazahradě obě dvě v kuchyni a tak, ale raději je teď budem držet od sebe...
|