Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Chov psů, chovatelství / belgičtí ovčáci
<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . >>
Autor Zpráva
EngieB
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 14:55
- Nahlásit

cat
Pochopila jsem
Já jsem taky chtěla jednu fotku s klukama, jako že všichni tři. No dopadlo to tak, že oba vypadají jako týraní ubožáci, Reiki už odcházel se mnou na zádech, Kikín vytřeštěný oči hrůzou, že jsem mu sebrala balonek... no prostě jsem ji vymazala, bo to nešlo

cat
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:00
- Nahlásit

EngieB: jo, rozumím s "ex-psama" mám taky hodně takových fotek.. hlavně, když byl Larry malý.to byla sranda

EngieB
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:04
- Nahlásit

cat
No jak jsem objevila rajče, tak budu průběžně asi fotit víc, když je to kam dávat
Ex že už nejsou?

cat
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:12
- Nahlásit

EngieB: taky se tam chystám něco dát..ale to až bude Safírek doma.
Už nejsou, ten druhý umřel teď na konci dubna (první asi před 4 lety)... od té doby jsem sháněla štěně, já bez psa být nemůžu, jsem na nich závislá už odmala.

EngieB
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:19
- Nahlásit

cat
To znám, jsem na tom stejně. Nejradši bych měla tři, když jeden umře, jsou pořád dva. Teď s tím jedním je mi hrozně, takže chápu, jak ti je úplně bez psa, brrr. Ještě že už to máš za pár.

cat
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:26
- Nahlásit

EngieB: i s těma dvěma to jde.. měla jsem pak Larryska, který mi pomohl, nebyla jsem tak sama.. ale on pak odešel úplně zničehonic, vůbec nevím, proč.. hodně mě to vzalo a jediné, co mě drží celkem na normální úrovni je to, že budu mít lišáka

EngieB
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:28
- Nahlásit

cat
A Larry byl co? A co se mu stalo?

cat
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 15:38
- Nahlásit

EngieB: Oba to byli kavalíři... Charlie umřel asi na srdce a Larry se podle mě nakazil od našich, když byli asi měsíc pořád nechlazení a nemocní, nemohli se z toho dostat (jsou to doktoři a v období chřipek a angín hold někdy nevydrží)...Larrysek to asi chytnul, zdálo se mi, že něco není v pořádku, ale vůbec jsem netušila, že to může být něco se zdravím, nijak se to neprojevovalo - teplotu neměl, jedl, pil, hrál si, na procházky chodil v pohodě.. ale občas zakašlal (nebyl to typický kašel, ale spíš jako by mu něco zaskočilo-to udělal ale tak 2x denně, takže to jako něco vážného fakt nevypadalo ).. no musela bys to vidět. Nikdo by si ničeho zvláštního nevšimnul, věř mi. Napsané to asi vypadá jinak, ale kdybys to měla doma, nenapadlo by tě, že během 3 dnů umře

EngieB
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 16:23
- Nahlásit

cat
Tak to je drsný To mě mrzí, chůďa čoklík.
Kavalírky mám moc ráda, kámoška má zrovna mimíška, je fakt úžasnej

cat
Člen
# Zasláno: 8 Srp 2008 16:32
- Nahlásit

EngieB: nojo..co se dá dělat. Hrozné bylo to, že oba byli relativně mladí, když umřeli..oběma bylo 7 (Larrymu by bylo za týden 8). To není moc. Z toho důvodu bych už kavalíra nechtěla - aspoň zatím ne. Se všema plemenama to jde zdravotně tak trochu z kopce, ale belgičani se díky Bohu docela drží, takže i tohle mě utvrdilo v tom, že BO bude správná volba.. (on to byl můj sen už když jsem běhala s Charliem..a to je pěkně dlouho)

cat
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 12:39
- Nahlásit

Schválně, jestli to tady Filipes najde, ať se k nám může přidat

EngieB
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:24
- Nahlásit

cat
Jakej Filipes?
Co mimi? Už se ti to blíží!

cat
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:31
- Nahlásit

EngieB : jeden uživatel, co shání spoluvenčení v HK, má malou malinu (hihi)

O mimi jsem dostala dobré zprávy : "......Jo a taky začíná být více ve střehu jako by chtěl hlídat (teď nedávno tak štěknul až se mu z toho rozjely všechny 4)." Bobíííík bude z něho hlídač, je to jasné

EngieB
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 13:59
- Nahlásit

cat
No, však je to belgičák, ne?
Škoda, že je až z HK, já budu shánět za pár měsíců, ale úplně někde jinde

cat
Člen
# Zasláno: 13 Srp 2008 14:19
- Nahlásit

EngieB: nojooo...ale ono se to tak dobře čte fakt jsem se až začala smát - když si ho představím. Slyšela jsem ho štěknout a ten hlas k němu vůbec nesedí

Chm, já taky budu shánět, ale tady stejně nikdo není, takže nic...

cat
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 11:48
- Nahlásit

EngieB: no nevím, jestli je to škoda... nejevil se moc přátelsky

EngieB
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 12:44
- Nahlásit

cat
Já to nečetla Tož těžko říct.
U nás se nějaký malý psiska objevujou, tak snad budou i na podzim. Zase pro malinu starší lepší, přežijou nálety, když byl Art malej, utahal dva o měsíc starší haskouny

cat
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 13:53
- Nahlásit

EngieB: nic špatného nepsal, ale chtěl jen štěně pro svého psa... o nic jiného neměl zájem, i když jsem ho zvala do této diskuze škoda.
Já vůbec nevím, jestli tady někdo má štěňu.. kromě kamarádky, co má šeltiáka. a to je prcek malinký

EngieB
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 14:05
- Nahlásit

cat
No, malej bude mít kupu kamošů dospělých, jednoho doma, jednoho půjčuju, ségra má dva, pak cvičák a tak, ale štěňátka mám sehnaný zatím jen dvě, kavalírka a pudličku, ale právě dobře, že už rostou, protože ta velikost, to je špatný
Musíš hledat, vyblbnutí s ostatníma je pro mimi super na utahání
Jo, vlastně na cvičáku má kámoška malou amstafku!!! Tož to bude boj!

cat
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 14:06
- Nahlásit

EngieB: na cvičáku se snad něco najde.. dospělých je tam ažaž, ale nevím, jak malí. Hlavně, aby měl rád psy a rád si hrál.. Larry si hrával jen s kavalírama ostatní mu byli ukradení.

EngieB
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 14:21
- Nahlásit

cat
Holt aristokracie Taková malina zase ráda dáví cokoliv Ale nevím, jak tervíci, ti by mohli bejt na hraní hodnější. Reiki je plašoň, musím ho krotit, jinak to taky přehání.

cat
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 14:41
- Nahlásit

EngieB: ale jo máš pravdu... on byl prostě "FON", přece se nebude plést mezi lůzu ale ani ostatní neměli rádi kavalíry. Nevím proč. Možná tím vzhledem... byli několikrát pokousaní, ale nikdy na nikoho nevyjeli, nechovali se divně..prostě jsme šli na procházku a najednou je někdo napadl. Nebo Larryska na agility kladině. Nevím, asi z nich ta urozenost číšila a ostatní záviděli

Nevím, potkala jsem tervíky docela hravé,neviděla jsem v nich rozdíl. Ale asi záleží na jedinci

EngieB
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 15:01
- Nahlásit

cat
No což o to, Reíček hravej je, ale je to třicet kilo hravýho masa, který nerozlišuje velikosti a když běží, tak prostě běží Prostě hromada chlupů, co nejde zastavit
Maliny jsou ve hraní trošku problém, hrajou si docela tvrdě, kamarádka to označuje jako "hru na zabíjení" Takže prostě je potřeba to krotit, ale tervíčci mi přijdou mnohem jemnější.

cat
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 15:23
- Nahlásit

EngieB: "hra na zabíjení" to je fajn... snad to nebude tak horké A co tvůj obří pes v břiše? jak je na tom?

EngieB
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 15:26
- Nahlásit

cat
Je tam! Teda jsou tam, teď ještě aby tam bylo dost kluků (jsem druhá nebo třetí na psa). Ale prý je jich tam víc, podle ultrazvuku. Ještě měsííííc!!! Je to na bednu. Sice díky tomu stihnu dovču v Římě (po sto letech dovča bez psů a asi zase sto let žádná ), ale radši bych miminko!!!

cat
Člen
# Zasláno: 14 Srp 2008 15:40
- Nahlásit

EngieB: budu držet palce, ať tam je!!Já si myslím, že bude... vysnění psi se většinou rodí jako poslední Já už bych ho taky chtěla mít, ale ještě musím 14 dní počkat..achiiich

EngieB
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 07:03
- Nahlásit

cat
Jenom 14 dní! To už je pohoda!
Hmmm, já si hlavně oddychnu, až se psisko vyplkne, pak už to bude taky lepší. Zatím je to takový čekání, co nemusí dopadnou dobře.

cat
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 09:04
- Nahlásit

EngieB: já vím, už je to chvilka... ale sere mě ta zkouška, je toho strašně moc a nemůžu říct, že bych to kdoví jak uměla no uvidíme...
No jasně, já vím, jaké to je. Takhle jsem čekala na prvního psa já věřím, že ti to dopadne;)

EngieB
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 09:18
- Nahlásit

cat
No to zvládneš, já jsem si vždycky říkala, udělali to blbější, udělám to taky Chce to panáka!
No na Kikše jsem taky čekala dlouho, cca tři měsíce, ale to jsem měla malinu, bordera je sice úžasné zlatíčko, ale on je právě až takové zlatíčko, že o něm doma nevím, bo spí v koupelně

cat
Člen
# Zasláno: 15 Srp 2008 09:23
- Nahlásit

EngieB: to jsem si říkala taky... zatím to byli takoví haluzáci, až je mi z toho zle.
Jooo já na safírka už taky čekám dlouho ale to jsem už aspoň věděla, že je na světě...

<< 1 ... 9 . 10 . 11 . 12 . 13 . 14 . 15 . 16 . >>
Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání