| Autor |
Zpráva |
EngieB
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 11:29
- Nahlásit
mac1
Což je ovšem fakt na * - pro dobrotu na žebrotu.
|
allík
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:28
- Nahlásit
NikisekX
štěnda nechci, protože na to nemáme místo ani čas starat se ještě o další prcky proto jí něchám vykastrovat ostatní prominou, ale mě prostě nedá nereagovat. Tak proč sis proboha nepořídila psa??? Na větu typu: "Pořídili jsme si krásnou fenečku, ale štěňátka nechceme, takže po prvním hárání půjde pod kudlu a necháme ji vykastrovat. Co kdyby nám náhodou někdy utekla s nějakým labradorem." jsem prostě alergická.
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:37
- Nahlásit
allík
Na větu typu: "Pořídili jsme si krásnou fenečku, ale štěňátka nechceme, takže po prvním hárání půjde pod kudlu a necháme ji vykastrovat. Co kdyby nám náhodou někdy utekla s nějakým labradorem." jsem prostě alergická.
ano, ano, kastrace je zla, nedobra a spatna! fuj!
ze se nestydi nestyda nestydata takhle tyrat zviratka.
|
allík
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:39 - Změnil/a: allík
- Nahlásit
argosek
ano, ano, kastrace je zla, nedobra a spatna! fuj! tak to zase ne.
i]ze se nestydi nestyda nestydata takhle tyrat zviratka.[/i] ale tohle teda jo
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:49
- Nahlásit
Osobně naprosto nechápu argument:
štěnda nechci, protože na to nemáme místo ani čas starat se ještě o další prcky proto jí něchám vykastrovat
jako je snad majitel nesvéprávnej nebo postiženej nebo nevim,že si nedokáže PROBOHA!! uhlídat jednu jedinou čubku,navíc ještě asi v bytě??????????????????????????????
jako nic osobního,ale todle mi hlava jaxi nebere!!
|
allík
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:53
- Nahlásit
davidkova renata
teda pani, mluvíte mi z duše
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 12:58
- Nahlásit
allík
no né...prostě chápeš...co je to jako za problém?????????????????????když někdo napíše,že to chce udělat kvůli tomu aby nedostala rakovinu jak se ted moderně doporučuje,tak vo tom aspon můžeš diskutovat,ale jak chceš diskutovat vo tomdle?????????????co seš to za psovoda,když nedokážeš zabránit aby ti čubku nezprznil kdekdo!
|
allík
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 13:02
- Nahlásit
davidkova renata
no né...prostě chápeš...co je to jako za problém?????????????????????když někdo napíše,že to chce udělat kvůli tomu aby nedostala rakovinu jak se ted moderně doporučuje,tak vo tom aspon můžeš diskutovat,ale jak chceš diskutovat vo tomdle?????????????co seš to za psovoda,když nedokážeš zabránit aby ti čubku nezprznil kdekdo! Přesně!!! A jako vím, o čem mluvím. Mám čuby dvě.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 13:06
- Nahlásit
davidkova renata
jako nic osobního,ale todle mi hlava jaxi nebere!! přesně
|
inu
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 15:01
- Nahlásit
mac1
Majitel krycího psa si nechal ( tajně) udělat testy
no, samozřejmě
pozastaví chov chovateli i majiteli krycího psa
no, vynikající netřeba cokoliv dodávat..
Víte, kolik takovejch nepotrestanejch podvodů je?
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 15:10
- Nahlásit
davidkova renata
ja myslim, ze to bude mit spise souvislost s velikosti zenskeho mozku a ne s tim, ze by to bylo nejak nepochopitelne.
co seš to za psovoda,když nedokážeš zabránit aby ti čubku nezprznil kdekdo!
jakto ze nedokaze? tim, ze ji da vykastrovat, tomu preci zabrani.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 18:45
- Nahlásit
argosek
jakto ze nedokaze? tim, ze ji da vykastrovat, tomu preci zabrani.
no a když jí dá utratit,zabrání,aby jí pak neumřela na nějakou chorobu..naprosto stejná logika. .
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 18:51
- Nahlásit
davidkova renata
i kdyz se najdou veterinari, kteri si kastraci s utracenim obcas spletou, rekl bych, ze se mezi temito ukony par podstatnych rozdilu najde.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:07
- Nahlásit
argosek
rekl bych, ze se mezi temito ukony par podstatnych rozdilu najde.
to nevim,ale rozhodně tim zabrání případnejm smrtelnejm chorobám ,na tom trvám.Jinak at se každej třeba posere a nechá si psa třeba vycpat když je neschopnej Tim zas předejde tomu,že mu třá uteče...takže asi tak.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:27
- Nahlásit
davidkova renata
Víš co je zajímavé? Že nikoho z lidí ještě nenapadlo nechat si preventivně vyndat třá slepé střevo . Taky by se tím předešlo zbytečným akutním zákrokům . Nebo třá takový žlučník.... a proč si vlastně nenechávají dělat hysterektomii? Nejlépe hned po první menstruaci . Předešlo by se tím spoustě chorob - nádory na děložním čípku, cysty na vaječníku, nádory prsu.... a to už vůbec nemluvím o tom kolik se ušetří na vložkách a tamponech . No a pochopitelně nechtěně neotěhotní.... čoveče, asi nad tím začnu uvažovat, samá pozitiva a sociální jistoty
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:37
- Nahlásit
Biluška
Že nikoho z lidí ještě nenapadlo nechat si preventivně vyndat třá slepé střevo
nezoufejte,třá maj preventíívní lobotomii aspon některá zdůvodnění tomu odpovídají
ofšem pro kastraci bysem byla všema deseti jak u samců tak u samiček...stejnak nemaj doložený PP a sou samej fyzickej defekt,vo psychickejch ani nemluvim
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:40
- Nahlásit
Biluška
a vis, co je taky zajimave? ze moc v parku nepotkavam lidi na voditkach a kakajici na trave.
|
Maya
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 19:40
- Nahlásit
Že nikoho z lidí ještě nenapadlo nechat si preventivně vyndat třá slepé střevo
Ale napadlo. Někde jsem to četla, že lidi, co jedou na delší dobu do necivilizovaných končin, tak si slepák nechávají preventivně tady vyndat.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:09
- Nahlásit
argosek
ze moc v parku nepotkavam lidi na voditkach a kakajici na trave.
Tak na vodítkách ani ne. Ale lidí kakajících na trávu už jsem si párkrát všimla . Jednou jsem dokonce takový exkrement uklízela po výstavě voříšků v zámeckém parku (a to tam prosím pěkně míváme záchodky )
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:17
- Nahlásit
Víte co?? všichni jste strašně chytrý, je to moje čuba, budu si s ní dělat co chci.
a nebo jí klidně nechám nakrejt však co by ne ať si vrzne podpořím tím aspoň útulky, oni mají psů málo
Navíc jsem psala, že je ještě brzo na takový rozhodnutí, takže je klidně mořný, že si to rozmyslim, takže vy všichni, co kastraci odsuzujete se klidně s prominutím poserte protože, když bude potřeba tak to prostě udělám a vám je po tom velký kulový..nenechám se tady urážet nějakejma chytrolínama co všechno znají a všude byli....domluvila jsem
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:26
- Nahlásit
Biluška
. Ale lidí kakajících na trávu už jsem si párkrát všimla
no a to pak žerou ti pejsci na vodítkách ,takže to máme pokupě
Víte co?? všichni jste strašně chytrý, je to moje čuba, budu si s ní dělat co chci.
a nebo jí klidně nechám nakrejt však co by ne ať si vrzne podpořím tím aspoň útulky, oni mají psů málo
Navíc jsem psala, že je ještě brzo na takový rozhodnutí, takže je klidně mořný, že si to rozmyslim, takže vy všichni, co kastraci odsuzujete se klidně s prominutím poserte protože, když bude potřeba tak to prostě udělám a vám je po tom velký kulový..nenechám se tady urážet nějakejma chytrolínama co všechno znají a všude byli....domluvila jsem
a máme to!
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:27
- Nahlásit
Kdyby se tak každej staral o sebe a nesral se do života ostatním....to by pak na světě bylo krásně.
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:31
- Nahlásit
NikisekX
Kdyby se tak každej staral o sebe a nesral se do života ostatním....to by pak na světě bylo krásně.
tak proš sem vůbec píšeš?
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:32
- Nahlásit
davidkova renata
protože, když něčemu až tolik nerozumim, tak se zeptám..lepší než nevědět a něco pokazit... jenže se sem serou takový všeználkové a musí urážet přitom vědí velký kulový
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:40
- Nahlásit
NikisekX
jenže se sem serou takový všeználkové a musí urážet přitom vědí velký kulový
Zato slečna ví koukám úplně všechno
..domluvila jsem
Sypej spát, je dávno po večerníčku.
davidkova renata
a máme to!
Juj, ta nám to natřela . No nic paní, du se svalit, třá se mi bude zdát o něčem smysluplném....třá budu doktorka Mengelová a vykastruju celý lidstvo
|
argosek
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:42 - Změnil/a: argosek
- Nahlásit
davidkova renata
a máme to!
no zcela bez ironie - mate.
Biluška
Ale lidí kakajících na trávu už jsem si párkrát všimla
inu, jiny kraj, jiny mrav.
Zato slečna ví koukám úplně všechno
mozna nevi vsechno, ale zase tu narozdil od tebe a slecny davidkove nepise pic@viny.
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:43
- Nahlásit
Biluška
mně je dost na to abych chodila spát po večerníčku
já právě nevím všechno, ale nestydím se zeptat abych nebyla za debila. Zatím co ty umíš jen urážet a navážet se do druhých...
No jo to se dalo ale čekat, protože přece můj pes je hrozně týranej protože má každý den dlouhé procházky, třikrát denně jídlo pořád čerstvou vodu a dostatek lásky a hraček. To potom chápu, že ho strašně týrám asi bych měla přestat...
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:45
- Nahlásit
NikisekX
proč jsi tak sprostá ?
|
NikisekX
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:47
- Nahlásit
mac1
nejsem sprostá. ono to totiž ani jinak říct nejde...
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 18 Bře 2010 20:47
- Nahlásit
NikisekX
Zatím co ty umíš jen urážet a navážet se do druhých...
Fakt? Tak to bacha, to se pěkně pleteš. Já totiž umím bezvadně vydělávat na čoklech
No jo to se dalo ale čekat, protože přece můj pes je hrozně týranej protože má každý den dlouhé procházky, třikrát denně jídlo pořád čerstvou vodu a dostatek lásky a hraček. To potom chápu, že ho strašně týrám asi bych měla přestat...
To tady někdo psal? Nebo snad dokonce já? Myslím, že bys měla hlavně přestat blbě prndat.
argosek
mozna nevi vsechno, ale zase tu narozdil od tebe a slecny davidkove nepise pic@viny.
Možná dost záleží na tom co člověk považuje za pic@vinu
|