Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / zase to čůrání...
Autor Zpráva
Luuca
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 09:59
- Nahlásit

Prosim poradte, mam 2 rocni yorku. Kdyz potrebuje curat, stoupne si zpusobne ke dverim a ceka. Jenze....kdyz prijdu z prace, tak se stava, ze zjistim, ze nevydrzela (cura rano o pul 6 a odpo prijedu tak o pul 4). Dale mam problem, kdyz ji necham na hlidani u mamky, kde jsou dalsi dva yorci, tak tam na to uplne s.... Vycura se i vykaka kde bud. Asi jsem neco pokonila....

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:02
- Nahlásit

Podle mě je to od půl šestý do půl čtvrtý dlouhá doba.

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 12:05
- Nahlásit

Taky mi připadá, že je to dlouho. Naši psi jsou doma od půl sedmé tak do půl třetí a už to mám výčitky.
Mnozí řeknou, že pes vydrží...to souhlasím, ale co vydrží a co je zdravé jsou dvě věci.

Co zkusit mu dát doma záchod pro kočky a naučit ho tam chodit?
Naši psi to dřív měli a chodili tam

Pavlina Moravcova
Člen
# Zasláno: 6 Srp 2009 18:00
- Nahlásit

určitě by to chtělo začít nějak řešit, protože čím bude fena starší, tím méně vydrží a hlavně ve starším věku se ji bude hůře učit na nějaký ten záchod. Já mám dobré, že ji můžu o přestávce na oběd dojed vyvenčit.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2009 12:37
- Nahlásit

Luuca

Řekla bych, že na tak malýho psa je to DOST dlouhá doba.

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2009 12:38
- Nahlásit

zwergpinscher

Prosím tě, mohla bys mi doporučit nějakou chovatelskou stanici trpasličích pinčů??? Moc díky

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2009 14:22 - Změnil/a: zwergpinscher
- Nahlásit

Já po dlouhém vybírání dospěla k Via Bohemica a jsem moc spokojená. Názory chovatelky jsou velmi podobné s mými, proto mi asi stanice padla do oka
Dle mého názoru v ČR lepší není

U psů jim jde o povahu, zdaví i exteriér, není to žádná množárna či imbreeding klub, jak tomu v ČR většinou je....

www.pincove.cz

z jejich odchovu je náš Seti - bouřlivák Via Bohemica
http://zwergpinscher.wz.cz

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 7 Srp 2009 14:32 - Změnil/a: Lucie Kratochvílová
- Nahlásit

zwergpinscher
Zatím jsem narazila na chov. st. pod Partizánem, z IRU a Rozárka, ale ty poslední mají víc plemen a to se mi moc nezdá..

Koukám na tvoje stránky a koukám, že tam máš odkaz na barf, to mě právě zajímá nejvíc, čím krmit takovýho prďolu malýho??? ))))) Já mám teďkonc 3 středně velký voříšky a těm hodím půl syrového kuřete a je to, těm kosti nevadí, ale takhle malému psovi, nevím, zatím mám pocit, že bych se toho bála...

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 11:03 - Změnil/a: zwergpinscher
- Nahlásit

Lucie Kratochvílová
Víc plemen, víc psů, pak se člověk mrkne na ty rodokmeny a taťka s dcerou apod...Já jsem toho názoru, když už papíráka, tak si budu sakra vybírat, jinak je nejlepší vořecholojid vořechovič než pes s PP ale...

A čeho by ses u malého barfu bála?? je to přece jedno ne? jen se přispůsobí velikost porce ne?
Já jsem max spokojená a psi asi taky. Ted meli na dovolené 2x po sobě grancle a už při druhém jídle to ani fena, která by sezrala, jak já říkám, i "hovno s papírem" moc nechtěla. Hold maso je maso...
Už dlouho se chystám dát na stránky nějaké povídání o barf, ale nějak furt nic Stránky si píše muž a ten toho o barfu moc neví, ne že bych ho podceňovala, ale ví asi tolik, že psi žerou syrové, chutná a svědčí jim to
Tu je z dovolené krmení
http://zwergpinscher.rajce.idnes.cz/Barf_na_dovole ne/

a tu video
http://www.youtube.com/watch?v=qgdVT5wxufI

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 11:09
- Nahlásit

Ještě mě napadá, jestli se podíváš na video, tak červená fena, které tam žere je devítiletá. Máme ji od jejích 7 let a už v té době přišla o část zubů, protože k nám přišla v takovém stavu, že se hold museli některé zuby vytrhat.
Na barfu je skoro od začátku, čili tak dva roky a i když zubů má míň tak jí moc moc chutná, masité kosti nevyjímaje

zwergpinscher
Člen
# Zasláno: 9 Srp 2009 11:12 - Změnil/a: zwergpinscher
- Nahlásit

A do třetice, mám své názory a to i na víše uvedené, zvláště jednu, stanici, ale nebudu to tu rozebírat, aby mě někdo nenařknul z pomluvy.
Těch psů tam, je mi velmi líto, ale když přístup "chovatelky" se v poho děje pod záštitou CMKU, klubu pinčů, tak nezbívá než suché konstatování, chudáci psi...

Lucie Kratochvílová
Člen
# Zasláno: 11 Srp 2009 17:33
- Nahlásit

zwergpinscher

No nazdar hodiny, ty chovky, to je fakt děs běs teda... už dlooooouho, asi několik let, si vybírám psa s PP, tedy plemeno, které by mi vyhovovalo, už jsem měla v merku špice, středního nebo velkýho pudla, bearded kólii, nakonec jsem se rozhodla si v budoucnu pořídit trpasličího pinče Teďko mám malou vořešici z útulku, štěnici Britku a k ní dva staroušky, ale čiperný )))

Škemrám škemrám o to povídání o barfu u malých plemen!!!

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání