Kynologická diskuse

- Kynologická diskuse - Odpovědět - Statistika - Registrace - Hledat -  

Kynologická diskuse / Výchova a výcvik / obskakují mi mého psa :(
Autor Zpráva
janie1989
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 08:32
- Nahlásit

dobrý den,
chtěla bych se zeptat, jestli je normální, že ostatní psi ojíždějí mýho psa!? můj pes se o fenky moc nezajímá teda a to je mu přes rok. ale kdykoliv si jde hrát se psama, vždy se najde nějakej, kterej ho začně vojíždět a to ještě takový typ, který absolutně neumí poslouchat! takže jediné řešení je, že musíme dojít k psovi a doslova ho odhodit, čímž si nevysloužíme zrovna přívětivý pohled majitele, ale tak co mám dělat? mám si ho nechat vojíždět, když ten můj blboun se neumí bránit? jenom čekám, kdy mě majitel seřve, ale já bych mu vynadala o to víc, když si neumí uhlídat svýho nadrženýho psa. taky mě napadlo, že je můj pes gay, ale je na něm vidět, že se mu to ojíždějí od jinýho psa nelíbí, akorát nemá tolik síly na to, aby ho shodil....na jedné diskuzi mi dokonce radili, at ho nechám, že je to špatnou socializací, nebo že má nemocné varle a tak je psům cítit jinak. socializovaný je dobře a já jsem tu od toho, abych ho chránila, ale přece nebudu po celý jeho život z něho shazovat 50kg psy, kteří neumějí svýho majitele poslechnout.jestli máte nějaký rozumný názory, tak sem s nima, ale pokud chcete akorát nadávat, tak si to nechce pro sebe, díky

viky
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 08:36
- Nahlásit

janie1989
hele ma tvuj pes obe normalne vyvinuta varlata ?

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 08:39
- Nahlásit

janie1989
http://www.vetcentrum.cz/stodulky/poradna/723/?pid =9047

tohle je sice pohled z opačný strany, ale možná by ti tam taky nějak poradili nebo něco věděli

janie1989
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 08:48
- Nahlásit

jistě že má obě varlata vyvinutá, právě proto nechápu, proč ho každej už od štěněte považuje za fenu a tedka je to čím dál horší. žádné problémy nemá. na tu poradnu napíšu a uvidíme, co mi odpoví,protože shazovat pořád nějaký psy, kteří si chcou dokázat něco, mě už nebaví....

ankaras
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 08:50
- Nahlásit

janie1989
na tu poradnu napíšu
- jj, zkus to, uvidíš co ti odepíšou třeba fakt poradí

shazovat pořád nějaký psy, kteří si chcou dokázat něco, mě už nebaví....
- tak to věřim, to už se ti pak ani na vychajdy moc nechce, vid? tak držim palce, pak dej vědět, co ti napsali

terted
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 08:57
- Nahlásit

janie1989
řeknu ti případ z druhé strany
mám trpasličího pinče, je dost dominantní, takže jakýkoli projev nadřazenosti od jinýho psa prostě nesnese...ať už jde o naskakování jiného psa nebo jen když si jiný pes položí tlapku na jeho záda - což jsou projevy nadřazenosti a ani jeden z nich si líbit nenechá (o fenky se moc nezajímá)...mezi ostatníma psiskama je většinou sám za sebe a ostatních si ani tak nevšímá, takže ke konfliktům nedochází...nedávno jsme vyrazili na prochajdu a bylo tam i štěndo, který bylo o kousíček větší než ten můj. Pořád ho provokovalo, tak ho Ted svalil a začal na něj naskakovat, když jsem ho sundala, šli si chvilku po svých, ale zanedlouho si ho štěndo opět vyhlídlo a jakmile se dotklo tlapkou jeho zad, opět letělo na záda a Tedís na něj naskočil...rekla bych, že mám psa vychovaného, ale za celou procházku jsem mu nedokázala vysvětlit ať toho kouká nechat...štěndo za nim furt lítalo a pokaždý když z něj Tedís slez mu hned skočilo na záda...musim říct, že nám majitelům pak nezbylo jen než se nad tím pousmát, protože to vypadalo, že se to štěndovi snad i líbí. I když si šel Tedís po svých, za chvíli byl štěník zase u něj a dorážel a provokoval...

janie1989
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 09:00
- Nahlásit

já už se totiž děsím, když potkáme nějakýho psa. oni jsou tak agresivní všici a majitelé s nima nic nedělají. už málem mi ho nějací malý krysy pokousali a howavard ho chtěl roztrhat. na první poheld se tváří mile, ale pak je něco chytne a jsou agresivní! chci abY si pes s nima hrál a ne aby se jich bál potom nebo ho furt vojíždějí. než abych šla na výběh tak jdu radši někam stranou nebo úplně jinam na procházku, kde nejsou psi. už mě to unavuje a majitele seřvat nemůžu, stejně by to k ničemu nebylo

janie1989
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 09:02
- Nahlásit

terted
no jo, jenomže to štěně si o to říkalo, kdežto můj pes si chce pouze hrát, nic víc a ti psi ho používají jak nějakou hadru nebo co, očuchaj ho a do minuty jsou na něm.... a Rony je zmaten, neví co s tou tíhou nad sebou má dělat.

davidkova renata
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 09:20
- Nahlásit

janie1989
čéče počkej na janiku či isdpch(po neděli až,bohužel),janiky Ričín hárá zcela pravidelně,nikdo neví čim to je a co to způsobuje.Je teda kastrovanej,ale stejně vědí prd.Normálně psi šílej a chovaj se jak v přítomnosti dobře uleželý háravky...obecně,ne jen jeden.

janie1989
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 09:35
- Nahlásit

davidkova renata
tohle mě taky napadlo, ale vždy když se zeptám majitele jestli má psa kastrovanýho tak řekne že ne. takže jediný co se zatím drží je ta možnost, že si prostě na mýho psa dovolují. ale co s tím mám dělat? jak mám majitelům vysvětlit že se mi to nelíbí a aby s tím svým něco dělali....? já se nechcu na každý prochajdě hádat s nějakým blbem

janie1989
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 09:37
- Nahlásit

davidkova renata
jo a můj pes taky není kastrovanej. chtěla jsem s ním jít, ale když ho tedka vojíždí tak jak by to vypadalo, kdyby byl kastrovanej, to bych ho akorát znemožnila ještě víc

argosek
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 10:27
- Nahlásit

terted

slecno terted, to nebyl pohled z druhe strany, ale pohled na uplne jinou vec. ostatne, vam bych doporucil na wikipedii vyhledat heslo "hra" a majitelum stenete "voditko".

janie1989
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 21:00
- Nahlásit

to je supr, ale já chci vědět nějaký rady a ne aby se to tady zase zakecalo, že má někdo něco hledat na wikipedii.....

yesha
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 22:15 - Změnil/a: yesha
- Nahlásit

janie1989
no hele řešila sem úplně stejnej problem, když bylo Yardakovi tak kolem roku, tak sme na procházkách potkávali takovýho příšernýho neovladaelnýho vořecha, kterej ho neustále obskakoval a ten blboun si to nechal líbit. Ten pes je starší, tak si podle mě dokazoval, že on je tu king (dominanci). jak ale ten muj trochu víc dospěl, tak ho seřval a od tý doby si ten druhej drží odstup, tak myslim, že je to jen otázka času, než mu dojde, že je něco špatně a ty otravy srovna..

terted
Člen
# Zasláno: 22 Kvě 2009 22:27
- Nahlásit

janie1989
se neboj, já se nic hledat nechystám
chtěla jsem ti tím jen říct, že je problém odvolat i celkem vychovanýho psa, ovšem nevím jak moc se ti páníci těch psů snaží...

janie1989
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2009 15:28
- Nahlásit

terted
páníčci se právě nesnaží vůbec a ten pes nejenže neposlouchá když někoho vojíždí,ale neposlouchá ani tak a to ho maj navolno, takže nechápu, že jsou ty lidi tak klidní, že jim ten pes neuteče nebo tak něco. já svýho psa cvičím ale ještě bych ho na celej den bez vodítka vůbec nepustila...

janie1989
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2009 15:33
- Nahlásit

yesha
no jo, kdyby to byl jeden pes tak si to s ním vyřídím, ale když je to pokaždý jinej pes...? ale musím říct, že včera jsem byli na celej den u kamošky, má dobrmana. perfektně si pohráli, kamoška nestačila čumět, protože její pes si normálně s psama nehraje, akorát s fenama. další důvod si myslet, že můj pes voní jinak a po njaké době ho taky začal vojíždět, tak ho kamoška furt sundávala, stačilo aby na něj zadupala a pes byl z mýho pryč (kdyby to tak dělal každej majitel vojíždějícího psa) a dál si hráli. ke konci dni začal vojíždět můj pes jejího, tak to jsem mu rázně vysvětlila že tohle prostě ne. po chvíli si lehnul ke mně a její pes se zezadu přiblížil k mýmu a čuchl mu k zadku. můj pes vystartoval a štěknul na něj. on se chudák tak lekl, že zakopl o květináč a kdyby tam nebyl plot, tak slítne pár metrů ze zídky dolů takže to mě překvapilo. pokud mu včera došlo, že se prostě musí bránit, tak bych byla strašně ráda. a ještě radiš bych byla kdyby tohle aplikoval i na jiný psy, když ho budou vojíždět...

yesha
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2009 16:10
- Nahlásit

janie1989
no vidiš udělal první krok, tak jen houšť a zkus ho v tom taky podpořit, jako, že když se jich zbaví, tak ho pochvalit, třeba se to urychlí a k těm páníkům, ja už to taky jednou nevydržela a toho vošousta nakopla, on se otočil, rafnul mě do kalhot a trhal a trhal a pán se jen smál..

janie1989
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2009 17:34
- Nahlásit

yesha
tak jsi měla nakopnout toho páníka

yesha
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2009 18:53
- Nahlásit

věř mi, že nechybělo moc :-D

janie1989
Člen
# Zasláno: 23 Kvě 2009 19:08
- Nahlásit

yesha
tak to věřím

Vaše odpověď

vypnout *Co to je?

» Uživatelské jméno:   Heslo:   (Zapomenuté heslo?) 

Zobrazit smajlíky ;-) Vypnout smajlíky

miniBB forum software © 2001-2026

Zásady ochrany osobních údajů
Copyright © 2001 - 2014 [ Cz-pes.cz ]. Všechna práva vyhrazena.
E-mail: pes@cz-pes.cz, Web: http://www.cz-pes.cz
RSS kanál.
Přidejte si stránky k oblíbeným!
Vyhledávání