| Autor |
Zpráva |
past
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 15:11
- Nahlásit
Víte někdo jak naučit psa samce čůrat na povel ? Tak aby neznačkoval ale vyprázdnil se najednou jako čubinka. Chtěl jsem mu zakázat značkování ale nevím jak. Bojím se, že to nepochopí a bude si myslet, že mu zakazuju čůrat. Nakonec by se mohl bát toho nového el. obojku a to bych vážně nechtěl byl docela drahý.
Poradí mi někdo jak se to učí ?
|
davidkova renata
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 15:14
- Nahlásit
past
Nakonec by se mohl bát toho nového el. obojku a to bych vážně nechtěl byl docela drahý.
to chápu...
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 15:17
- Nahlásit
past
Doufám, že je to fór. Bo pes značkuje. NENÍ to čubinka. NELZE mu zakázat značkování. Všichni psi značkují, vůbec mě nenapadá důvod, proč by si někdo pořídil psa-samce a pak se divil, že značkuje.
|
viky
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 15:18
- Nahlásit
past
nebudes ty pribuznej PanaTau ?
|
Dasha
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 15:19
- Nahlásit
past
musíte to pejskovi názorně ukázat
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 15:19
- Nahlásit
viky
No fakt doufám, ale bohužel si dovedu představit, že i tací lidé na světě jsou
|
viky
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 15:23
- Nahlásit
EngieB
ja mysim ze jo, ze je to pan bratr, co prave dokojil kotata
|
EngieB
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 15:29
- Nahlásit
viky
To muselo bolet
|
past
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 15:34
- Nahlásit
EngieB
vůbec mě nenapadá důvod, proč by si někdo pořídil psa-samce a pak se divil, že značkuje
Protože v tom výprodeji už čubinky neměli. Možná by pomohla kastrace, otázka tedy zní zda značkují i kastráti ? Máte doma někdo kastráta ? Já žádného neznám tak to nevím.
|
jablunka
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 15:37
- Nahlásit
Protože v tom výprodeji už čubinky neměli.
|
Biluška
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 15:39
- Nahlásit
past
Jo, kastráti značkují taky . A obzvlášť se zaměřují na občůrávání kytiček a keříčků, takže tyto následně uschnou a zahrada vypadá jak po boji
Protože v tom výprodeji už čubinky neměli.
No jo, kdo pozdě chodí sám sobě škodí, teď ti holt nezbyde než si psa nechat přeoperovat na čubinku
|
gabi
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 15:58
- Nahlásit
Víte někdo jak naučit psa samce čůrat na povel ?
Učí sa to povelom: "Moč!" vysloveným správnym tónom hlasu, aby pes vedel kto tu je pán.
|
past
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 16:26
- Nahlásit
Biluška
Jo, kastráti značkují taky
on značkuje i doma, přitom to tam zná a ví, že tam nezabloudí. Potřebuji aby se vyprázdnil a neznačkoval. Zkoušel jsem mu přidržet zvednutou nožičku když čůral ale místo toho aby čůral dál tak přestal a ještě se po mě ohnal. Přítelkyně mu pohotově dala signál do obojku aby viděl, že ohánět se po páníčkovi se nemá.
gabi
Učí sa to povelom: "Moč!"
to nefunguje.
|
makrel
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 18:07
- Nahlásit
To je jako vtip?
|
KEISSA
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 18:53
- Nahlásit
TAK TOHLE MI CHYBĚLO
|
corgi
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 20:23
- Nahlásit
Přátelé, myslela jsem si, že se už dneska asi nepobavím, ale tohle mi rozjasnilo večer. Jen tak dál...
|
viky
Člen |
# Zasláno: 30 Dub 2009 21:27
- Nahlásit
Bracha PanaTau - to je jasny
past
Zkus mu rict - nevahej a moc, tra to zabere
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 07:12
- Nahlásit
past
Moje kamarádka pracuje na rekonstrukční plastické chirurgii, dělají tam i předělávky pohlaví. Bych se zeptala, jestli by Ti ho předělali za nějakou zvýhodněnou cenu (když je to kamarádka). Ale potřebuju vědět, kolik asi do toho jsi ochoten investovat. Teda samozřejmě jako poslední možnost, když máte tu elektriku, třeba ještě zabere.
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 07:15
- Nahlásit
past
Ještě mě napadlo, že když se nevyčurá najednou, mohl bys ho otočit na záda, chytit pod krkem, vycenit na něj zuby a řvát: "Řekl jsem Ti snad, že se máš vych.at !!!" Jsem něco takovýho slyšela, že to pomáhá. Ale fakt se musíš tvářit hrozivě a řvát pořádně, aby si uvědomil, kdo je vůdce.
|
Dines
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 09:04
- Nahlásit
kinta
mohl bys ho otočit na záda, chytit pod krkem, vycenit na něj zuby a řvát: "Řekl jsem Ti snad, že se máš vych.at !!!" Jsem něco takovýho slyšela, že to pomáhá. Ale fakt se musíš tvářit hrozivě a řvát pořádně, aby si uvědomil, kdo je vůdce.
Ty, ale to vůbec není špatnej nápad Pokud bude řvát dost nahlas a dost hrozivě, tak se ten pes určitě naráz vyprázdní (ale teda budou asi dost mokrý oba )
|
kinta
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 09:12
- Nahlásit
Dines
ale teda budou asi dost mokrý oba
No tak já teda nevím. Chce snad, aby se pes naráz vyčural, ne? To nejde všechno naráz. První krok bude mít zvládnutej a pak ho může na těch zádech nechat a řvát "Řekl jsem Ti snad, že máš ch.át na mě ?!?!" To půjde, myslím.
|
Pavel K
Člen |
# Zasláno: 1 Kvě 2009 09:14
- Nahlásit
Mě ještě napadlo, pustit mu tu elektriku rovnou do pinďoura ........ to by to zněj vylítalo všechno a kouřilo by se z toho i v létě. Nebo mu nedržet zvednutou nohu, ale roztáhnout mu je a zkusit mu ho podojit jako krávě vemeno. A když bys ho vydojil do sucha, tak by stačilo jen ráno a večer a měl bys pokoj. To by bylo dobrý, ne ?
|
inu
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2009 14:01
- Nahlásit
no to je přece jednoduchý: nedávej mu pít. Když nebude pít, nebude chc*t a máš po starosti
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2009 15:03
- Nahlásit
Vidím, že v tom není úplně jasno. Až najdete spolehlivou metodiku nácviku, tak to zkusím na čubinu. Taky značkuje. Zatím mi to nevadilo, protože jsem myslel, že to je normální. Ale zdá se, že jsem nějak pozadu.
|
Pink
Člen |
# Zasláno: 2 Kvě 2009 22:02
- Nahlásit
Strejda
Pane, není potřeba nácviku!!! Každý slušný veterinář Vám prodá kolíček pro psy a špuntík pro feny! Doufám, že jste natolik inteligentní, že si domyslíte, jak se tyto výcvikové pomůcky používají. Schválně se svého veterináře zeptejta a pak sem prosím napiště své zkušenosti - teda pokud budete mít přístup k internetu a volné ruce - ve svěrací kazajce se blbě datluje
|
Strejda
Člen |
# Zasláno: 3 Kvě 2009 12:09
- Nahlásit
Pink
a pak sem prosím napiště své zkušenosti
Jo napíšu. Snad mně Chocholoušek k tomu pustí.
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 09:03
- Nahlásit
past
on značkuje i doma, přitom to tam zná a ví, že tam nezabloudí. Potřebuji aby se vyprázdnil a neznačkoval. Zkoušel jsem mu přidržet zvednutou nožičku když čůral ale místo toho aby čůral dál tak přestal a ještě se po mě ohnal. Přítelkyně mu pohotově dala signál do obojku aby viděl, že ohánět se po páníčkovi se nemá.
|
zwergpinscher
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 09:04
- Nahlásit
Jestli to není trapná stranda, tak má pes fakt štěstí na pánečka, to bude mít život jako z růže květ!
|
StaHi
Člen |
# Zasláno: 4 Kvě 2009 15:39
- Nahlásit
past
nasetrete obnos hotovy
kupte si kamenek tachyonovy
vtisknete pseku sebeobraz novy
pes bude cubinkou.. po tatovi
|
kachna_