| Autor |
Zpráva |
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 3 Bře 2009 08:37
- Nahlásit
Ahoj,
sháním nějaký letní výcvikový tábor nejlépe na Moravě ( Olomouc a okolí ) zaměřený na agility nebo lovecký výcvik. Nemáte nějaký dobrý tip?
Díky Zuzka
|
Mahulenka
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 10:50
- Nahlásit
Ahoj nevím jestli skombinuješ agility a lovecký výcvik ale nedivila bych se ted se nabízí spousty táboru.Nevím jistě ale Rožnov pod radhoštěm mají na úrovní agility a i tábory na Hutisku toje poblíž agilityroznov.euweb.cz tady mají stránky..ale stím výcvikem loveckých nevím;)
|
Lucie od Arta
Člen |
# Zasláno: 6 Bře 2009 12:30
- Nahlásit
zuzkaJ
lovecký výcvik na Jižní Moravě zde - www.horyslov-mirek.wbs.cz
Můžu doporučit.
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 09:53
- Nahlásit
Mahulenka
MYslela jsem zaměřený buď na agility nebo na lovecký vycvik. Dohromady by to asi nešlo. Agilitity nás baví a lovecký bych chtěla zkusit, jestli by nám to nešlo. Mám teriétku a je do všeho hrr. Loni jsme právě na táboře zkoušeli právě to agility, obrany, stopy a coursing. Prostě nic pořádně, jen tak na pobavení. Pravidelně chodím jen na poslšnost. Letos jsem chtěla zkusit spíš intenzivní kurz, po kterém by byly vidět nějaké pokroky.
Díky za tip. Dívala jsem se na Rožnov, ale letos bohužel tábor nepořádá.
|
zuzkaJ
Člen |
# Zasláno: 7 Bře 2009 09:56
- Nahlásit
Mahulenka
omlouvám se za překlepy v předchozí zprávě. Píši na staré klávesnici, která nefunguje jak má, a nepřečetla jsem si to po sobě.
|
Mahulenka
Člen |
# Zasláno: 20 Bře 2009 11:06
- Nahlásit
Ahoj oni jezdí pravidelně jen to ještě nemají an stránkách napsané kámosška tam jezdí snimi.. můžu ti anní dát kontakt má maltezáka přesrostlého a taky teriérku mladou a velice hyper.. a ta právě dost jezdí tady po Zlínsku http://www.bolonskyagilitak.wz.cz tady najdeš vše potřebné..ps je fakt dobrá;)
|