| Autor |
Zpráva |
Danča
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 12:47
- Nahlásit
Ahoj, sháním někoho, kdo má zkušenosti s loveckým výcvikem a vše kolem něj, kdo by mi mohl dávat individuální lekce, poradil a ukázal, jak začít. Jestli o někom takovém víte, prosím napiště.
Nejlépe Praha, max blízké ololí.
Děkuji.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 12:57
- Nahlásit
Danča
možná by bylo vhodné uvést plemeno , a pak je tu fórum "lovecký pes" URL , tak zaskoč tam
|
choco
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 13:13
- Nahlásit
Danča
nevím, co máš za psa, ale na www.hafbezobav.cz teď zrovna probíhají seznamovací lekce loveckých hodin. Koukni tam na výchovu a výcvik.
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 13:21
- Nahlásit
choco
to vypadá docela dobře
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 13:23
- Nahlásit
dospělý RR a štěně RR a na hafbo ne, díky. Chtěla bych individuál. Juknu na ten odkaz ,,lovecký pes,,.
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 13:27
- Nahlásit
ježiš tam je článkůůů, ale asi ne to, co hledám. Píše se tam kdo co bychtěl a na co se chystají, takže stále platí má prosba o kontakt na někoho, kdo by mi mohl pomoct, individuálně.
Díky
|
choco
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 13:34
- Nahlásit
no zrovna z hafba znám dva RR, kteří mají už na svém kontě pěkných pár zkoušek....bohužel o nikom jném nevím, třeba sem nakoukne majitelka od jednoho z nich a poradí.
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 13:38
- Nahlásit
je a jaké to jsou? známe Hafbo a spoustu lidí z něj, tak možná bych je znala a mohla rovnou požádat je..
|
mac1
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 13:41
- Nahlásit
Danča
ježiš tam je článkůůů, ale asi ne to, co hledám trochu trpělivosti , na to fórum chodí i Bassi , která má RR s loveckými zkouškami
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 13:48
- Nahlásit
Danča
ahoj,
já mám RR a nějaký lovecký zkoušky s ním. Co konkrétně potřebuješ?
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 13:52
- Nahlásit
Bassi
Ahoj, vůbec nevim, kde začít
Mám dospěláka, co má něžádoucí lovení a chtěla bych ho nasměrovat na nějakou spolupráci. Nikdy jsme nedělali stopy a nic takového. Pakliže by nás to oslovilo a myslím, že ano, chtěla bych to využít na zkoušky a začít od těch nejzákladnějších.
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 13:53
- Nahlásit
V podstatě jsme připraveni k čemu koliv, jen potřebuju vědět, jak teď začít. Chtěla bych zapojit i 7měsíců staré štěně RR.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 13:58
- Nahlásit
Danča
hele,tak se domluvíme na osobním pokecu .. je to na dýl . Kdy máš čas jít venčit ? a kde bydlíš?
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 14:04
- Nahlásit
oka, my jsme z proseka a vy?
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 14:21 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit
Danča
no já teď bydlím na Budějárně,ale honitbu a možnost cvičit v ní mám domluvenou na Suchdole. Takže pokud bysme chodili cvičit,tak určitě tam
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 14:24
- Nahlásit
super, hele a co zbytek mailem?
napiš mi na sebe kontakt, aby jsme se domluvili na nějakém srazu, určo to nepůjde s našima klukama, to by se sežrali.
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 14:26
- Nahlásit
Danča
teď jsem to psala taky
s malým problém určo nebude a co se týká většího,tak až budeme chodit cvičit,tak taky ne - to bude myslet na něco jinýho než se rvát
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 14:40
- Nahlásit
jj, známe své, jsou to blbci
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 14:41 - Změnil/a: Danča
- Nahlásit
písni mi ať tě mám v kontaktech a domluvíme se..díky
|
Bassi
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 14:48 - Změnil/a: Bassi
- Nahlásit
Danča
ok
můžeš tu mailovku tady smazat
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 19:24
- Nahlásit
Danča
a na hafbo ne, díky.
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 19:36
- Nahlásit
younglady
daleko, moč daleko... a chtěla bych spíš individuál, někoho, kdo se bude věnovat jen mě, víte? Jsem prostě sobec
|
younglady
Člen |
# Zasláno: 3 Lis 2008 23:57
- Nahlásit
Danča
teda ale Dančí, jestli Řeporyje, nebo Suchdol, to už vyjde asi nastejno
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 4 Lis 2008 12:23
- Nahlásit
younglady
Na Suchdol asi ano, ale Bassi zas bydlí mnohem blíž, než je hafbo a náš první sraz bude nejspíš právě nědkě u ní a hlavně, já chci individuál!!!!!!
ješito!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 09:58 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Danča
jsem na Proseku tak kdyby jsi chtěla něco probrat, můžeme se domluvit, RR stejně chodí podle jezevčíků a v OMSu jsem jako Bassi, takže se můžeme klidně nějak domluvit, když třeba Bassi pojede k nám a pokecat... Jo na Hafbo jsem chodila a chystám se zase na Aporty, takže můžu jen doporučit...
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 13:55
- Nahlásit
blanulinka1
jo tak to je super!!! Mohla bych vzít naší jezevčici, aby si pohráli spolu..
Zítra mám sraz s Bassi na budějárně, tak nám začíná ,,první lekce,,
prcek už dawnuje, tak snad mu to půjde tak i nadále..
Ozvu se ti příští týden na mailika a mohli by jsme se domluvit a sejít. Jak se mají Fronovic?
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:19
- Nahlásit
Danča
No jestli si holky padnou do oka proč ne Moc se netěš, já měla Béďu taky v malíčku a pak přišla puberta a všechno začalo naovo ;) Tak já jen aby jsi pak nebyla zklamaná, ono ho to přejde ;) Napiš, mohli bysme v pondělí vyvenčit spolu, když je to volno
|
Danča
Člen |
# Zasláno: 11 Lis 2008 14:21
- Nahlásit
blanulinka1
no vidíš, na to volno jsem zapoměla...oka, tak jestli do toho nic nevleze, když je to volno, ale kvůli výstavě zůstáváme v praze, tak snad ne, tak se sejdeme. Třeba v parku přátelství? nebo kam chodíš venčit, já jezdím nejčastěji na máchalku k bobovce!!
|
blanulinka1
Člen |
# Zasláno: 12 Lis 2008 18:50 - Změnil/a: blanulinka1
- Nahlásit
Danča
Buď letiště (u metra Letňany) nebo do lesoparku v Satalicích - busem. Zapomněla jsem, že jsem vedená jako 1. náhradník na Barvářky honičů do Tachova, tak kdyby se mi ozvali, že někdo vypadl, budu to venčení muset zrušit, každopádně dám vědět. Jdeš na výstavu v sobotu?
|